ewcia3004
Nadzieja umarła...
ach! przepraszam
myslalam, ze wtedy to byl naturalny i nastapily komplikacje.. przepraszam Cie Ewus.. :*
Spokojnie, nic się nie stało :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ach! przepraszam
myslalam, ze wtedy to byl naturalny i nastapily komplikacje.. przepraszam Cie Ewus.. :*
Wlasie ginek stwierdzil, ze jesli nie zgodze sie na cc moze monitorowac dalej, ale powiedzial, ze moze byc tak, ze bede sie meczyc przez kilka, kilkanascie godzin a na koniec i tak zrobi cc. On nie jest za cc w ogole, ale w tym przypadku powiedzial, ze wolalby nie podejmowac ryzyka ze wzgledu na dziecko i na mnie.
Ja oczywiscie nie mam nic przeciwko, bo nie jestem lekarzem, wiec sie nie znam. To Jego dzialka, a ja Mu ufam.
Tak wiec za 6 dni prawdopodobnie o tej porze juz bede mama