reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

VERONICA wielkie gratulacje!!!! A synuś sama słodycz... Niech zdrowo rośnie...

MARYLKA niczym się nie przejmuj i nie wbijaj do głowy... Zobaczysz że wszystko jest ok...

reklama
Witam. Cóż wstało sie późno na rodzinnie dzisiaj... Na dworze mrozik i słoneczko a mi głowa peka.:szok:
Nika jej twójj suwaczek mknie jak szalony:-)
Miłego dnia dla wszystkich. Ja pędze doczytac co u was)))))))))))

WISIENKA hejka:-):-) Mknie tak samo szybko jak Twój suwaczek:tak::tak: U mnie też mrozik ale przyjemnie... zaliczyłam spacerek do sklepu a teraz lepię pierogi - najpierw z mięsem a potem ruskie...

Maggy jestem jestem , robiła zdjęcia z ciuszkami co nakupiłam.

Większość w Smyku na przecenach. Za komplet z tygryskiem Disneya 15 zł a wcześniej 69:szok: Ciuszki sa w róznych rozmiarach. Od Nb do 68:-) Podziwiajcie
Nika wpraszam się na pierogi z rodziną.

No chyba raczej trzymam kciuki żeby młody okazał się młodym bo jak nie to dziewczynka będzie w tych ciuszkach smigać.

MAGGY no robię te pierogi... dziś narobię zamroże a potem tylko wyjmować;-)

WISIENKA zapraszam:-) I śliczne te ciuszki chyba moją mamę wyślę do Smyka żeby coś niecoś kupiła:cool2::cool2:

Spadam dalej lepić...

Hej Laseczki;-)
Ja narsazie przelotem... Meza do pracy wyslalam, posprzatalam, a teraz bede sie szykowac bo moze kolezanka mnie odwiedzi;-)
Jeszcze to nic pewnego bo wczoraj nie wiedziala, a i za barzo nie wiadomo o ktorej bo jeszcze w pracy jest..

Na szybciora tylko "przelecialam';-)

Wisienka ciuszki rewelacja;-) No zapas juz masz spory:-) Ja juz sie nie moge takich zakupow doczekac;-)
Veronica synus Ci sie udal;-)
Sol no tu masz racje, samo sie nie zrobi niestety:-( Wracaj szybko do zdrowka:*
Mlodam ja tez schudlam o dziwo bo jak wiesz to malo co sie ruszam a jem rtak samo jak zawsze wiec balam sie ze szybko bede tyc a tu taka niespodzianka..
ale waga sie nie przejmuj,jeszcze zdazysz przytyc;-)
Moja mama jak ze mna do porodu szla to byla taka chuda ze ja pytali
Z czym tu pani przyszla:-D
A ja okaz zdrowia:-)I do tego cale zycie taki grubasdek;-P
Marylcia Ty ani takich glupich mysl ido siebie nie dopuszczaj bo dobrze wiesz zze bedzie wszystko si;-)
Nika no to kciuki zacisniete zebys juz wiedziala kto tam w brzuszku mieszka:-D,
Maggy Ty jeszcze tutaj?? Ja to codziennie juz przychodze z mysla ze moze na porodowce jestes;-)

reklama
Wisienka ale to i tak wykorzystasz;-)
Ja narazie to mam tylko kocyk (kupilam go kiedys dla kolezanka jak byla w ciazy ale nie mialysmy sie potem okazji juz spotkac), misia (misiu trzymal test i w ten sposob Mezus sie dowiedzial, pomyslalam ze fajnie jak Dziecko bedzie mialo takiego misia praktycznie od czasu Jego poczecia), no i kompecik caly jak w poprzedniej ciazy kupilam Mezusiowi zeby Mu o tym powiedziec. Na koszulce jest napis jestem aniolkiem tatusia. Nie mam nikogo co bym mogla jakies uzywane rzeczy kupic to trzeba bedzie wszystko od podstaw kupowac, ale juz sie nie moge doczekac..
Mam tylko nadzieje ze w czwartek gin powie ze wszytko jest ok bo to pierwsza wizyta od kiedy sie dobrze czuje.

Maggy no to super ze neta bedziesz miala, bedziemy na bierzaco:-D
To nie bede zalowala ze do szpitala pojechalas;-)

Dobra zmykam Laski, bo kolezank mnie taka niepomalowana zastanie:p

Do góry