reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witajcie

ja też przelotem bo się mi remont zaczął i potrwa ok 2 tyg lub dłużej (oby nie) ale za to domek się odświeży :)

będę wpadać jak cza sz najdę
miłego dnia :)

reklama
ale tu pustki !!!

dobrze, bo zamiast siedzieć na BB powinnam mgr-ke przed obroną trochę przeglądnąć :-p

VM, gratulacje !!!
Maggy, u Ciebie już 38 tydz leci :szok: no to &&& coraz mocniej zaciśnięte !!!
Ewelina, miłego plotkowania !!!
Sorbuś, zdrówka dla Majci !!!
Sol, i dla Ciebie !!! ... nieźle Cię bidulo musiało rozłożyć, że się aż za antybiotyk łapiesz ... &&& żeby dziewczynki się nie zaraziły :tak:

VM- Gratulacje!!!!!!! Ale Ci dobrze!!! Malenstwo wcale nie takie male ;) a Ty jak sie czujesz?

Ja znowu mam ten Sam bol co kiedys w podbrzuszu. Poszlam na spacer I wrocic nie moglam tak bolalo przy chodzeniu. Teraz leze, wzielam nospe I czekam na poprawe.
Co za koszmar nawet sie ruszyc nie moge tak boli.
Tak bardzo chcialabym urodzic w tym tygodniu....

Sol probowalam ze staniem na 1 nodze ale nie pomaga.

Wisienka dzieki za przepis. Ilez ja bym dala za talerz pierogow ruskich z cebulka.

ja tak w miare, byla dzis u mnie polzona i wszystko jest ok. w czwartek sciagna mi szwy...eh.

a co tam u was?

maggy : ty juz koncowka! :) pytalam mame, nie ma wiesci od marcepanka, wyslala jej smsa w sobote i niedziele i zero dozewu wiec kto wie co na rzeczy... moze nikola juz na swiecie!? :)

veronica : wklejaj fotki!

sol : zdrowka !
majqua : powodzenia z remontem!

Witam kochane!!!!
VERONICA - OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!Czekamy na fotki:)
MAGGY - to juz 38 tydzien, wiec wiesz, nie obejrzysz sie a bedziesz trzymac Malenstwo w ramionach!!! Trzymam &&&&&&&&&&&&:)

dzien dobry

EWELINKA
- widze, ze caly dzien masz juz zaplanowany :D niezla jestes :d

ja na 11 ide robic paznokcie w koncu.. wybieram sie od listopada :) jeszcze musze podejsc brwi zrobic... a pozniej to nie wiem, chyba sie wreszcie wezme za prasowanie reszty ubranek dla malego..

JAEWA- dzieki kochana :* caly czas na to licze :)

MISIA- tez mialam skurcze w lydkach i bolalo.. ojjj bolalo ;) a teraz mam obolale cale nogi, jakbym lazila po gorach.. :)

PRALINKA- buziak dla Ciebie :* dziwne, ze tak Ci marzna stopy.. moze cos z krazeniem nie tak? Wspomnij o tym doktorkowi... a tymczasem proponuje zakladanie cieplych skarpet na noc szczegolnie :)
no ja tez planuje przed porodem zrobić pazurki brwi i włosy :) ale do fryzjera to sie chyba jeszcze przed swiętami wybiore :) - bo cos mnie korci chyba że wpadne w szał remontu pokoju :)
w tym tygodniu będzie mnie mnniej pewno bo mama ma tydzień wolnego i musze ją na maxa wykorzystac :) a co :) dzis juz ogarnełysmy Bartka pokój - tylko K musi swoje rzeczy z niego powynosić :) - mam nadzieje że w ten weekend sie zbierze i jak tylko dostanie kase to zamawiam tapete i wołam fachowca - co prawda miałam robić remont w kwietniu ale nie wytrzymam tyle :) i jak tylko pokój będzie gotowy to biore sie za pranie ciuszków i pakowanie torby do szpitala - a co tam niech sobie czeka już wczesniej :) już sie nie moge doczekać naszego Bartka :)
jutro prasowanie (z calego tygodnia - także masakra) pojutrze łazienka - trzeba wszystkie półki poprzeglądac (mama jedną ja drugą łazienke ogarne i będzie gites) potem przedpokój i piwnica i chatka będzie sprzatnięta i przygotowana na Bartka :)

Maggy coś mi sie zdaje że według rzyczenia ten tydzien będzie nalezał do Ciebie :) trzymam mocno kciuki :)

Sol zdrówka kobietko życze :)

Josephine helloł :)

Ewelina ty pewno mój plan byś w jeden dzien zrealizowała co :) zdolniacho jedna ja nie umiem szyc :) i fajne takie spotkanie z siostrą :)

Dziewczynki ja w przelocie bo tyle co do domu weszlam...
Bylam u dentysty - zabki juz zdrowe:-D
I przy okazji kupilam ciuszki ciazowe bo juz troche spodnie moje uwieraja...

Do potem, tymczasem milego dzionak:*

MARYLKO - witaj kochana!!! Buzka:***
PRALINKA - witaj:-) Fajnie, ze zabki juz zdrowe:tak:
A mi sie wydaje, ze moja siostra jest w ciazy...jeszcze dzis do mnie dzwoniła i pytała, jak przyjmuje mój gin??? Ale by było:szok:

Ostatnia edycja:
Monisia no może sie siostra zaraziła :):):):):) było by super :), wiesz ja zaczynam już szalec z przygotowaniami pokoju i wogule domu i już sie nie moge doczekac ale tak sobie tłumacze że zaraz marzec który mam nadzieje szybko sie skończy bo minie mi na remoncie i bedą super zajęcie w SR w marcu potem kwiecień i święta i urodziny mojej mamy i pranie, prasowanie ciuszków pakowanie torby no i maj i K urodziny i czekanie i będzie dobrze :) już sie doczekac nie moge normalnie :)

Pralinka dobrze że zabki już wyleczone

reklama
Monisia no może sie siostra zaraziła :):):):):) było by super :), wiesz ja zaczynam już szalec z przygotowaniami pokoju i wogule domu i już sie nie moge doczekac ale tak sobie tłumacze że zaraz marzec który mam nadzieje szybko sie skończy bo minie mi na remoncie i bedą super zajęcie w SR w marcu potem kwiecień i święta i urodziny mojej mamy i pranie, prasowanie ciuszków pakowanie torby no i maj i K urodziny i czekanie i będzie dobrze :) już sie doczekac nie moge normalnie :)

Pralinka dobrze że zabki już wyleczone

Zobaczysz, ze sie nie obejrzymy jak nam zleci do porodu:tak:Juz przelecialo spoooro czasu i sama nie wiem kiedy???

Do góry