reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Hej Laseczki:*

Ja wpadam tylko na chwile bo za godzine jade do lekarza.

Maggy

images

Wszystkiego co najlepsze w zyciu:-)
Duuuuuuuuzo milosci i zeby najblizsze dni szybko mijaly, zebys mogla juz tulic swoje Dzieciatko:-)

Wszystkie Was pozdrawiam i buziaki sle:*

reklama
Witam Kochane Moje :happy:
Ja właśnie po obiadku (pierożki ruskie), na które mi same smaku ostatnio narobiłyście:-) Nie dawno wróciłam z Ikei z Miśkiem, kupiliśmy kołderkę i kocyk dla Wojtusia taki zielony fajniutki:happy:
A poza tym byliśmy z piesiem u weterynarza pobrać krew bo może być chory:-( Biduś ma straszne przebarwienia i łysieje na grzbiecie i jajeczkach:-( Do tego jedno jąderko ma większe od drugiego. Czekamy na wyniki badań, będą dziś wieczorem albo jutro rano. Ma już 13 lat ale mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze i tak też staram się myśleć:happy:

Maggy masz rację lekarz się na tym zna i niech on podejmuję decyzję. No i w przyszłym tygodniu Maluszek będzie już z Wami:happy: Superkowo:-) Trzymam &&&&&&&&&&&& !!!!!! Na pewno wszystko będzie dobrze:happy:

Wisieńka jaki śliczny okrągły brzusio:happy: Ślicznie wyglądacie:happy:

Jaewa ja dzisiaj próbowałam się ogolić... Ale ciężko:-( Nic nie widać:-p

Krakowianka My tu z Wojtusiem trzymamy &&&& za Ciebie i Maluszka. Wszystko będzie dobrze tylko uważajcie na siebie!! :happy:

Kochane pozdrawiam Was Wszystkie!!!! Lecę obrus przeprasować i położyć się troszkę.

Witajcie skarby. Wszystko w porządeczku, organy, pomiary, przepływy. Mała zdrow i zadowolona, ze zrobiła rodziców w banbuko:-DJestesmy w szoku, szoku , szoku:szok::szok:
Sol dziekuje kochana, będe mama dziewczynki. Alez to dla mnie dziwne. Będę musiała dłuzo się nauczyc. Bawić lalkami i ubierać sukienki. No nie mówiąc o naszych zakupach. Na szczęście 80% jest uniwersalna:-D

Hej Laseczki:*

Misia &&&&&&&&&&&&& za piesia, zeby wszystko bylo dobrze:-)

Wisienka gratuluje corki:-)
Dobrze ze wszystko ok;-)

U nas tez wszystko ok:-)
Maly caly i zdrowy
ma 76mm
Mialam juz usg brzuszne- wydaje mi sie ze szybko.
Mowilam lekarzowi o tym ze mi duszno i slabo, a on zeby kawke pila czasem albo lamke czerwonego wina wieczorem:O
Zeby cisnienie troszke dzwignac bo ja zawsze mam 110/70 - od lat tak samo.
A i jeszcze Maly mi machal, a potem tak jakby zalozyl rece za glowe - taki maly luzak
Dupka nadal mam brac, wyniki badan ok
A i pytalam czy moge juz chodzic a konkretnie na dluzszy spacer z psem, a On do mnie
W taka pogode chce pani spacerowac?
Ale powiedzial ze jak sie ociepli to tak, ale zebym uwazala

Witam :)

Wisienka ja do 20 tygodnia bylam z S przekonana na 200% ze bedzie syn i co? Bedziemy mieli corcie ;) GRATULACJE Kochana teraz bedziesz miala parke ;)
Misia no ja z goleniem nog tez mam problem haha ;)
Agatek pisz czesciej jak bedziesz miala czas :)
Sol do NZ pewnie wrocimy kiedys albo i nie kto wie ;) bo moj S to pol "nowozelandczyk" a i mala zaraz jak sie urodzi bedzie miala nie tylko jedno obywatelstwo w tym nowozelandzkie ;)
Malapralinka hello :)
MAGGY KOCHANA 100 LAT SZCZESCIA I POCIECHY Z MEZA I SYNKA :)))) BUZIOLE :*** Kochana jak Ty bedziesz miala cesarke to "po" wypytam Cie o wszystko szczegolowo zeby sie mniej bac ;-)

No i zapomnialam co mialam ktorej jeszcze napisac.... S za 4 godziny wraca z pracy i jedziemy do domu. Przed nami 1000 km. Chcemy dzisiaj zahaczyc o Gold Coast bo ladna pogoda no i troszeczke na plazy pospacerowac ;)
Odezwe sie jak juz bedziemy w domku.
Wklejam Wam foty brzuchola z wczoraj ;) Jakos S tak je dobrze zrobil ze nie wyglada na "az" taki wielki:-D
jzl7q.jpg

aa836p.jpg

Ewcia
Witaj Slonko;-)
Pieknie wygladasz:-) Wspanialy brzusio, a na te Twoje wlosy to bym mogla ciagle patrzec:-)

Szerokiej drogi Wam zycze i spadam sie szykowac do kapieli bo Mezus juz tez wraca z pracy:-)
Buziaki

Pralinka Kochana nie zawstydzaj mnie ;) ;-) Ja sie ciesze ze na brzuchu rozstepow brak ;) Od pocztku ciazy smarowalam brzuchol Bio Oil i jest ok ale mysle ze to nie zalezy od olejku ale od predyspozycji bo moja mama tez ich nie miala... Chyba ze pod koniec ciazy mi wyskocza ;)
Strasznie sie ciesze ze Twoje dziecie rosnie ;) Ja to mam rozne cisnienie ale kawke pije i jest ok.
Ty tam uwazaj na siebie i malenstwo :) Masz jakies fotki z tej wizyty?
Ide zjesc sniadanko bo moja mala mi zaczyna rece pod zebra wkladac co nie jest mile :-D

MILEGO WEEKENDU WSZYSTKIM :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry