reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witajcie
u mnie remont pełną parą i nie mam czasu wogóle na neta także przepraszam nie nadrobię :(
mam nadzieję, że u Was wszystko ok
pozdrawiam :)

reklama
Jak zawsze przy sobocie mały ruch:-)

a ja niedawno wstałam, coś spanie mnie wzięło...

Buziaki dla każdej

Sol, Maggy, Mlodam dzieki:*

Czyli wieczorem nie brac ten jeden dzien?
Co ja bym bez Was zrobila?;-)

Mlodam co do malowania to ja naweet xe swoim mam ciezko wybrac:-(

Dziewc zyny ja tez pospalam tyle ze ....z nudow:p
Sama w domu, na necie praktycznie nikogo, w domu posprzatane, ruszac sie xa bardzo nie moge to sie polozylam;-)
A teraz od razu jak wstalam to kilka suszonych sliwek zezarlam:-D

łakomczuch :-p

A ja pozmywałam gary i ogarnęłam kuchnię :-) Nakłoniłam M żeby zmienił koszatniczkom bo już mnie alergia łapie, odkurzyłam mieszkanko, zmyłam podłogę w kuchni, poskładałam pranie, nastawiłam pranie i zabieram się za prasowanie ciuszków po Emilce bo część wydam, część sprzedaję :-)

Sol ani mi nie mow - umieram:-(
Jutro dietka bo jak tak dalej pojdzie to bede sie mogla turlac jak pilka:-D
A Ty widze pracowita dzisiaj:-)
Pusciutko tu dzisiaj standardowo, widze rodzinna sobota u wiekszosci;-)
Milego wieczorku wszystkim zycze:*

ja się zastanawiałam nad brązem jakimś ciemnym i jaśniutkim pasującym, coby dwie ściany na ciemno i 2 na jasno, ale nic pewna nie jestem :dry:
Magyy a sufit też na taki czy biały? :-)
hej ja mam w sypialni taki jakby piasek pustyni o którym mówiła Maggy a jedną ściane mam taką czekoladową a sufit biały :) i jestem mega zadowolona :)
a u Bartka będzie ten piasek pustyni - bo nam dużo zostało :) a na jednej ścianie będzie tapeta prawdopodobnie safari - jutro wybieramy :)

a co do spania to ja tez sie dziś w dzień kimneła 1,5 h - ale ja ostatnio to już musze sie tak chociaz godzinke kimnąć bo inaczej zasypiam o 19 :)

reklama
A mi gin po odejściu czopa odradzał seksik :dry: bo maluch jest słabiej chroniony :-( Zresztą nie miałam ochoty. Ostatnio w ogóle jakaś oziębła jestem :dry:

Do góry