reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Witam sie niedzielnie:*

Mlodam Biedactwo :*
Oby ta 8ka dala ci juz spokuj i zrobila sobie pauze chociaz na czas ciazy, zeby potem bezpiecznie ja usunac;-)
Mlodam, Maggy
Praca przepisana:-D
W sobote dostal nowy temat na 2ga prace wiec na dzisiaj od razu napisalam. Na cala grupe jako jedyny mial na dzisiaj, wykladowczyni od razu powiedziala ze zonak sie postarala:-D

Oj Wy niedobre kobity,....
I co ja mam teraz zrobic??:-(
Kapuustr kiszona mam ale ryby i frytek to juz nie:p

Maggy nie mecze Go w weekendy;-)
W wekendy rano idzie do szkoly a potem na 16 godzin do pracy...:-(
Ale mamcia mi dzisiaj udko przywiezie na obiad;-)
Bo ja to niestety piekarnika nie mam i nie moge sobie takich pysznosci zrobic, a jednak na patelni czy w garnku to nie to samo..

Duzo tych dzieciaczkow u Was w lutym urodzonych;-)
Ja jakos nie mam w otoczeniu kolezanek z dziecmi.. Jakosn tak jak urodzily to znajomosci umarly smiercia naturalna.. Czasem z ktoras na gadu popisze, ale to wszystko

Witajcie kochane. Ja już u taty. Po rosołku, zaraz drugie. Klepnę do was chwilę zanim mnie pogonia, że nie przyjechałam tu klepac.Donoszę, ze u mnie wszystko dobrze.
Maggy ciasto na pierogi to łatwizna i świetnie sobie poradzisz. To mój sprawdzony od lat przepis. Skladniki to maka, woda, sól i olej. Na kg. mąki pół łyżeczki soli, 3 łyzki oleju i woda letnie. Najpierw wlej szklanke i potem dodasz tyle, żeby ciasto bylo miekkie jak plastelina. Regulujesz sobie to dosypujac maki lub dolewając wody. Potem zagniatasz na gładka kule, zawijasz w zwykła folie nie aluminiową i odkładasz na 1/2 godziny to sie fajnie scali i nie trzeba długo zagniatac. Tniesz kawałki, wałkujesz podsypując maką, wycinasz kóka szklanka i ładujesz farsz. Smacznego

Juz mnie wołaja.

hej. to byly wody plodowe :)
jak pojechalam od razu mnie zatrzymali a ok 22 tego samego dnia wywolali odplyniecie wod.
wiec urodzilam 17.02 o 9.45
maluch wazyl 3670 i ial 57 cm :) dostal 9/10 pkt

hej. to byly wody plodowe :)
jak pojechalam od razu mnie zatrzymali a ok 22 tego samego dnia wywolali odplyniecie wod.
wiec urodzilam 17.02 o 9.45
maluch wazyl 3670 i ial 57 cm :) dostal 9/10 pkt

Gratulacje !!!!!!!

A u mnie srednio ciekawie - Majcia sie pochorowała na gardło i tydzien bedzie e domu mam nadzieje ze nie bedzie bardzo maudzic ze jej sie nudzi

reklama
Skończyli ale Emi się przytruła - dopiero dzisiaj zaczyna ją puszczać. Brzuszek ją ciągle boli i jest taka ciapnięta, wczoraj ledwo jadła a ja musiałam odciągać bo jadła mniej niż połowę tego co zwykle. Dzisiaj już lepiej ale śpi głównie na rękach w pozycji pół-siedzącej.
To łaź ile wlezie co by poród przyspieszyć jak synek kawał chłopa :-p Bo już możesz rodzić :-)

Do góry