reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Dziewczyny - częstować się tortem :-D
Chyba dołek urodzinowy już minął bo dzisiaj się nawet cieszę z urodzin :-p

pict0018.jpg
no i suerasko :) i STO LAT STO LAT :) i zeby mąż i dzieci se Ciebie słuchały :)

a fotel kupiliśmy taki MEGA PUFY SUPER SAKO XXL + PUFA GRATIS !!!! (1450221188) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy kolor brązowy :-)

Musia super że już czujesz i że brzucho rośnie :)

a ja dziś wyątkowo ze sklepu klikam :) - ale tylko chwilowo bo koleżanka badania musi orobić i puki nie skończy to ja jestem a potem dziadek mnie ładnie do domu odwiezie :)

acha ostatnio postanowiłam ze medzy jednym a drugim dzieckiem musze zrobić w końcu prawko :) a co jak szaleć to szaleć :)

reklama
ewela - się odezwała stara :-p

Dzięki :-) Właśnie mi ucho odpadło :-p 66 min gadałam z naszą Krzysią :-p Bo dostałam 120 min do orange od orange na urodziny to trzeba korzystać :-p

Witam kochane!!!!
SOL - WSZYSTKIEGO CO NAJPIEKNIEJSZE!!!! SPEŁNIENIA MARZEN I MNOSTWO RADOSCI I MILOSCI!!!!! I co sie łamiesz???Ja 3 tyg temu 11go skonczyłam 27 i zyje:zawstydzona/y::-p
MUSIA - super, ze czujesz juz ruchy:tak:
KRAKOWIANKA, EWELINKA, MAGGY, MARYLKO , MONIA- ;***

wiesz monisia - kolejna załamka dopiero na 30-stkę :-p po prostu to ćwierć wieku takie dobijające - bo tyle lat minęło za szybko :-p

maggy - ja się czuję na 40 :-p chociaż może masz rację - dziewczyny pójdą do szkoły/przedszkola, ja do pracy to mi dupa odżyje wśród ludzi - pod warunkiem że do tego czasu nie zdziczeję :sorry: Już się czuję jak zwierzę w klatce - a jak ta zima jeszcze dłużej się utrzyma to mąż mnie zacznie z kijka karmić przez kratkę :sorry:

wiesz monisia - kolejna załamka dopiero na 30-stkę :-p po prostu to ćwierć wieku takie dobijające - bo tyle lat minęło za szybko :-p

Rozumiem Cie kochana..ja w swoje 25te urodziny ryczalam caly dzien jak bobr...stalam przed lusterkiem i liczylam siwe wlosy i zmarszczki:dry:Choc ich nie posiadywuje:-DAle wiesz wmowic sobie wszystko mozna...juz mi takie mysli odeszly, tymbardziej, ze zatrzymalam sie na 20latach i na wiecej sie nie czuje:tak::-D;-)

maggy - sęk w tym że mam piękne słońce za oknem :-p tylko piździ jak w himalajach :dry:

Marcin dzisiaj wcześniej skończył więc zaraz będzie w domu z ajerkoniakiem do kremu do ciasta :-p oj Emi będzie dzisiaj pijokiem ;-p

reklama
Do góry