reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Madzia, Maryla, na "zamkniętym" dodałam 1 focię z 3D, za dużo ich narobiła i wzięłam pierwszą lepszą, ale jak dla mnie....przecudna :-D

reklama
Dzień dobry:-):-)

EWA współczuję zgagi... ja nie miałam i na razie nie mam ale wiem że może być męcząca... i jeszcze 2 miesiące i przytulisz swoją Królewnę...

EWELINA widok dziecka na 3D niezapomniany... I dobrze że jest wszystko w porządku... Tylko tak dalej...

MARYLKA hejka...

MAGGY głupie macie tam przepisy... no ale co kraj to inaczej...

Witam ...

nawet nie biorę się za nadrabianie, bo trochę się teog nazbierało przez nasz wydłużony weekend ;-)
ale najważniejsze doczytałam ...

MARAN, wieeelkie gratulacje !!! trzymajcie się cieplutko i wracajcie do nas :-):-):-)
Ewela, super wieści z wizyty !!! bardzo się cieszę, że u Was wszystko w porządku :tak:
Sorbuś ... ręce opadają !!! wiem, że pracę trzeba szanować, ale to są jaja, żeby kobietę 2 tyg po porodzie gonić do roboty :no:

co do szczepień ... to ja powiem tylko, że podziwiam te z Was, które ładują swoim dzieciakom wszystko, co możliwe ...

u nas bieganina ... lista rzeczy do zrobienia na ten i następny tydzień dość długa, ale mam nadzieję, że jakoś zleci ;-)

Ewela ... no rzeczywiście kiepsko ostatnio z czasem ...

od czwartku do niedzieli byliśmy u teściów, w pon rano miałam trochę załatwień, po południu wizyta, wczoraj chciałam coś skrobnąć wieczorkiem, ale wpadła koleżanka z córą i tak zleciało ...

niestety wyniki poleciały mi straaasznie w dól i muszę faszerować się żelastwem ... ale to w sumie pikuś, nie takie ludzie maja problemy :tak:
najważniejsze, że u młodej OK, wszystko pozamykane, szaleje 24/7 :tak:

w najbliższym czasie też na nadmiar czasu nie będę narzekać ... piątek i weekend już zaplanowane, w przyszłym tyg obrona ... więc mały cyrk na kółkach

Witam się :-p

Ewelinka - super że z synkiem wszystko ok i gina się już serduszka nie czepia :tak:
JoL - to nie tak że ja im wszystko pcham ze szczepień - po prostu korzystam z okazji skoro miasto funduje bo jakbym miała wydać 1500 zł kolejne to... pewnie bym wydała ale z ciężkim sercem :sorry: A że funduję 6w1 zamiast kilku wkłuć to akurat się cieszę - bo np wczoraj gdyby nie 6w1 to miała by 3 wkłucia a miała jedno, a rota też moim zdaniem warto bo Karola przeszła mi rota prawie bezobjawowo bo dwa dni lekkiej biegunki bez odwodnienia a potem lekarka nas uświadomiła po badaniu co to było. A córka koleżanki (starsza o rok od Karoli) dwa tygodnie przez to pieroństwo w szpitaliku leżała :-(
maryla - to odpoczywaj sobie, podsłu****ecie synka?
maggy - posrane macie te przepisy :no: i chamstwo jeśli musisz kasę która Ci się należy zwracać :no: W Polsce by to nie przeszło :no:
sorbuś - też chcę wiosnę bo już chcę wyjść z tego domu :sorry: a twojemu szefowi życzę kontroli jak będziesz w pracy - niech mu pojadą karą porządkową i sprawą w sądzie racy :dry: :-p
nika, jaewa :-D

Jakaś ciapnięta dzisiaj jestem przez tą pogodę :dry:

Hej Laseczki:*
Wpadam na chwile bo zajadam chipsy na drugie sniadanie:p
url

Duzo sloneczka wam sle w ten mrozny dzien

hej a mi chyba zaczely leciec wody
zmieniam co chwile podpake bo jest ciagle mokra od czegos co wyglada jak woda....sama nie wiem.
dzwonilam do szpitala kazali mi sie zglosic w ciagu godziny, teraz czekam na tate az przyjedzie z pracy. za 10 minut powinien byc.
boje sie ;(

reklama
mela - tak - to wody :-D no to kobito na porodówkę biegiem bo maleńswo już chce na tą stronę ;-D Ale tym "w ciągu godziny" się nie stresuj - sączą się to się sączą, maleństwo jeszcze siedzi - jak dostaniesz skurczy to dopiero cię na porodówkę wpuszczą :-) Przecież już chciałaś mieć to za sobą :-D Może dzisiaj już przytulisz maluszka :-D W grudniu mi zaczęły się sączyć o 15 a na porodówkę weszłam dopiero po 22 jak się ugadałam z kolegą że wyganiamy młodą bo ja problem z rozwarciem mam.

sorbuś - to mogę niechcący zadzwonić? :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry