reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

mlodam - a bo za miesiąc by się wątek skończył dziewczynom bo już są listopadówki 2011 a dziewczyny nie wiadomo czy zdążą a uparły się że musiały by wątek opuścić - to tytuł zmieniłam i zmieniły zdanie :sorry:

reklama
Dziękuję Wam Dziewczyny za słowa dodające otuchy. :*

Maggy, wszystkiego najlepszego!

Napiszcie mi proszę jeszcze, co u Marcepanka, bo się doszukać nie mogę...

Witam kochane!!!
WISIENKA - piekny brzusio:tak:
WSZYSTKIE KTÓRE MAJA DZIS WIZYTE, DLA WAS &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
MAGGY - wszystkiego, co najpiekniejsze kochana i mnóstwa radosci i miłosci!!!!
Ja mam wizyte za tydzien, 2go marca...

Cześć Koleżanki :-)
daaawno mnie na tym wątku nie było. widzę że brzusiolki już pięknie zaokrąglone ;-) większość na dniach rodzi-a dopiero co testy wklejałyście :-D fajniutko macie-już na wylocie-a przede mną tyle dni ;-)
Trzymam &&&&&&&&&&&& za wizytki. sama mam 1.03 i 7.03 - i się doczekać nie mogę-oby all było oki :-) a za 2 tyg obwieszczamy nowinę rodzinkom :-)

dzien dobry

dziekuje za zyczenia urodzinowe :)

a wiec.. wrocilam od lekarza i.... jest decyzja... poniewaz maly jest ogromny jak to okreslilo 2 lekarzy ogladajacych wyniki i usg, bede miec cesarke...
Termin 2 marca, a 1 marca mam sie stawic juz w szpitalu na badaniach itd.
Lekarz stwierdzil, ze nie ma co ryzykowac....

ide cos zjesc i Was nadrobie :)
Słoneczko witaj:-) Bardzo dobrze, ze jest juz decyzja!!! Wiesz, jak mały jest naprawde duzy, to lepiej i dla Ciebie i dla niego, ze bedzie cesarka:tak:Takze czekamy do 2go na Kevinka:tak::-D

reklama
Do góry