reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Ewelina - dobry :-) ja będę dzisiaj robiła ale po spacerze z dziewczynkami bo muszę drożdże iść kupić :-p

marylcia - ciężko mówić o dniu jak od fryzjerki wyszłam po 19 :-p

A ja zaraz zaczynam obiad robić bo później chce sobie spacer zafundować znowu do fryzjera - tym razem z Karolą :-p No i muszę rzeczy do pączków kupić a potem je zrobić. Tylko mam takiego niewymownego lenia dzisiaj :-D

A to moje kłaki które w zależności od kąta oświetlenia są albo czerwone albo wiśniowe :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ewelina - to jest czarny podkład i ... czerwone pasemka - tylko ta czerwień śmieszna wyszła bo farba z rozjaśniaczem - przy spłukiwaniu była laserowa czerwień a przy suszeniu okazało się ... to co mam :-D

Dzień dobry:-):-)

MAGGY zaczela się Twoja cudowna przygoda bycie mamą!!! Super że u Was dobrze!!!

SOL super fryzurka a i kolorek wyszedł extra:tak::tak::tak:

MARYLKA EWELINA powitać*

Witajcie kobitki. U mnie zmiana planów bo kumpela poszła na rozmowę o prace i przyjedzie jutro. Mi to dobrze zrobi bo może oducze się spac do 11tej i będe wstawać jak człowiek. Wczoraj zadzwoniła kuzynka i zaproponowała nam mase rzeczy dla dzidziulka po swoim Karolku. Wanienkę ze stojakiem, pościele, komplety powłoczek, kojec, łóżeczko i nawet nie pamietam co jeszcze. Ciesze się bo z kasy trochę zejdziemy. Ta przeprowadzka i remont jeszcze daje nam popalić.
monisia alez sliczna Rozaleczka
Sol jejku ale z ciebie laska. Mąż cię z domu wypuszcza????
Maggy tak sie cieszę, ze wszystko w porządku, że nic cie nie boli i szczęście bije z Twojego posta. Jeszcze raz Gratulacje i obyście jak najszybciej wyszli do domu.
Marylka witaj kochana. Jak samopoczucie???

Nie mogę sie zedytować. Nie wczytuje mi sie edycja posta więc sorki jak się zdubluję
Nika witaj skarbie? Jaks się czujesz?
Ewelinka a wy co kupujecie kołyskę, łózeczko, kojec. U mnie na lipcówkach strasznie zdania były podzielone. Ja planowałam kosłyske a potem łózeczko _kojec ale jak teraz dostaniemy od kuzynki łózeczko to z kołyski zrezygnujemy. Łóżeczko jest takie malusie nie normalny rozmiar podobno. Ich mały spał tam 4 miesiące a potem dostał kojec.

Nika hejka :)

Wisienka no to super że dostaniecie tyle rzeczy ekstra :) mi już tylko zostało łóżeczko do kupienia - ale babcia obiecała że kupi i wózek - to teściowa obiecała i wanienka ze stelarzem bo nie mam gdzie jej postawić - ale to po remoncie bo teraz nie było by gdzie tego trzymać jak bym chciała zeby już był maj :) a co do humorku to jeszcze jestem zmęczona wczorajszym dniem :)

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry