reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Witajcie. :*

Nie odzywałam się, bo w szpitalu jesteśmy. W piątek trafiłam z bólem podbrzusza promieniującym na plecy. Szyjka się skracała, kolka nerkowa. Dostaliśmy zastrzyki na przyśpieszenie rozwoju płucek. Na szczęście skurcze opanowane. Ale w poniedziałek robili mi usg i się okazało, że nasz Synek ma obwód brzuszka mniejszy, niż mieć powinien. :( I że przez to jest młodszy już blisko o 3 tygodnie, niż wg terminu OM. Dlatego poleżymy tu jeszcze minimum 2 tygodnie pod kroplówkami wspomagającymi wzrost Malca i pod zastrzykami przeciwzakrzepowymi wspomagającymi wydolność łożyska. Proszę Was o ciepłe myśli, żeby nasz Synek zdrowo rósł i żeby wszystko z Nim było w porządku. Myślę o Was ciepło!

Krakowianka, a tak ostatnio byłaś mi w myślach, bo dawno się nie odzywałaś...Mam nadzieję, że trzymasz się dzielnie. Życzę Wam szybkiego opanowania sytuacji! Oby Synuś rósł zdrowo, a Ty myślała pozytywnie! Ściskam, trzymajcie się*

Hej laseczki:*

Krakowianka bedzie dobrze:-)
Tylko musisz myslec pozytywnie i sie postarac nie stesowac:-)
Trzymam mocno kciukasy zeby bylo wszystko ok:-)

Sol slicznosci te Twoje corcie:-)

Ewelinka jak samopoczucie?/

Maggy sama jestem ciekawa kiedy ten twoj "Malec" postanowi zawitac po tej stronie brzusia;-)
Ty sie musisz niecierpliwic biedaczko:* skoro my caly czas myslimy czy to juz czy jeszcze nie...

Ja dzisiaj jakis dzien na obrzeranie sie mam:-(
Ledwo i 12 obiad zjadlam, a juz teraz wszamalam dwie kromki chleba z wedlina i ogorkiem;/
Chyba to co schudlam to zaraz przytyje...
Do tego po kapuscie brzuch mi wywalilo:-(

Cześć BOMBONIERKO kochana :-D
Moje samopoczucie gites majoneS ;-)
Właśnie kończe obiadek dla P i 2 robotników :-)
Wczorajsza zupka kalafiorkowa, a na drugie zrazy wołowe nadziewane + 3 suróweczki do wyboru...

Ęwelinka hmmmm kalafiorowa.. Mniam;-)
Chodzi za mna juz od jakiegos czasu...
Trzeba bedzie zrobic:-D
Drugie tez pychniascie brzmi:-D

A czemu masz robotnikow?? Przepraszam ale ja nie w temacie;-)

Witajcie kochaneczki. Witam się dzs szybciutko bo wykorzystuję jeszcze Pola L4 i chcę dokonczyc kilka pierdułek. Wieszanie ozdób itp. Poczytam was wieczorkiem bo niestety wtedy tu pusto a ja korzystam z oglądania przez Pola meczu i wpadam do was. Inaczej czuje się samotny:-D

Aaa no to masz teraz duzo chlopow w domu;-)

Ja sie wczoraj dowiedzialam, ze znajma od mamy z checia odda wozek po swoim wnuku.
Ucieszylam sie tym bardziej, ze nie spodziewalam sie nic od nikogo odkupic, bo nie mam takich znajomych, a tu babeczka chce za darmo oddac;-)

Edit
Wisienka witaj Slonce:*
Wykorzystuj ile sie da;-) Jak Mezczyzna w domu to trzeba korzystac i wybaczamy:-D
Milego dzionka zycze:-)

reklama
A ja się właśnie pożarłam z M i nie chcę tego dziada na oczy widzieć :wściekła/y:
Idę się uspokoić bo zaraz zacznę krzyczeć :dry:

Do góry