reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Witajcie. :*

Nie odzywałam się, bo w szpitalu jesteśmy. W piątek trafiłam z bólem podbrzusza promieniującym na plecy. Szyjka się skracała, kolka nerkowa. Dostaliśmy zastrzyki na przyśpieszenie rozwoju płucek. Na szczęście skurcze opanowane. Ale w poniedziałek robili mi usg i się okazało, że nasz Synek ma obwód brzuszka mniejszy, niż mieć powinien. :( I że przez to jest młodszy już blisko o 3 tygodnie, niż wg terminu OM. Dlatego poleżymy tu jeszcze minimum 2 tygodnie pod kroplówkami wspomagającymi wzrost Malca i pod zastrzykami przeciwzakrzepowymi wspomagającymi wydolność łożyska. Proszę Was o ciepłe myśli, żeby nasz Synek zdrowo rósł i żeby wszystko z Nim było w porządku. Myślę o Was ciepło!

Krakowianka, a tak ostatnio byłaś mi w myślach, bo dawno się nie odzywałaś...Mam nadzieję, że trzymasz się dzielnie. Życzę Wam szybkiego opanowania sytuacji! Oby Synuś rósł zdrowo, a Ty myślała pozytywnie! Ściskam, trzymajcie się*

Hej laseczki:*

Krakowianka bedzie dobrze:-)
Tylko musisz myslec pozytywnie i sie postarac nie stesowac:-)
Trzymam mocno kciukasy zeby bylo wszystko ok:-)

Sol slicznosci te Twoje corcie:-)

Ewelinka jak samopoczucie?/

Maggy sama jestem ciekawa kiedy ten twoj "Malec" postanowi zawitac po tej stronie brzusia;-)
Ty sie musisz niecierpliwic biedaczko:* skoro my caly czas myslimy czy to juz czy jeszcze nie...

Ja dzisiaj jakis dzien na obrzeranie sie mam:-(
Ledwo i 12 obiad zjadlam, a juz teraz wszamalam dwie kromki chleba z wedlina i ogorkiem;/
Chyba to co schudlam to zaraz przytyje...
Do tego po kapuscie brzuch mi wywalilo:-(

Cześć BOMBONIERKO kochana :-D
Moje samopoczucie gites majoneS ;-)
Właśnie kończe obiadek dla P i 2 robotników :-)
Wczorajsza zupka kalafiorkowa, a na drugie zrazy wołowe nadziewane + 3 suróweczki do wyboru...

Ęwelinka hmmmm kalafiorowa.. Mniam;-)
Chodzi za mna juz od jakiegos czasu...
Trzeba bedzie zrobic:-D
Drugie tez pychniascie brzmi:-D

A czemu masz robotnikow?? Przepraszam ale ja nie w temacie;-)

Witajcie kochaneczki. Witam się dzs szybciutko bo wykorzystuję jeszcze Pola L4 i chcę dokonczyc kilka pierdułek. Wieszanie ozdób itp. Poczytam was wieczorkiem bo niestety wtedy tu pusto a ja korzystam z oglądania przez Pola meczu i wpadam do was. Inaczej czuje się samotny:-D

Aaa no to masz teraz duzo chlopow w domu;-)

Ja sie wczoraj dowiedzialam, ze znajma od mamy z checia odda wozek po swoim wnuku.
Ucieszylam sie tym bardziej, ze nie spodziewalam sie nic od nikogo odkupic, bo nie mam takich znajomych, a tu babeczka chce za darmo oddac;-)

Edit
Wisienka witaj Slonce:*
Wykorzystuj ile sie da;-) Jak Mezczyzna w domu to trzeba korzystac i wybaczamy:-D
Milego dzionka zycze:-)

reklama
A ja się właśnie pożarłam z M i nie chcę tego dziada na oczy widzieć :wściekła/y:
Idę się uspokoić bo zaraz zacznę krzyczeć :dry:

Do góry