reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Wisienka to ja mam wczesniej bo o 17:20;-)

I kto jeszcze jutro ma, bo byla mowa ze jest nas cztery i nie wiem ktora 4ta:-(
To jutro same dobre wiesci sie posypia:-)

Ja lece tv poogladac, bo juz mi sie serial nagral i trzeba w spokoju obejzrzec zanim Mezus wroci i bedzie halasowal:-)

Dobranoc Laseczki, do jutra:-)

Maggy rodzisz?? Jak bedziesz jechala do szpitala to napisz ktorejs smsa;-)

reklama
Maggy zagladam co jakis czas a Ty jeszcze w dwupaku ;) Juz nie moge sie doczekac az wkleisz zdjecie malego ;)
Wisienka fajny brzuszek :) Ja to juz jak balonik wygladam ;) Mecze sie szybciej i trudno paznokcie u nog pomalowac ;)

Ja mam wizyte w piatek a potem moj doktorek idzie na 3 tyg na urlop:szok: Oby malej nie zachcialo sie szybciej wychodzic;-)
My jutro wracamy do domu. Mamy jakies 1000 km przed soba autem wiec w domu bedziemy w sobote wieczorem albo w niedziele. Potem S ma znowy wyjazd ale tylko 300 km od nas wiec tez jade z nim ;) Ta nasza mala to sie najezdzi i nalata po calej Australii jeszcze zanim sie urodzi ;)

Moi znajomi z Nowej Zelandii wszyscy zyja ale kumpeli dom jest w rozsypce. Kupili go za $480 tys a teraz jest tylko do rozwalcowania. Wtedy jak bylo trzesienie jej maz byl w Australii a ona sama w chacie z dwojka dzieci 4 lata i 2 miesiace. Przeprowadzaja sie do Au bo w NZ na wyspie poludniowej boja sie mieszkac...

Wszystkie babeczki majace wizyty u lekarza sciskam i pozdrawiam i trzymam &&&& oby wszystko bylo dobrze :)

Maran, Sol ja tez bym chciala zeby moja coreczka byla grzeczna i spala duzo a nie wiecznie plakala...moj S ma juz stresa ze sie nie bedzie wysypial ;-)

Ja dzisiaj po nocy tez niewyspana. Mala dala mi w nocy czadu jak nigdy. Tak sie wiercila, ruszala, kopala ze nie dalo sie spac...a silna to ona juz lest ze hoho:-D

Buziam Was i zycze milego weekendu :)

Madzia - dawaj znać po wizycie co i jak :-p
A po za tym : Sto lat, sto lat ... ciężkich robót domowych :-p
bukiet1.jpg

jaewa - nie dziwię się znajomym :no: jeny - i pomyśleć że my tam mieliśmy mieszkać :-p chyba M dobrze zadecydował że nie :-) bo mieliśmy propozycję stamtąd żeby wyjechać na NZ :sorry: ale M nie chciał za bardzo że za daleko :-p

Ja się przez ten poniedziałek nerwicy nabawię - niech już będzie 1 marca :-(

MAGGY,

Życzę Tobie, aby najpiękniejszy sen kierował Twoim życiem, a serce przepełniała radość i oczywiście miłość. Mam nadzieję, że nigdy nie zaznasz cierpienia, a troski będą tylko wspomnieniem. I oczywiście życzę Ci samych pogodnych poranków i spełnienia najskrytszych marzeń...

hejka!

ja już we Wrocku :-) ja mam też dziś wizytkę, na 12:45 ale zapewne będzie opóźnienie, biorąc pod uwagę fakt, że jej 2 tygodnie nie było bo na zwolnieniu była.

miłego dzionka życzę :-)

Magyy ty urodzinki miałaś? wczoraj? Wszystkiego naj naj, spełnienia marzeń, dużo radości, wiecznej młości :-)

Ostatnia edycja:
SOL trudno, życzenia poszły ;-) a o co cho znowu ze zmianą nazwy forum na staraczkach? :-p

Nika powodzonka na wizycie, daj znać co i jak :-)
Wisienka ale szoku zaznałam, ale masz sliczny brzusio, a tak niedawno się widziałyśmy i ledwo co był widoczny :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry