reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
hej wszystkim :)
ewcia ja cie pamietam hihihihihii i nawet przedwczoraj sie zastanawiamlam gdzie jetses, jak pdogladlam wystarane i ciebie nie widzialam :)
fajnie ze wszytsko ok u was! :)

Witam sę babeczki

Nie nadrobie was w zyciu troszke tylko poczytałąm - jestem z obiema dziewczynkami teraz i nie mam na nic czasu :((

Wlasie ginek stwierdzil, ze jesli nie zgodze sie na cc moze monitorowac dalej, ale powiedzial, ze moze byc tak, ze bede sie meczyc przez kilka, kilkanascie godzin a na koniec i tak zrobi cc. On nie jest za cc w ogole, ale w tym przypadku powiedzial, ze wolalby nie podejmowac ryzyka ze wzgledu na dziecko i na mnie.
Ja oczywiscie nie mam nic przeciwko, bo nie jestem lekarzem, wiec sie nie znam. To Jego dzialka, a ja Mu ufam.
Tak wiec za 6 dni prawdopodobnie o tej porze juz bede mama :)

Maggy a ile twoj mały wazy ?? - mój gin tez podobno powyzej 4 kg proponuje CC a Pati wazyła 4200 tyle ze nie sprawdzalismy ostatnio a 3 tyg wczesniej wazyła 2800 albo sie pomylił a raczej na pewno sie pomylił - w sumie to sie ciesze bo ja nie chciałam CC a tak to pewnie bym sie zdecydowałą gdyby mi zaproponował bo nie wiedziałąbym przeciez ze tak szybciutko urodze zwłaszcza jakby mi powiedział ile mała wazy :)))
kurcze kochana to juz lada dzien będziesz mamusią - super !!!!!!!!

Wisienka śliczny brzusio - i gratuluję córuni ale wam niespodziewajke zrobiła :)))

Witam Kochane:happy:
Rozpisałam się i strona mi się wyłączyła:wściekła/y:

Ja zajadam pierożki i pije herbatkę ale zaraz będę pić soczek świeżo wyciskany bo Misiek kupił sokowirówkę:happy::-) Codziennie pije soczek tylko Wojtuś mnie boksuje jak za kwaśne:-D

Sorbek jak Malutka?
Ewcia witaj dawno Cię nie było jak się czujecie?
Jaewa super piłeczka :-) Ja na brzuszku też nie mam rozstępów ale za to na boczkach mi wyszły bo nie smarowałam:-(
Wisieńka gratuluje dziewczynki SUPER:-)

My dzisiaj wybraliśmy leżaczek i matę dla Małego... zaraz Wam pokażę...
FISHER PRICE Mata Edukacyjna RAINFOREST +Kubuś P. (1460898448) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

FISHER PRICE Lezaczek Fotelik RAINFOREST K2565 (1472507260) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Jakoś na dniach kupimy ale to na spokojnie:happy:
Z wyprawki zostały nam jeszcze kosmetyki, wózek i materacyk do łóżeczka i parę pajaców:happy:
Sobie ze dwie koszule będę musiała kupić do porodu i do szpitala i co tam będzie jeszcze potrzebne. Tylko sama nie wiem co będę dokładnie potrzebować:-( Może Wy mi doradzicie???

A piesek ma niedoczynność tarczycy tak jak ja i podobne leki bierze tylko inną dawkę. W czwartek mamy jeszcze usg żeby zobaczyć skąd się to wzięło..
Miłego popołudnia i wieczoru Wszystkim Mamom i Maluchom:-) idę grzać pierogi jeszcze:-p

Hej Laseczki:*
Jaki tu ruch przy piatku;-)
U mnie byla dzisiaj dobra znaoma i wlasnie pojechala:-D Poplotkowalysmy sobie troche

Ewcia no niby sie mowi ze wlasnie rozstepy moga byc genetyczne.
Ja rozstepy mam ale to dlatego ze majac nascie lat sporo przytylam. Sa one w zasadzie nie widoczne dla drugiej osoby, ww zasadzie ja sama musze sie przypatrzec, ale sa. Moja mama nie ma i sie zastanawiam czy bede miala nowe czy nie.
Skore mam dosyc podatna bo jakos nastolatka duzo wazylam, a potem tez duzo schudlam dwa lata temu.. No zobaczymy;-)

Odnoscie rozstepow o ktorych mowi Sol w 36t to znajoma mowila ze udalo jej sie ustrzec ale tylko do dnia porodu bo wtedy jej wyskoczyly;-(

Mlodam dziekuje i takze sie ciesze ze u Was dobrze;-) A jak zabek??

Krakowianka jak samopoczucie?? z tego co wiem to nic nie slychac od Marcepanka

Nikus gratuluje udanej wizyty:-) A przeczuwasz moze czy bardziej dziewczynka czy chlopak??

Ewcia buziaki :* Gdzies Ty byla jak Cie nie bylo??

Jos, Sorbus,Maran buziaki:*

Misia &&&&&&&&&&&&& za piesiaka

Dziewczyny mam pytanie bo nei wiem co z tym fantem:-(
Jak wiecie biore dupka
Biore 2x dziennie - rano i wieczorem i kurcze liczylam dzisiaj tabletki i koncza mi sie wieczorem dzien przed wizyta.
Tzn w srode wieczorem jeszcze mam i nie mam na czwartek rano a wizyta dopiero na 18.
Nie mam mozliwosci wczesniej podjechac do mojego lekarza...
Czy moge jedna tabletke ominac??

reklama
maggy - zależy ile rozwarcia będziesz miała ale jeśli maleństwu nic się dziać nie będzie to ogólnego nie dostaniesz nawet przy 8cm :-p Spokojnie :-D

Do góry