reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

SOL, stara może nie, ale starsza :-p
Załamka przy 30-tce??? Weź...najlepszy wiek, ja skończyłam w styczniu 30 i jest gites :-p

MLODAM, dopiero doczytałam....za Clexane płacę...ale wychodzą grosze...ogólnie opakowanie kosztuje chyba przeszło 100zł, a ja płace koło 10zł...a początkowo płaciłam symboliczną złotówkę, nie wiem dlaczego tak....

WISIEŃKA
, gratki córeczki!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Kochaniutkie:happy2:

SOL STO LAT STO LAT :-) SPEŁNIENIA MARZEŃ!!! :-)

Ja po śniadanku. Zaraz muszę posprzątać w kuchni i zamierzam zadzwonić do położnej dowiedzieć się co i jak no i czy nie za wcześnie przede wszystkim.
Misiek kupił dzisiaj leżaczek także czekam na kuriera:-) A z matą poczekamy bo i tak od razu nie będzie potrzebna to ją najwyżej wciśniemy komuś na prezent:happy2::-p

Maggy Kevinek jutro będzie już z Wami:happy2: Trzymam &&&&&

Ehh... ja sama się nie mogę doczekać na tego naszego Maluszka ale jeszcze nie wszystko gotowe. Nie ma wózeczka, łóżeczka a to wszystko do zamówienia... Poza tym najważniejsze, że jeszcze musi urosnąć także czekamy cierpliwie:happy2:

MISIA - witaj:-)
Kurcze ja własnie jeszcze praktycznie nic nie mam z wyprawki:szok: Boje sie ze pozniej to sie bede juz toczyc i nic nie zdaze kupic...juz jest mi coraz ciezej, a kregoslup nie daje spac....Poza tym ja po wyprawke typu wózek itd musze jechac do wiekszego miasta conajmniej 70km, a pozniej to mi sie nie widzi...ehh...

My ubranka mamy wszystkie a jeszcze wczoraj okazało się, że Moja teściowa odzyska ubranka maleńkie, które są po braciuszku Miśka:happy: Oddała je jak jeszcze nie wiedziała, że jestem w ciąży ale będzie je miała znowu :happy: Nic już nie kupujemy bo jest full a będzie jeszcze większy:happy:
Łóżeczko też od teściowej dostaniemy w tym miesiącu i wtedy zamówimy materacyk a wózeczek też musimy zamówić i planujemy tak pod koniec miesiąca zamówić żeby pod koniec kwietnia już był :happy:
I zostaną tylko kosmetyki i mi poduszka do karmienia, dwie koszule i co tam potrzebne będzie mi do porodu :happy:

Monisia może zacznijcie już sobie kompletować wyprawkę... Mniej finansowo się to odczuję niż tak wszystko na koniec:happy:

Łózeczko tez mamy miec po siostrzencu mojego P., a wózek chce jechac obejrzec do Wrocka, a pózniej jak juz bede wiedziala jak wyglada i jaki kolor chcemy to w kazdej chwili na allegro moge zamówic, a kurierem jest za darmo i w dwa dni, wiec spoko, moze jakos pójdzie:zawstydzona/y:

Zobacz załącznik 331966 SOL - wszystkiego naj i spelnienia najskrytszych marzen!!!!

a tak w ogole to dzien dobry :)
ja dalej w 2-paku, maly sie slucha i nigdzie nie chce wychodzic, poki co.. a jutro o tej porze juz bede w szpitalu. Mam nadzieje, ze w miare szybko mnie "zakwateruja" i bede mogla spokojnie czekac na badania.
A w srode przed poludniem, bardzo prosze o mnie cieplo myslec i trzymac mocno &&&&&&&&&&& zeby jakos to sprawnie poszlo.
Oby tylko mojemu doktorkowi nic nie wypadlo i mogl zrobic cesarke, bo inaczej to nie wiem co mu zrobie ja ;)

U nas pogoda do bani, znowu zimno i chlodno.

MUSIA- super, ze jestes! ciesze sie, ze wszystko ok z dzidzia :D czyli jest szansa na kolejna dziewczynke :D pieknie! ;)

MARYLKA- widzialam te wielkie pufy tutaj :D i tez na nich siedzialam/lezalam, zeby wyprobowac.. szkoda, ze na razie nie mam miejsca, bo juz bym kupila :D strasznie wygodne ;)

KRAKOWIANKA- jak samopoczucie Twoje? wszystko ok?

MONIA- buziak dla Ciebie i wytrwalosci zycze.. dasz rade na pewno :)
no jest super wygodna :_) az sie zdziwiłam że tak bardzio i w końcu mam wygodne miejsce do czytania - gdzie plecy nie bolą :)

wiesz monisia - kolejna załamka dopiero na 30-stkę :-p po prostu to ćwierć wieku takie dobijające - bo tyle lat minęło za szybko :-p
nie histeryzuj kobieto młoda dupa jesteś i tyle ja tez w czerwcu będe miałą 25 :) kochana to nasz najlepszy czas :) drugi raz nie będziemy miały tyle lat a pewno będziemy chciały :)

Misia ja tez mam już pełno ciuchów :) i już mamie mówiłam że jak ktoś sie jej będzie pytał to niech ciuchów nie kupuje tylko jakiś kocyk czy coś w tym stylu bo ciuchów to już mi styknie :)

monisia no ja wózek będe na początku maja zamawiać czekam bo w kwietniu mają sie pojawić nowe kolory :) i czekam jak sie będa prezentowac :) i wiem które znikną - nie te co chciałam więc jestem happy bo po prostu dojdą mi do wyboru inne :) zobaczymy :)

Hej :)

Ja juz po pracy, mąz tydzien w domu siedzi to sie zajmuje małym a ja odpoczywam, bo ostatnio Patryk dał mi w kość. Zaraz ide na obiadek - spagetti. A co do ciuchów to ja jeszcze nie mam nic, poczekam az płec bedzie pewniejsza i jak juz wszystko bedziemy kupowac :)

Musia witam po przerwie:happy:

Lecę szybko pod prysznic i pograć na ps3:-) I czekam na telefon od położnej bo akurat odbierała poród i nie mogła ze mną rozmawiać:happy: Dam znać co się dowiedziałam :happy:

Przyszłam do was wystarane nałapać ~~~~~~~~~~~~
Wpadajcie jeszcze do nas na staraczki i rodzące bo wielu z was nie widuje i aby sie dowiedzieć co u was musze tu was podglądać;-)

Misia do ciebie czuje wyjątowy sentyment byłyśmy razem na staraczkach na 2012, póxniej obie przyspieszyłyśmy starania na 2011, razem zaczełyśmy starania i Boże jak ten czas leci u ciebie już 30 tc. :szok: ściskam ciebie mocno i tule twojego wojtusia. Poroszę o dużo ~~~~~~~~ jeśli mnie pamiętasz

reklama
Przyszłam do was wystarane nałapać ~~~~~~~~~~~~
Wpadajcie jeszcze do nas na staraczki i rodzące bo wielu z was nie widuje i aby sie dowiedzieć co u was musze tu was podglądać;-)

Misia do ciebie czuje wyjątowy sentyment byłyśmy razem na staraczkach na 2012, póxniej obie przyspieszyłyśmy starania na 2011, razem zaczełyśmy starania i Boże jak ten czas leci u ciebie już 30 tc. :szok: ściskam ciebie mocno i tule twojego wojtusia. Poroszę o dużo ~~~~~~~~ jeśli mnie pamiętasz
Kochana łap ile tylko chcesz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak::tak::tak:

Do góry