reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Bardzo Wam dziekuje dziewczyny i trzymajcie mocno &&&&&&&&&&& i nie puszczajcie :D

MONISIA- masz racje.. czas zleci baaaaaaaaaaardzo szybko.. ja jak patrze na moj suwaczek to sama nie wierze, ze to juz naprawde koncowka..

MARYLKA-masz racje! energii Ewelinki chyba zadna z nas nie przebije :D ja dzisiaj sie zmusilam i wyprasowalam reszte ubranek malego i poukladalam zgodnie ze wzrostem :D Tak wiec moge powiedziec, ze jestem naprawde gotowa.
Fajnie, ze zaczynasz wkrotce remont :) u mnie jeszcze troche czasu minie zanim zaczne planowac kolor zaslon, dywanu itd do pokoju Kevina. Mamy nadzieje skonczyc wszystko z koncem maja.. a to jeszcze kawal czasu :)

Powiem Wam, ze jak byłam w pierwszej ciazy, to chodziłam na studia i jakos mi sie tak wlekło...a teraz jak z bicza strzelił normalnie:szok:Sama jestem w szoku:-D

reklama
Monisia, Marylcia dziekuje:*
Dentystka powiedziala ze teraz za pol roku mam sie zglosic;-)

Maggy co do tych moich paluchow to chyba bede musiala lekarza dopytac rzeczywiscie.
W ogole duzo na ta wizyte mi sie pytan uzbieralo, musze je sobie zapisac bo zapomne;-)
Mam nadzieje Slonko ze dzisiaj mniej boli:*

Monisia fajnei by bylo jakby siostra zlapala Twoje fluidki;-)
Trzeba bylo sie Jej od razu zapytac;-) Ja bym nie wytrzymala:-D

A wiecie co Wam powiem..?
Ja tu marudze ze brzusio juz mi wywalilo, ze spodnie uciskaja. A dzisiaj jak byla,m na zakupach to jechalam z mama i ona widzac mnie w bieliznie twierdzuila ze wcale brzucha nie mam:-O

Hej laski, tak pobieżnie was przejrzałam bo ledwo na oczy widzę :-(

monisia - a mi obie zleciały ciąże jak z bicza strzelił tak jak ostatnie 10 lat :no: nie wiem kiedy minęły :-(
maggy - jak finish? będzie co z rozpakowywania czy do terminu czekasz?
marylka - a jak z tym oddziałem położniczym - da radę tam rodzić czy musicie szukać?

A ja od wczoraj piorę ciuszki Emi i Karoli bo to co Emi odziedziczyła trzeba było potraktować wrzątkiem z odplamiaczem i powiem wam że 90% ciuchów odzyskało wygląd :-D Jestem z siebie dumna :-) Ledwo na oczy widzę więc spadam zaraz. Przespałam pół dnia tylko karmiąc Emi. A Emi powoli dochodzi do siebie po tym zatruciu.

Sol duzo zdrowka dla Ciebie i dla dziewczynek:*
Kuruj sie tam Kovchana:*
Tylko nie mow ze dzisiaj jak ledwo chodzisz to jeszcze pralas;-)

Maggy no ja wpadłam właśnie w szał wybierania wszystkiego do pokoju Bartka :)

Monisia mi tez niewiem kiedy ten czas tak zleciał w szoku jestem że jeszcze tylko 3 m-ce zostało :) ale dobrze niech leci :) i żebyśmy jeszcze szybciej rodziły :)

Pralinka no tak jest że nam sie odrazu wydaje że brzuch duży a inni tego nie widza :)

Sol na szczecie juz mozna rodzić :) także sie nie boje bo to sie okazało ze to nie porodówka sie paliła tylko coś na chirurgi - inne piętro i dym szedł kratką wentylacyjną a ludzie dodali swoje i wyszło że sie porodówka spaliła ale to nawet na tej chirurgi nie było nic groźnego - także wszystko jest super :)

a ja sie dziś dowiedziałamże kolezanki syn lezy na rotawirusy w szpitalu i drugiej tez - jakaś epidemia czy coś u nas jest masakra i wex tu człowieku nie zaszcze ja pierdziele choćbym tynk miała jeść zaszczepie - ale myśle że aż tak źle nie będzie :)

Cześć:)
Czytam was na bieżąco ale kompletnie brak weny do pisania:(( Przepraszam:((

Chora strasznie jestem i po nocach nie śpię z bólu gardła a w dzień odsypiam trochę a resztę leże i oglądam filmy co by szybciej zleciało... Niestety nei jest lepiej i dziś już idę do poważnego lekarza i niech robi co chce bo nie mam siły:((
Jak tylko będzie lepiej to obiecuję się więcej odzywać...

Witam sie,

Mimo ze nie mam stalego netu tutaj chce Wam zyczyc milego dnia :*

Moja Kochana Nowa Zelandia znowu zniszona przez trzesienie ziemi :( i miasto w ktorym mieszkalismy Christchurch. Probowalam dzwonic do znajomych ale nie ma polaczenia :( Duzo ludzi zginelo w gruzach :( ech zycie....

Buziam Was :*

monia - zdrówka kobiałko :-)
pralinka ano prałam bo ja przez zatoki nic nie widzę bo mi oczy łzawią tak mam zapchane :-p a muszę robić - samo się nie zrobi :-p
maggy - jak brzuch taki twardy to skurcze są :-D to obserwuj ich częstotliwość :-) mam nadzieję że szybciorem pójdzie :-)
marylka - no tak - głuchy telefon robi swoje. U mnie też taki był na miesiąc przed moim porodem bo mieli porodówkę w ogóle zamykać - taka była plotka a chodziło o remont dwóch sal który miał być w maju i to nie na porodówce tylko na patologii ciąży :-p szkoda gadać :-D Inna bajka że w naszym szpitalu co chwila jakiś oddział albo budują, albo przenoszą bo remontują inny itd :-p Od kiedy poznałam mojego miśka to Jasiu wybudował kardiochirurgię, neurochirurgię, neuropsychiatrię i kupił i przystosował budynek dla rehabilitacji dziennej co zaowocowało powiększeniem nefrologii z oddziałem dializ, okulistyki i jeszcze czegoś :-p A teraz remontuje stary budynek neuropsychiatrii ale nie pamiętam co tam będzie :-p ogólnie szpital rośnie w oczach :-p A i z tego tytułu postawił parking wielopoziomowy dla odwiedzających :-p
Wisieńka - doberek :-)

A ja znowu nie oddycham :dry: spadam :-p

reklama
Monia, Sol dziewczyny kurujcie sie szybciutko, Monia mykaj do lekarza niech szybko Ci pomoże :)

Wisienka jak tam odpoczełas ??

Ewa oj to nie dobrze, wogule co sie dzieje powodzie trzęsienia ehhh tulam

Do góry