reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Hwj Laseczki
Wpadam powiedziec dziendoberek:-D

Maggy &&&&&&&&&&&& zeby Kevinek jeszcze troszke poczekal, skoro juz wszystko zaplanowane:*
Teraz to Ty powinnas odpoczywac a nie zajmowac sie rzeczami ktore przyspiesza porod:-)

Sol,Maggy dzieki za odp dot. dupka:-)
Jest na BB taki temat odnosci CLO i dupka to tam jeszcze napisze, napewno dziewczyny beda zorientowane:-)

Narazie zycze wam milego dzionka i bede potem, jak Mezus do pracy pojdzie;-)

reklama
hej dziewczyny :)
sorka że mnie tyle nie było ale jakos natchnienia nie miałam :(
nie nadrobie więc
sol jak tam zdrowa już jesteś ?? a śpiworek jest cudny :)
a nie pisałam bo 3d nie wyszło bo było wszedzie pełno wody ale nie koło głowy małego i nie mam zdjec w 3d tylko takie normalne :) ale widziałam Bartka na większym ekranie także jestem zadowolona

Maggy, po odejściu czopu to nawet i tydzień do porodu może zlecieć. ;)

U nas dobrze wszystko, tzn. leżymy i mam nadzieję, rośniemy. Byle do czwartku.

Czy któraś z Was miała kiedyś uczucie, jakby jej bulgotało w żyłach? o_O Mam tak od wczoraj w jednej z żył.

zmykam pranie powiesić i ogarnąc troszke domek do puźniej dziewczyny :) Maggy bedzie dobrze zobaczysz - Bartek mi tak powiedział a on wie co mówi :)

cześć witam w sobotnie jeszcze przedpołudnie ;-)

Nika cieszę się, że nie tylko ja nie dotarłam ;-) w grupie zawsze raźniej hihihi
Pralinka ja myślę, że się nic nie stanie, zdażyło mi się lutke wziąść zamiast wieczorem to w noooocy bo zasnęłam ;-) a spytaj się gina o luteine.

a mam pytanio-prośbę nie mam kompletnie pomysłu na jaki kolor pomalować swój pokój, a remont konieczny. teraz miałam na niebiesko :-) mój ulubiony, ale trza coś zmienić.

Witam się i ja

mlodam - mnie sie bardzo podoba takie zestawienie ciemny i jasny brąz genialne jest jak bedziemy malowac to na bank na taki teraz mam taki kolor mekrykańska chili i jasny pomarancz ale juz trza by malowac - poczekamy do lata jak mała podrośnie

maggy - to chłop jak dąb ci rośnie :))) fajnie ze juz niedługo

Misia - super ten leżaczek i mata - mate dodałam sobie do obserwowanych :))) natomiast lezaczka nie bo mamy huśtawkę już dla małęj o taką

BRIGHT STARTS - HUŚTAWKA PTASZEK - do11kg + GRATIS (1465568685) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama
mlodam - moja siostra zrobiła mocce i krem - wygląda ... cóż to nie kolory dla dziecka wg mnie - ale oni mają to w salonie. Ja mam obie sypialnie niebieskie :-p

pralinka - weź rano i rano - przepraszam że wcześniej nie odpisałam :sorry: i co racja ro racja - zapytaj o luteine bo tańsza :-p po za tym działa podobno tylko do 18 tc więc już niedługo pobierzesz :-)

Do góry