reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Dzień dobry:-)

MONIA ale Cię dopadło kochana... zdrówka życzę...

SOL Tobie również...aby antybiotyk pomógł...

MARYLKA nie ma to jak głuchy telefon-ludzie potrafią cuda wymyśleć... dobrze że z porodówką ok i nie będziesz musiała szukać czegoś innego...

MAGGY &&&& żeby Kevin zdecydowal się wyjść jak najszybciej....

EWA mam nadzieję że znajomym nic się nie stało...

JA wczoraj miałam dzień sprzatania - trzeba było wykorzystać powera jakiego dostałam... M się śmieje że chyba wiosna się zbliża... A dziś w planach dzień pierogowy będziemy robić z Pati pierogi z mięskiem i ruskie...
Miłego dnia Wam życzę...

reklama
cześć WAM :-)

wczoraj byłam z tą 8mką u dentysty, przepłukała i założyła mi lek, jutro powtórka. powiedziała, że nadmiar dziasła trza wyciąć... sęk w tym, że ja teraz te clexane biorę i jak mi wytnie to krew będzie sikac i problem z zatamowaniem będzie i badź tu mądry co robić.

Wisienka a gdzie się szlajałas?
Magyy posypania się jak najszybszego życzę :-)
ZDRÓWKA CHORYM ŻYCZĘ

a u mnie ziiiiiiimno że HEJ

a powiedzcie mi, kiedy coś na wadze zaczęłyście przybierać? bo ja to zgubiłam 1,5 kg... ;-) a to koniec 4 miesiąca. oczywiście nie płaczę, bo mam nadzieję, że o tyle mniej w całej ciąży przytyję... marzyć można co? hihihi

Ostatnia edycja:
MLODA hejka... oby dentystka znalazla rozwiązanie i ząb przestał boleć...a wagą się nie przejmuj ja straciłam 3kg i chyba na razie nie przytyłam bo nic nie czuję żeby gdzieś przybyło... ale to się okaże w czwartek na wizycie i ginka...

MAGGY :-D:-D:-D Może ginek już powie kto tam zaczyna buszować bo połówkowe mam dopiero 15marca i się doczekać nie mogę...

Nika wagą się nie przejmuję, wręcz cieszę jak na razie ;-) a co do zęba to nie wytnie tego dziąsła dopuki biorę te zastrzyki. ale mam nadzieje, że ten lek podziała i się uspokoi ;-) a te połówkowe masz normalne czy 3d? ja jeszcze nie mam terminu, ale pewno się umówię w czwartek.
Magyy wizytka w czwartek i zapewne usg. mam nadzieję, że K zdąży zdać egzamin z jazdy i będzie z nami na wizycie :-) trzymajcie kciuki.

MLODA szczerze mówiąc to nie wiem jaki mają aparat muszę dopytać ale chyba normalne bo 3D to prywatnie za dużą kasę... tu jest tak że termin połówkowego wyznacza Ci szpital w którym się będzie rodzić... także muszę czekać do połowy marca... Może uda mi się wyskoczyć do Pl to sobie zrobię 3D/4D ...

MAGGY dzięki*

Dzień dobry:-)

MONIA ale Cię dopadło kochana... zdrówka życzę...

SOL Tobie również...aby antybiotyk pomógł...

MARYLKA nie ma to jak głuchy telefon-ludzie potrafią cuda wymyśleć... dobrze że z porodówką ok i nie będziesz musiała szukać czegoś innego...

MAGGY &&&& żeby Kevin zdecydowal się wyjść jak najszybciej....

EWA mam nadzieję że znajomym nic się nie stało...

JA wczoraj miałam dzień sprzatania - trzeba było wykorzystać powera jakiego dostałam... M się śmieje że chyba wiosna się zbliża... A dziś w planach dzień pierogowy będziemy robić z Pati pierogi z mięskiem i ruskie...
Miłego dnia Wam życzę...
haha co do sprzatania to ja zarządziłam tydzień generalnego sprzątania - mama sie ze mnie smieje że dopadł mnie większy szł niz przed świętami - szybko jej wytłumaczyłam ze to syndrom wicia gniazda i że nikt mi tego nie wyperspaduje i albo mi pomoze albo zrobie to sama :)

Mlodam z ta waga to róznie jest :) zobacz Wisienka tez na poczatku chudła a potem zaczeła na wadze przybierac

ja sie troche niepokoje bo bartek od wczoraj jakoś mniej sie rusza :( wczoraj miałam jakąś taką głupią myśl że Bartek sie zaplątał w pepowinebo mało sie rusza a jak sie ruszył to lżej kopał niech dotychczas :( dzis troszke lepiej ale niewiele troche sie boje :(

Marylka ja tam doświadczenia nie mam, ale wydaje mi się że nie codziennie tak samo się czuje ruchy. głowa do góry, na pewno wszystko jest dobrze. może maluch sobie odpoczywa?

ja uciekam na razie, idę może kawcię zrobię i zjem maślankę z masełkiem mniammm

buziaki i do następnego razu moje kobity:-)

Ostatnia edycja:
reklama
2egcnf5.jpg
[/IMG]

to moj Emilek :))

Do góry