reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

maran - smecte tylko niestety bidulko :-(

maggy - zmyj tylko lakier z paznokci przed zabiegiem :tak: pro forma :-p i czekam na wieści :-D

misia - na początek jest dobre Nivea - ja używałam przy Karoli od pierwszych dni i nic nie było, ale jeśli maluszek będzie miał skórę suchą bądź wrażliwą to zapytaj położnych w czym kąpać lub w czym kąpią w szpitalu :tak::tak: Ja na początku kapałam Emi w Oilatum soft a teraz taką kąpiel ma raz na jakiś czas a normalnie jest w Nivea sensitive kąpana :tak:

Dzięki dziewczynki :-D My niedawno wróciłyśmy z Karolą z Tesco i Smyka bo poszłyśmy odebrać kasę za matę - nie mieli na wymianę :-( Ale taniej o prawie stówę kupujemy na allegro taką samą plus bonus - piesek na smyczy :-p A że dostałam kasę na urodziny to kupiłam Emilce komplecik Cheroke sukieneczkę i body i skarpetki do tego :-D Jutro wstawię fotki mojej różowej królewny :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Misia ja niestety jeszcze daleko od kupowania kosmetyków ale chyba kupiłabym taki apteczny płyn do kapieli.
Sol witaj urodzinkowa:-) Ja szukam komody po necie do pokoju dzidziusiowego

Sol no właśnie zastanawiałam się nad nivea. Sama używam kosmetyków NIVEA i jestem z nich strasznie zadowolona :happy: Tylko nie widzę napisu, że można od narodzenia stosować:-(

misia - oficjalnie Nivea jest od pierwszego miesiąca ale jak mówię - ja stosowałam od początku przy Karoli bo miała normalną skórę i było ok - żadnych niepożądanych reakcji a przy Emi nie mogłam bo miała skórę wcześniaczą i do dzisiaj ma bardzo wrażliwą ale już nie korzystam do każdej kąpieli Oilatuma tylko właśnie Nivea i też nic się nie dzieje - ma bardzo ładną skórkę po nim :tak: Tak po prawdzie z tym najlepiej poczekać. Możesz kupić Nivea a jakby się okazało po porodzie że ma delikatną i suchą skórę to małża wyślesz do apteki i po krzyku :tak:

A ja mam delikatnie ujmując kór..ce bo chyba okres mi się zaczął :no: Cudowny prezent na urodziny psia mać w mordę misia :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maggy - trzymamy kciuki wszystkie :-)

Cudowny gorący prysznic :-) Pocięłam się żyletką okrutnie ale trzeba już było to futro zgolić :-p Chyba jednak kupię sobie ten wosk :tak:

hej Kobietki ;)

My standardowo jak zwykle 200 km od domu:-D S w pracy ja w motelu...Jestesmy na zadupiu ale nie jest zle, w czwartek do Sydney wracamy:tak:

SOL 100 LAT KOCHANA i prosze mi tu nie pisac o starosci bo ma jam tyle lat co Maggy:-D

MAGGY trzymam &&&&&&&& z calej sily za cesarke, za okolo 2 miesiace Ty bedziesz za mnie tez trzymac ;)
Nie moge sie doczekac az zdasz mi relacje i zobacze Twojego malego :)))) Trzymaj sie Kochana :*

Monisia fajny brzuszek i super fryzurka :)

Wszystkie pozostale babeczki sciskam i zycze milego dnia :)

Sol już sie nie moge doczekac tego różowego kompleciku aż zobacze :)

Wisienka czyli jednak dziewczynka będzie ?? no ja tak coś od początku czułam :)

całej rezcie wysyłam buziaki i krzycze helloł :)
ja za niedługo do sklepu na chwile sie wybieram a potem musze zrobić pizze bo K zamówił i jak zostaną siły i ochota to przydało by sie poprasować - ale nie wiem czy mi sie uda bo nie chcem sie forsowac bo jutro dłużej w sklepie będe musiał byc to nie chcem jakiś skurczów dostać chyba zostawie to na czwartek - pomyśle :)

Dziękuję wszystkich kochanym użyszkodniczkom :-p za życzenia :-D

A ja od dzisiaj na diecie bez słodyczy - to moje urodzinowe postanowienie :-p Za to glukozę będę musiała sobie kupić w razie czego :-p No i cukier zaczynam mierzyć regularnie bo taka dieta może mieć marne skutki dla hipoglikemika przyzwyczajonego do słodyczy :sorry: Ale muszę schudnąć! I kupić sobie wagę bo nawet nie wiem ile ważę :-p

maryla -ok 12 spadamy na spacer więc po spacerku ją ubiorę :-p Nie wiem co mi odwaliło z tym różem :-D Z teściową byłam przedwczoraj w Tesco i sama goniłam od różowego - kupiła jej ecru komplecik a ja wczoraj odwaliłam z tym różem :-D Taki prezent dla mnie na moje urodziny :-D Ja chyba serio muszę iść do psychiatry :-p :-D

jaewa - kobito - twoje dziecię będzie kochało podróże :-D

reklama
Witam :)
Znalazłam chwilkę więc do Was zaglądam :)

U mnie nadal remont. Mam już pomalowany pokój dziecięcy, sypialnię i salon. Zostały korytarze i kuchnia.
Robiłam krzywą cukrową i na czczo miałam 4,9 a po podaniu glukozy po 2-ch godz - 5,0 - więc cieszy mnie to, że wynik ok :)
Dzidzius kopie coraz mocniej i cieszy mnie to bardzo :)

Wisieńka - gratuluję córeczki - będzie miała dużo tygryskowych ubranek? :)
sol - spóźnione STO LAT!
maggy - &&&&&&&&&

a wiecie co u Marcepanka?

Do góry