reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

maggy nie mogę się doczekac.....dawaj znać na goraco
Sol jaka ja mam ochotę na rudą z colą i locem i limonka, pół szklanki rudej i ździebko coli:-D Ewentualnie gin.....

reklama
Oj Maggy powinnas, ja będe się na tobie szkolic. A myslę, ze to raczej nie choroba........Sytuacja się rozwija:-D

Pomyslałam, ze wam jeszcze sie nie pokazałam z brzuszkiem to wklejam. Sobota u teściów wieczorkiem. W tle łózka

Dorotka - śliczny brzusio :-D A mi się Malibu z sokiem jabłkowym i grenadyną marzy :-p

Madzia - a czemu miałabyś nie karmić :-? Nastawić się na karmienie i przetrwać kryzys po pierwszym miesiącu a będzie ok :tak:

sorbuś - karm karm :-D A z tym krwawieniem to się ciesz - ja się 5 tyg męczyłam :dry: a wyłyżeczkowane miałam psia mać :dry:

M poszedł już do pracy :-( Emi przy cycu, Karola odbywa karniaka w swoim pokoju a ja oglądam anime :-p

Sol podziekować. Az przeczytałam, ze ci się malibu wylało.......
Maggy kochana ty jak cos to dzwon przylece odbierać:-D Po lekturze BB to chyba bym sobie z każdym porodem poradziła, znaczy w odbieraniu. Bo jesli chodzi o mój własny to mam takiego pietra, ze staram się nie myslec nawet

Wisienka Brzysio przepiekny;-)
masakra te cisnienie Ci spadlo:O
Ja mam u lekarzy od lat idealne, ale czasem mam taki bol glowy ze tylko kawa pomoze...
No ale tak jak mowie na poczatku ciazy przestala mi smakowac, najgorsze byly te pierwsze dni detoksu bo kawy sie nie chcialo a bol glowy niesamowity:-(

Maggy to ja jeszcze zanim pojade na wizyte to dowiem sie co tam u Was;-)
Kurcze to jak dziewczyny tak pisza to pewnie juz sie tam cosik dzieje:-D

Maran:*
To szybciutko ci ten porod poszedl:-) Cieszcie sie soba, pozdrawiam cieplutko:-)

A mi jakos tak dzisiaj zle... Zjadlam na kolacje platki z mlekiem i jakos tak sie czuje jakbym miala peknac:-(
Brzuch mam ogromniasty.
Musze sobie jutro sliwki kupic na zaparcia:-(

Wisieńka - wypluj te słowa :-D W mojej rodzinie tylko mój ojciec potrafi przewrócić pełny kieliszek będąc trzeźwym :-p a konkretnie to wlał sobie cały kieliszek wina do talerza z obiadem :-D I to jak przyjechaliśmy po zaręczynach :-D A porodu nie masz co się bać - pomyśl o tym jak o spotkaniu z małym cudem :-D

Kurcze ja tu zniknelam bo z bratankiem na facebooku zaczelam pisac i myslalam ze bede miala tyyyyle nadrabiania a tu cisza:O

maggy - po porodzie oboje się będziecie siebie uczyć - ty przystawiać do piersi a dziecko ssać - będą cię boleć brodawki przez pierwsze dni i będziesz miała dość :sorry: ale jedna zasada - nie smarować kremami ani tym bardziej mlekiem brodawek jak bolą - bo będzie gorzej :no: wietrzyć i czekać aż się przyzwyczają :sorry: a że dziecko nie ma odruchu ssania to bardzo rzadkie przypadki - rzekłabym jak trafić w totka :-p

Karola i Emi śpią - ja też spadam :-)
Dobranoc :-)

reklama
Maggy mam nadzieje, ze nie poszlaś chyłkiem rodzic jak bylam w kapieli?????Karmieia sienie boję ,może dlatego , ze z Mackiem nie bylo problemów a jak jak dojna krowa moglam czworaczki wykarmić
Pralinko Masz jutro wizytę. Ja też ale dopiero o 19,40
Sol miłych snów córko ojca marnotrawcy cennych trunków:-D

Do góry