reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Wisienka to ja mam wczesniej bo o 17:20;-)

I kto jeszcze jutro ma, bo byla mowa ze jest nas cztery i nie wiem ktora 4ta:-(
To jutro same dobre wiesci sie posypia:-)

Ja lece tv poogladac, bo juz mi sie serial nagral i trzeba w spokoju obejzrzec zanim Mezus wroci i bedzie halasowal:-)

Dobranoc Laseczki, do jutra:-)

Maggy rodzisz?? Jak bedziesz jechala do szpitala to napisz ktorejs smsa;-)

reklama
Maggy zagladam co jakis czas a Ty jeszcze w dwupaku ;) Juz nie moge sie doczekac az wkleisz zdjecie malego ;)
Wisienka fajny brzuszek :) Ja to juz jak balonik wygladam ;) Mecze sie szybciej i trudno paznokcie u nog pomalowac ;)

Ja mam wizyte w piatek a potem moj doktorek idzie na 3 tyg na urlop:szok: Oby malej nie zachcialo sie szybciej wychodzic;-)
My jutro wracamy do domu. Mamy jakies 1000 km przed soba autem wiec w domu bedziemy w sobote wieczorem albo w niedziele. Potem S ma znowy wyjazd ale tylko 300 km od nas wiec tez jade z nim ;) Ta nasza mala to sie najezdzi i nalata po calej Australii jeszcze zanim sie urodzi ;)

Moi znajomi z Nowej Zelandii wszyscy zyja ale kumpeli dom jest w rozsypce. Kupili go za $480 tys a teraz jest tylko do rozwalcowania. Wtedy jak bylo trzesienie jej maz byl w Australii a ona sama w chacie z dwojka dzieci 4 lata i 2 miesiace. Przeprowadzaja sie do Au bo w NZ na wyspie poludniowej boja sie mieszkac...

Wszystkie babeczki majace wizyty u lekarza sciskam i pozdrawiam i trzymam &&&& oby wszystko bylo dobrze :)

Maran, Sol ja tez bym chciala zeby moja coreczka byla grzeczna i spala duzo a nie wiecznie plakala...moj S ma juz stresa ze sie nie bedzie wysypial ;-)

Ja dzisiaj po nocy tez niewyspana. Mala dala mi w nocy czadu jak nigdy. Tak sie wiercila, ruszala, kopala ze nie dalo sie spac...a silna to ona juz lest ze hoho:-D

Buziam Was i zycze milego weekendu :)

Madzia - dawaj znać po wizycie co i jak :-p
A po za tym : Sto lat, sto lat ... ciężkich robót domowych :-p
bukiet1.jpg

jaewa - nie dziwię się znajomym :no: jeny - i pomyśleć że my tam mieliśmy mieszkać :-p chyba M dobrze zadecydował że nie :-) bo mieliśmy propozycję stamtąd żeby wyjechać na NZ :sorry: ale M nie chciał za bardzo że za daleko :-p

Ja się przez ten poniedziałek nerwicy nabawię - niech już będzie 1 marca :-(

MAGGY,

Życzę Tobie, aby najpiękniejszy sen kierował Twoim życiem, a serce przepełniała radość i oczywiście miłość. Mam nadzieję, że nigdy nie zaznasz cierpienia, a troski będą tylko wspomnieniem. I oczywiście życzę Ci samych pogodnych poranków i spełnienia najskrytszych marzeń...

hejka!

ja już we Wrocku :-) ja mam też dziś wizytkę, na 12:45 ale zapewne będzie opóźnienie, biorąc pod uwagę fakt, że jej 2 tygodnie nie było bo na zwolnieniu była.

miłego dzionka życzę :-)

Magyy ty urodzinki miałaś? wczoraj? Wszystkiego naj naj, spełnienia marzeń, dużo radości, wiecznej młości :-)

Ostatnia edycja:
SOL trudno, życzenia poszły ;-) a o co cho znowu ze zmianą nazwy forum na staraczkach? :-p

Nika powodzonka na wizycie, daj znać co i jak :-)
Wisienka ale szoku zaznałam, ale masz sliczny brzusio, a tak niedawno się widziałyśmy i ledwo co był widoczny :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry