reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witam kochane!!!!
DOROTKA - gratuluje córci!!!!:-D
MAGGY - trzymam &&&&&&&&&&&& za srode!!!!!
A u mnie dzis rodzice na obiedzie, no i drozdzwka z truskawkami i kruszonka do kawki:)))
BUZKA dla wszystkich :***

reklama
hej monisia - a u mnie dzisiaj jesteśmy same bo M ma dniówkę i wróci wieczorem :-(
maggy - a z Karolą miałam na koniec ochotę :-p

Dzisiaj się dobiłam. Karola na dwójkach pampersa jechała do połowy 4 miesiąca a Emi już wskoczyła w trójki pampersa :-( Dobrze że w Realu są promocje bo bym zwątpiła :no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maggy no swoją drogą ciekawe kto pisze te suwaczki :) czekamy z tobą do wtorku :)

Monisia hejka :)

Sol no to Ci rośnie dziewczyna jak nie wiem co :) a co do seksu to dziś stwierdziłam że ten worek sako jest do nigo super :) nawet brzuch mi nie przeszkadzał :) no wiem to sie powinno leczyć :(

Hej. Wpadłam się przywitać. Odpoczywam po gościach. Mała Zuza nie mogła spac i mielismy wszyscy ciężką noc. Teraz poleguję i oglądam kobiece kanały. Buziaki i do jutra.

Wisienka - to odpoczywaj sobie :-)

maryla a który kupiliście?

A ja po zakupach odpoczywam, Emi zrobiła sobie 3h zabawy i właśnie usnęła na rękach - zwyczajnie padła :-D

Witam się :)

Tak jak obiecywałam - jestem po krótkiej przerwie od komputerowego zycia :) U mnie troszke nowych wiadomosci. Juz brzuszek urosl troszke, przynajmniej widac ze ciaza a nie ze sie sporo najadłam :) Dzidzia to prawdopodobnie (bardzo prawdopodobnie) córa - Gabrsia. (wiem ze miała być Julka, ale siostra cioteczna urodziła Julię wiec same rozumecie:sorry2:) A więc Gabi dała juz o sobie pierwszy raz znać jakś tydzień temu - w pierwszej ciąży na początku nie wiedziałam ze to dzidzia mnie kopie, ale w drugej to juz jest bardzo rozpoznawalne :) Z Patrykiem wszstko ok, zaziębil sie niedawno ale juz wzdrowiał. A i z ciaza tez sie nerwow najedlismy, bo znowu brzuch mnie zaczal bolec i zaczelam delikatnie plamic i biegiem do szpitala (tym razem nie zjadlam obiadu i nie popilam cola:-D) ale okazalo sie ze wszystko w porzadku, plamienia moga wystapic w ciazy, no ale nerwow sporo. Jak sie okaze ze Gabrysia nie jest Gabrysia to bedzie Marcelek prawdopodobnie :) No ale to pomyslimy jak bedzie zmiana. Mam nadzieje ze u was wszystko w porzadku. Sa jakies nowe ciezaroweczki?:-)

P.S 'i' mi ciezko dziala wiec moga byc braki w tej literce w tekscie :)

Dziewczyny - częstować się tortem :-D
Chyba dołek urodzinowy już minął bo dzisiaj się nawet cieszę z urodzin :-p

pict0018.jpg

Hej:)
Pamiętacie mnie jeszcze:))
Trochę mnie nie było i niestety nie nadrobiłam:(( Ale postaram się porawić:) U mnie nie za wesoło bo w piątek ginek powiedział ze mu się moja szyjka nie opodoba bo wg niego się skróciłą i kazał leżeć... dostałam też dupka oprócz luteiny... Tak więc leże sobie od piątku... Muszę jakoś pokombinowac i łózko do lapka dostosować... Tylko zapomniałam się dopytać czy mam leżeć plackiem czy moge np na pół siedząco...
A i prawie juz wyzdrowiałam:) przynajmniej się nie duszę jak kaszlę (mogła mi się od tego szyjka skrócić??)

Sol po torcie wnioskuję że to Twoje urodzinki były więc spóźnione ale bardzo szczre życzenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:)))

Musia to po ciuchutku gratuluję Gabrysi:) Piękne imię:) Męża brat ma syna Gabrysia bo inaczej byśmy naszą królewnę tak nazwali - a póki co dalej bezimienna:))

Maggy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7 za jutro:))

Wisienka doczytałam że Tygrysek zmienił się w dziewczynkę:)) Fajnie:)

monia - po prostu odpoczywaj, najlepiej na leżąco ale jak ci się znudzi to siedzieć wygodnie też można :-) A urodziny mam dzisiaj :-D

reklama
Do góry