reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Ewula pamiętam:happy: Przesyłam Ci swoje fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ zjadaj i jak najszybciej przychodź do Nas!!!!! Dziękuję :happy:

reklama
Hej Laseczki:*

Sol Wszystkie najlepszego
Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo MILOSCI;-)

Ty stara?? Nastepny dol na 30? A nie slyszalas ze po 30 jest najlepszy sex;-)??

My wlasnie wrocilismy od rodzicow- nocowalismy tak:-D
Narazie musze sie zadomowic;-)
Pozdrawiam was wszystkie cieplutko:*

Kochane a ja sie pochwale moim brzusiem z dzisiaj i moja Królewna z wyprostowanymi włoskami na prostownicy...:tak:
Zdjęcie321.jpg:-D
Zdjęcie3.jpgMoje Cudo:)))):-)

Maggy doczytałam, że cesarka w środę jednak. Trzymam &&&

Monisia śliczny brzusio i córcia:happy:

Ja właśnie zajadam makaronik z serkiem białym i skwareczkami:happy:

sol 100 lat kochana i wszystkiego co najlepsze dla Ciebie

a tak w ogóle to witam wszystkich serdecznie :)
mnie dopadł jakiś wirus grypy żołądkowej czy coś bo mam takie rozwolnienie, że masakra... już od wczoraj i nic nie mija...
sol czy ja moge karmiąc piersią zapodać sobie nifuroksazyd? smecte? laremid?
maggy trzymam kciuki za szybką cesarke i bez komplikacji :)

przepraszam, że nie odpisze każdej, ale ja latam teraz do wc jak szolona nawet cycem cięzko karmić...

Hej kochane. I znów dzien zleciał i nie miałam czasu naBB. Przynajmniej lepiej się dzis czuje. To znaczy bez bólu głowy.
Sol Jeszcze RAz Sto Lat , Sto Lat:-)
Maggy trzymam &&&&&& i będe sreduszkiem przy tobie. Na pewno będzie dobrze.
Monisia śliczna córeczka i brzunio okragluszek

reklama
[B]Maggy[/B] No słyszałam właśnie, że przed cesarką jakieś dodatkowe badania się robi itd. Kurczę :happy: Jakie to uczucie jak już wiesz, że za 2 dni nie całe Mały będzie z Wami?

Kobitki zastanawiam się nad płynem do kąpieli albo mydełkiem dla Małego. Tyle tego w sklepach a ja nic nie mogę wybrać. Co jest najlepsze? Pytanie głównie do Mam, które są już doświadczone i macie sprawdzone pewnie już kilka kosmetyków...

Ostatnia edycja:
Do góry