reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

VeronicaMelania no to zaciskam kciukasy zeby wszystko szybko i sprawnie poszlo;-)
Tylko nie stresuj sie tam kobito:*
Jestesmy z Toba :-)

Uciekam sprzatac mieszkanko, to potem;-)

reklama
Vercia - skurczy możesz nie czuć na początku a mogą byś a akcja porodowa w 10 min może się rozwinąć więc wczoraj mogło być spokojnie ale to było wczoraj a dzisiaj jest dzisiaj :-D Po za tym czego panikujesz :-D to 39 tygodni - najwyższa pora na poród - wszystko póki co gładko i prawidłowo przebiega :-D wnioskuję po tym że ciągle tu jesteś :-p :-D

heh, a co jak mi powiedza ze to nie wody??
przezciez wyraznie widze ze to wyglada jak woda tylko slodko troche pachnie.

bo jak bylam jakies dwa tyg temu w szpitalu jak mi troche polecialo to ci dzisiaj mi leci jak szalone, to powiedzieli ze to nie wody ;/

vera - to powiedz im że są debilami :dry: mi położna próbowała wmówić że to rzekome, nie dałam sobie i zawołałam lekarza - i poszłam rodzić bo to były wody płodowe :tak: A właśnie wody płodowe mają taki słodki zapach i podobno smak też :-p Gin mnie pytał czy chce spróbować :-p :-D bo jest w nich sporo glukozy dla maluszka do jedzenia :-)

veronika badz dzielna... jak wody odchodza to niedlugo zobaczysz swojego maluszka po tej stronie i w koncu bedziesz mogla go przytulic....zycze szybkiego i w miare bezbolesnego porodu;-)
a no i przede wszystkim nie boj sie... to nic strasznego

VeronicaMelania, nie bój się! Nie Ty pierwsza rodzisz i nie ostatnia, głowa do góry! Będzie dobrze, niebawem utulisz maleństwo, toż to CUD!!!! Życzę w miarę szybkiego porodu :))

Obiadek wstawiony, posprzątane, teraz kawka...iiiiiiiiii....Mozart....Ignaś pływa :-D

Ostatnia edycja:
reklama
SOL, ja robię pierś z indyka rolowaną - nadziewaną papryką czerwoną, świeżą, cebulką i ogóreczkiem + surówka z białej kapusty z rzodkiewką + kompot z gruszek...
Ugłaskany :-p

Do góry