reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
hej wszystkim :)
ewcia ja cie pamietam hihihihihii i nawet przedwczoraj sie zastanawiamlam gdzie jetses, jak pdogladlam wystarane i ciebie nie widzialam :)
fajnie ze wszytsko ok u was! :)

Witam sę babeczki

Nie nadrobie was w zyciu troszke tylko poczytałąm - jestem z obiema dziewczynkami teraz i nie mam na nic czasu :((

Wlasie ginek stwierdzil, ze jesli nie zgodze sie na cc moze monitorowac dalej, ale powiedzial, ze moze byc tak, ze bede sie meczyc przez kilka, kilkanascie godzin a na koniec i tak zrobi cc. On nie jest za cc w ogole, ale w tym przypadku powiedzial, ze wolalby nie podejmowac ryzyka ze wzgledu na dziecko i na mnie.
Ja oczywiscie nie mam nic przeciwko, bo nie jestem lekarzem, wiec sie nie znam. To Jego dzialka, a ja Mu ufam.
Tak wiec za 6 dni prawdopodobnie o tej porze juz bede mama :)

Maggy a ile twoj mały wazy ?? - mój gin tez podobno powyzej 4 kg proponuje CC a Pati wazyła 4200 tyle ze nie sprawdzalismy ostatnio a 3 tyg wczesniej wazyła 2800 albo sie pomylił a raczej na pewno sie pomylił - w sumie to sie ciesze bo ja nie chciałam CC a tak to pewnie bym sie zdecydowałą gdyby mi zaproponował bo nie wiedziałąbym przeciez ze tak szybciutko urodze zwłaszcza jakby mi powiedział ile mała wazy :)))
kurcze kochana to juz lada dzien będziesz mamusią - super !!!!!!!!

Wisienka śliczny brzusio - i gratuluję córuni ale wam niespodziewajke zrobiła :)))

Witam Kochane:happy:
Rozpisałam się i strona mi się wyłączyła:wściekła/y:

Ja zajadam pierożki i pije herbatkę ale zaraz będę pić soczek świeżo wyciskany bo Misiek kupił sokowirówkę:happy::-) Codziennie pije soczek tylko Wojtuś mnie boksuje jak za kwaśne:-D

Sorbek jak Malutka?
Ewcia witaj dawno Cię nie było jak się czujecie?
Jaewa super piłeczka :-) Ja na brzuszku też nie mam rozstępów ale za to na boczkach mi wyszły bo nie smarowałam:-(
Wisieńka gratuluje dziewczynki SUPER:-)

My dzisiaj wybraliśmy leżaczek i matę dla Małego... zaraz Wam pokażę...
FISHER PRICE Mata Edukacyjna RAINFOREST +Kubuś P. (1460898448) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

FISHER PRICE Lezaczek Fotelik RAINFOREST K2565 (1472507260) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Jakoś na dniach kupimy ale to na spokojnie:happy:
Z wyprawki zostały nam jeszcze kosmetyki, wózek i materacyk do łóżeczka i parę pajaców:happy:
Sobie ze dwie koszule będę musiała kupić do porodu i do szpitala i co tam będzie jeszcze potrzebne. Tylko sama nie wiem co będę dokładnie potrzebować:-( Może Wy mi doradzicie???

A piesek ma niedoczynność tarczycy tak jak ja i podobne leki bierze tylko inną dawkę. W czwartek mamy jeszcze usg żeby zobaczyć skąd się to wzięło..
Miłego popołudnia i wieczoru Wszystkim Mamom i Maluchom:-) idę grzać pierogi jeszcze:-p

Hej Laseczki:*
Jaki tu ruch przy piatku;-)
U mnie byla dzisiaj dobra znaoma i wlasnie pojechala:-D Poplotkowalysmy sobie troche

Ewcia no niby sie mowi ze wlasnie rozstepy moga byc genetyczne.
Ja rozstepy mam ale to dlatego ze majac nascie lat sporo przytylam. Sa one w zasadzie nie widoczne dla drugiej osoby, ww zasadzie ja sama musze sie przypatrzec, ale sa. Moja mama nie ma i sie zastanawiam czy bede miala nowe czy nie.
Skore mam dosyc podatna bo jakos nastolatka duzo wazylam, a potem tez duzo schudlam dwa lata temu.. No zobaczymy;-)

Odnoscie rozstepow o ktorych mowi Sol w 36t to znajoma mowila ze udalo jej sie ustrzec ale tylko do dnia porodu bo wtedy jej wyskoczyly;-(

Mlodam dziekuje i takze sie ciesze ze u Was dobrze;-) A jak zabek??

Krakowianka jak samopoczucie?? z tego co wiem to nic nie slychac od Marcepanka

Nikus gratuluje udanej wizyty:-) A przeczuwasz moze czy bardziej dziewczynka czy chlopak??

Ewcia buziaki :* Gdzies Ty byla jak Cie nie bylo??

Jos, Sorbus,Maran buziaki:*

Misia &&&&&&&&&&&&& za piesiaka

Dziewczyny mam pytanie bo nei wiem co z tym fantem:-(
Jak wiecie biore dupka
Biore 2x dziennie - rano i wieczorem i kurcze liczylam dzisiaj tabletki i koncza mi sie wieczorem dzien przed wizyta.
Tzn w srode wieczorem jeszcze mam i nie mam na czwartek rano a wizyta dopiero na 18.
Nie mam mozliwosci wczesniej podjechac do mojego lekarza...
Czy moge jedna tabletke ominac??

reklama
maggy - zależy ile rozwarcia będziesz miała ale jeśli maleństwu nic się dziać nie będzie to ogólnego nie dostaniesz nawet przy 8cm :-p Spokojnie :-D

Do góry