reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Hej Kochane:happy:

Maggy współczuje, ale może poród się zbliża i stąd te bóle i złe samopoczucie? Obyś już nie długo musiała się męczyć :happy:
Ja też mam skurcze łydek, puchną mi nogi trochę i palce. Na noc muszę ściągać obrączkę bo w nocy mnie boli bardzo palec :-(

Ale mi narobiłyście smaku na ruskie jejciu... To Moje ulubione pierogi... Będę musiała się zebrać u zrobić:-p

reklama
Wisienka fajnie ze znalazlas chwile zeby wpasc;-) Odpoczywaj tam i milego spedzania czasu z rodzinka:*
Veronica ogromniaste gratulacje:-D To teraz czekamy na swierze foty;-)
Maggy kurcze nieciekawe te Twoje bole:-( Mam nadzieje ze "Maluszek" szybko sie pojawi po tej stronie brzusia
Sorbus :* Zdrowka dla Majki
Sol , Misiabuziaki:*

Mnie ostatnio marzna duze palce u stop :-/
Ogolnie mi wtedy cieplo, a palce zamarzniete na kosc

Kurczę pieczone... Przegapić takiego newsa:szok: Melanie GRATULACJE!!!!!!
Jak będziesz mogła napisz jak było i jak Maleństwo i jak się czujesz i w ogóle:-p:-)

Witam Babeczki :*

Melduje ze zyje, jeszcze nie wiem kiedy wracamy do domu...wiem tylko ze w tym tygodniu.

Marta Kochana no mijamy sie jakos, mam nadzieje ze juz za troche wszystko Ci sie ulozy w domu i ze mezus bedzie zdrowy. Trzymaj sie Slonce :*
Maggy doczytalam tylko ze sie meczysz bidulko. Oby Twoj maly sie pospieszyl z przyjsciem na swiat. Tulam Cie :***

WSZYSTKIE pozostale babeczki sciskam mocno :)

U nas upaly, pot po d...sie leje a dzisiaj do tego jeszcze leje i burze...
Mala szaleje mi w brzuchu i juz ma swoje godziny kiedy sie budzi i kiedy spi. Smieszna taka jest...Czasami po jednej stronie brzuch mi sie uwypukla i wtedy patrze czy to noga czy reka ;)
W przyszly poniedzialek wizyta u lekarza.

Nic uciekam Kochane bo dalej nie mam "normalnego" netu. Jak wrocimy do Sydney bede wpadala czesciej. Buzaki :*

Witam,
życzę miłego dnia. U nas mróz jak cholera, nosa dziś z domu nie wychylam :|
Na obiadek rybka - dorszyk z piekarnika i suróweczki...
Dzień zaplanowany - zaraz zabieram się za sprzątanie garderoby, bo mały bajzelek się zrobił, później poprasuję, poodkurzam, wypiorę dywaniki z toalet, potem czekają mnie porządki w kuchennych szafkach, mam zamiar wyrzucić wszystko to, czego nie używam, po kiego grzyba to się trzyma takie rzeczy???? Na koniec zostanie wstawienie obiadku i przerobienie firanek, ze starych zrobimy nowe :-D :-D Kupiłam piękną satynową, grubą, złotą taśmę i mam zamiar obszyć brzegi firanki, pomarszczyć...będzie glancuś...Moja sisterka ma wpaść to mi pomoże, przy okazji poplotkujemy, bo ostatnio mało czasu dla siebie mamy :( Jakoś dzionek zleci...
Aaaaaaa....w sobotę kupiłam mega wielką piłkę....i od soboty tworzę na niej wygibasy - niezła zabawa :-D

MAGGY, no z siską mamy zamiar wygospodarować jeszcze czas na maseczki - bomby witaminowe i pazurki właśnie, ale zobaczymy, czy dnia wystarczy :-D

hej dziewczyny

maran : dopiero mam czas na spokojnie nadrobic i napisac po urlopie : corci juz gratulowalam, ale GRATULUJE RAZ JESZCZE !!!! widzialam zdjecie - PRZESLODKA JEST!!!! :)

veronicamelania : gratulacje!

ps. czy ktos wie co u marcepanka ???? doczytalam kilka dni temu ze sie juz zaczynalo i dalej nie wiem...

reklama
Ja na sekundkę
Jestem chora i sobie antybiotyk dzisiaj załatwiłam. Emi się bawi na macie z pałąkiem i zakochała się w dzwoneczku :-) Karola z Emi zdrowe więc ja jak najdalej od nich co by nie zarazić :-)

Zdrówka wszystkim życzę i spadam ;-)

Do góry