reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Hej Laseczki:*

Ja wpadam tylko na chwile bo za godzine jade do lekarza.

Maggy

images

Wszystkiego co najlepsze w zyciu:-)
Duuuuuuuuzo milosci i zeby najblizsze dni szybko mijaly, zebys mogla juz tulic swoje Dzieciatko:-)

Wszystkie Was pozdrawiam i buziaki sle:*

reklama
Witam Kochane Moje :happy:
Ja właśnie po obiadku (pierożki ruskie), na które mi same smaku ostatnio narobiłyście:-) Nie dawno wróciłam z Ikei z Miśkiem, kupiliśmy kołderkę i kocyk dla Wojtusia taki zielony fajniutki:happy:
A poza tym byliśmy z piesiem u weterynarza pobrać krew bo może być chory:-( Biduś ma straszne przebarwienia i łysieje na grzbiecie i jajeczkach:-( Do tego jedno jąderko ma większe od drugiego. Czekamy na wyniki badań, będą dziś wieczorem albo jutro rano. Ma już 13 lat ale mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze i tak też staram się myśleć:happy:

Maggy masz rację lekarz się na tym zna i niech on podejmuję decyzję. No i w przyszłym tygodniu Maluszek będzie już z Wami:happy: Superkowo:-) Trzymam &&&&&&&&&&&& !!!!!! Na pewno wszystko będzie dobrze:happy:

Wisieńka jaki śliczny okrągły brzusio:happy: Ślicznie wyglądacie:happy:

Jaewa ja dzisiaj próbowałam się ogolić... Ale ciężko:-( Nic nie widać:-p

Krakowianka My tu z Wojtusiem trzymamy &&&& za Ciebie i Maluszka. Wszystko będzie dobrze tylko uważajcie na siebie!! :happy:

Kochane pozdrawiam Was Wszystkie!!!! Lecę obrus przeprasować i położyć się troszkę.

Witajcie skarby. Wszystko w porządeczku, organy, pomiary, przepływy. Mała zdrow i zadowolona, ze zrobiła rodziców w banbuko:-DJestesmy w szoku, szoku , szoku:szok::szok:
Sol dziekuje kochana, będe mama dziewczynki. Alez to dla mnie dziwne. Będę musiała dłuzo się nauczyc. Bawić lalkami i ubierać sukienki. No nie mówiąc o naszych zakupach. Na szczęście 80% jest uniwersalna:-D

Hej Laseczki:*

Misia &&&&&&&&&&&&& za piesia, zeby wszystko bylo dobrze:-)

Wisienka gratuluje corki:-)
Dobrze ze wszystko ok;-)

U nas tez wszystko ok:-)
Maly caly i zdrowy
ma 76mm
Mialam juz usg brzuszne- wydaje mi sie ze szybko.
Mowilam lekarzowi o tym ze mi duszno i slabo, a on zeby kawke pila czasem albo lamke czerwonego wina wieczorem:O
Zeby cisnienie troszke dzwignac bo ja zawsze mam 110/70 - od lat tak samo.
A i jeszcze Maly mi machal, a potem tak jakby zalozyl rece za glowe - taki maly luzak
Dupka nadal mam brac, wyniki badan ok
A i pytalam czy moge juz chodzic a konkretnie na dluzszy spacer z psem, a On do mnie
W taka pogode chce pani spacerowac?
Ale powiedzial ze jak sie ociepli to tak, ale zebym uwazala

Witam :)

Wisienka ja do 20 tygodnia bylam z S przekonana na 200% ze bedzie syn i co? Bedziemy mieli corcie ;) GRATULACJE Kochana teraz bedziesz miala parke ;)
Misia no ja z goleniem nog tez mam problem haha ;)
Agatek pisz czesciej jak bedziesz miala czas :)
Sol do NZ pewnie wrocimy kiedys albo i nie kto wie ;) bo moj S to pol "nowozelandczyk" a i mala zaraz jak sie urodzi bedzie miala nie tylko jedno obywatelstwo w tym nowozelandzkie ;)
Malapralinka hello :)
MAGGY KOCHANA 100 LAT SZCZESCIA I POCIECHY Z MEZA I SYNKA :)))) BUZIOLE :*** Kochana jak Ty bedziesz miala cesarke to "po" wypytam Cie o wszystko szczegolowo zeby sie mniej bac ;-)

No i zapomnialam co mialam ktorej jeszcze napisac.... S za 4 godziny wraca z pracy i jedziemy do domu. Przed nami 1000 km. Chcemy dzisiaj zahaczyc o Gold Coast bo ladna pogoda no i troszeczke na plazy pospacerowac ;)
Odezwe sie jak juz bedziemy w domku.
Wklejam Wam foty brzuchola z wczoraj ;) Jakos S tak je dobrze zrobil ze nie wyglada na "az" taki wielki:-D
jzl7q.jpg

aa836p.jpg

Ewcia
Witaj Slonko;-)
Pieknie wygladasz:-) Wspanialy brzusio, a na te Twoje wlosy to bym mogla ciagle patrzec:-)

Szerokiej drogi Wam zycze i spadam sie szykowac do kapieli bo Mezus juz tez wraca z pracy:-)
Buziaki

Pralinka Kochana nie zawstydzaj mnie ;) ;-) Ja sie ciesze ze na brzuchu rozstepow brak ;) Od pocztku ciazy smarowalam brzuchol Bio Oil i jest ok ale mysle ze to nie zalezy od olejku ale od predyspozycji bo moja mama tez ich nie miala... Chyba ze pod koniec ciazy mi wyskocza ;)
Strasznie sie ciesze ze Twoje dziecie rosnie ;) Ja to mam rozne cisnienie ale kawke pije i jest ok.
Ty tam uwazaj na siebie i malenstwo :) Masz jakies fotki z tej wizyty?
Ide zjesc sniadanko bo moja mala mi zaczyna rece pod zebra wkladac co nie jest mile :-D

MILEGO WEEKENDU WSZYSTKIM :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry