reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Wisienka Kochana szybko nauczysz sie "instrukcji obslugi" do corci ;) Ty to masz przynajmniej jakies doswiadczenie a ja zadnego ;) Zalamac sie idzie ale mysle ze bedzie ok :) Ja tez mam wiekszosc ciuszkow w uniwersalnych kolorach ale posciel kupilam rozowa:-D A co! No i takie malutkie skarpeteczki mam rozowe ;) Potem dokupie jakies sukienusie jak bedzie troszke starsza :)
Ty tez masz super brzuszek :) ale to juz pisalam :)
Trzymaj sie Slonce zdrowo :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dorotka - a ja miałam przeczucie że jednak córa będzie :-D Tak coś od ostatniej wizyty :-p

ewa - śliczny brzusio :-) A rozstępy - mi wyskoczyły na brzusiu w 36tc przy Karoli :-p bo na piersiach pojawiły mi się w 10 tc :-p

Spadam spać :-p

Wisienka - jestem ale Emi mnie terroryzuje śmiejąc się w głos przez sen :-D A ja czekam aż się obudzi na cyca bo już mnie bolą :-p

WITAM się w słoneczny mroźny dzień

na wstępie przepraszam, że nie dotarłam wczoraj, do domu późno wróciliśmy, potem jeszcze poszłam na łajzy, wracając tramwaj mi się zepsuł i nie dojechałam do domu, na szczęście było to tylko 2 przystanki od domku, a nie znacznie wcześniej w nieciekawej dzielnicy K oczywiście po mnie przyszedł, no ale co za pech.

z wizyty jestem zadowolona, z dzidzią jest wszystko dobrze, znowu widziałam bijące serduszko, dzidzia się ruszała, nie spała. dalej mam brać luteine i te zakichane zastrzyki:crazy:, łudziłam się, że mi je przerwie, ale niestety do końca ciąży i jakiś ok. miesiąc po porodzie ale cóż czego się nie robi dla niuni. aa zwolnienie wreszcie na miesiąc więc nie trza latać co chwilkę, kolejna wizyta 24 marca

Pralinka cieszę się że z Twoją niunią wszystko dobrze :-) szkoda, że tego dupka a nie luteine ci przepisuje namiętnie...
Wisienka gratki córci, ja o niej marzyłam a ty będziesz mieć ;-) a ja prawdopodobnie chłopca ;-) jakby co to mam kilka ciuszków dla dziewczynki :-):-D
Ale mi zrobiłaś smaka na karpatke :-) jesteście jutro w domku? :-D
Ewelina mam pytanie ile płacisz za clexane? i czy płacisz

mlodam cudnie kochana, ze wszystko dobrze a zastrzyki , trudno przywykniesz. Dobrze, ze nie stanełaś faktycznie gdzieś w ciemnościach tym tramwajem.Ja marzyłam o zdrowym dziecku o czasie i naprawdę mi wszystko jedno jakiej płci. Przyzwyczaiłam się o mysli o chłopczyku a , ze będzie dziewczynka przyzwyczajam się o myśli o córeczce. Jednak po stracie Dzwoneczka nie umie miec jakis wymagań do losu. Cieszę się, ze maluch kopie w moim brzuszku, ze jest zdrowy i wszystko jest w porządku.

Ja dalej gotowanie:-) Wysłałam Pola na zakupki z listą długasną. Jakby przyjeżdżało do nas 10 a trzy osoby:-D

Maggy to ty kochana masz juz pewną cesarke. Ja ci powiem, ze z Maćkiem po cc nie miałam żadnych dolegliwości i na drugi dzień latałam jak fryga. A termin juz ustalony????

Wisienka ja ze względu na mame bo chciałam by była babcią, wiesz ma 3 wnuków ;-) jakas baba by się przydała ;-) ale ja też uważam, że najważniejsze ze zdrowe, a za marzenia nie karają ;-) a kiedy to goście przyjeżdzają? i kogo gościsz?
Magyy gratki terminu, powodzonka zyczę i abyś szybko do siebie doszła :-) dzięki za tulinek zwiazany z tym kłuciem :-/

Witajcie. :*

Wisieńka, gratuluję córeczki. :) Masz piękny brzuszek. :)

Jaewa - też ślicznie wyglądasz. :) A włosy masz fenomenalne!

Maggy
- ciekawa jestem, ile będzie miał Kevin przy urodzeniu. :D Na pewno jesteście w dobrych rękach!

Nie napisałyście mi, co u Marcepanka... nie ma od niej żadnych wieści?

Krakowianka ja tez myslę o marcepanku, chyba nie ma wieści bo mi się nie rzuciło w oczy.Jak tam u was? Jesteście w domku czy w szpitalu?
mlodam ja mysle, ze babcia będzie szczęśliwa ze zdrowego wnuka:tak:

reklama
Do góry