reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Maryla, dzięki za info o Ewci :)))

Ewcia, superaśnie!!!!!!!!!!!!!!! Strasznie się cieszę :)))

Posprzątane, obiadek kończy się gotować, mężuś w garażu "pieści swoje maleństwo" :-D - żeby nie było - autko hahahaha

Witam kochane!!!!
MAMA - dzieki słoneczko za info!!!! Buzka dla Ciebie:***
MARCYS - trzymamy z Rozalka &&&&&&&&&&& zeby Nikolka jeszcze chwilke posiedziala w brzusiu!!! Buzka:*
MARYLKA - dzieki za info!!!:***
EWCIA- BAAARDZOOOO SIE CIESZE!!!!! SUPER WIESCI:tak:
PAULINA - witaj:-)
A ja sie dzis obudzilam ze wstretnym katarzyskiem:wściekła/y:
U mnie dzis na obiadek ryz zapiekany z przyprawami i rybka ze szpinakiem w sosie koperkowym.....

spoko dziewczyny :)

Monisia ale kusisz pysznie brzmi Twój obiadek :)

Ewelina jesteś nie możliwa :) uwielbiam Cie :)

Witam Kobitki :happy:

Ja od rana się krzątam po mieszkanku. Teraz chwilę odsapnę i biorę się za obiadek. U mnie dzisiaj pierś z kurczaczka, ryż i ogórek:-):-D
Od rana wypiłam całego kubusia, straszną ochotę na niego miałam :happy:
Wojtuś od 3 dni przechodzi samego siebie takie kopniaki mi serwuje a na boku żeby się położyć to mogę pomarzyć bo od razu bombarduję żebra :-D No chyba,że przyśnie :happy:

Marcepanku trzymamy &&&&& wszyscy!!!!! Dobrze, że to już ponad 30 tydzień, wszytko będzie dobrze :happy:

Ewcia super, że u Was wszystko ok :happy: Nasze Maluchy idą łeb w łeb :happy:

Wczoraj Misiek zabrał mnie do fryzjera i obcięłam włosy:zawstydzona/y: Tak do ramion... Miałam bardzo zniszczone ale nie mogę się przyzwyczaić w ogóle...
A o to Mój nowy image i koniec 28 tygodnia
28t.jpg28.jpg

Ostatnia edycja:
Misia, bardzo ładnie ci w nowej fryzurze i brzusio piękny (trochę tęsknię za swoim bębenkiem)

Marcepanku &&&&&&&&&&&&& za was. Mam nadzieję, że każdy dzień dla Nikolki jest na wagę złota, więc trzymajcie się jeszcze w dwupaczku.

Jaewa, a z tobą to się mijam kochana. Ściskam ciebie mocno.

A ja się dorobiłam: katar, kaszel suchy i drażniący i potworny ból mięśni. Kuruję się jak mogę, a że nie bardzo mogę, więc efekty marne.

Maran, mój Kamiś drugą noc na mnie wisi, widocznie jakiś skok rozwojowy ma i muszę przetrwać. Oj pospałabym sobie...

pozdrawiam wszystkie, które nie wymieniłam. Trzymajcie się babeczki i nie dajcie się mrozom. Podobno ma być - 27 stopni.
Super, znów siedzenie w domu się zapowiada. :(

Martuś - witaj i nie strasz takimi temperaturami ... zdrówka życzę :)
misia - bardzo ładna fryzurka, pasuje Ci
maggy - współczuję sztormu ...
monisia - ja poproszę przepis :)

zaraz uciekam dziewczyny ukąpać i zabieram się za wybór kolorów bo od pn rusza malowanie :)

Hej kobitki. Melduję się z wojaży że u mnie w porządku.Ogarnął mnie szał zakupów. W drodze do rodzinki zrobilismy nalot na smyka. Jak wrócę pochwalę się zakupami. W każdym razie jak mały okaże się panienką będzie miał duzo tygryskowych ciuszków:-D Buziaki
Misia słodko wyglądasz

reklama
Ewcia wszystich pozdrawia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest mega szczęśliwa !!!!!!!!!!!!!!! Mikoś waży 1321 gram wszystko z nim ok i z nią tez i uwaga uwaga nie ma żadnego mięśnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mówi że sie nie spodziewała tak dobrych wiadomości :):):) ale neta chyba dopiero w poniedziałek będzie miała :((((((

Super wieści bardzo się cieszę !!!!!!!!!!!!!

Zapmarta - ciesze sie ze Karolek zaakceptował braciszka u nas na szczescie nie było z tym problemów Maja przepada za siostrą i ciągle to powtarza :)

Maran - Maja jest prześliczna zresztą jak wszystkie Maje :))) - dobrze ze juz jest na świecie a wy się docieracie :))

Ostatnia edycja:
Do góry