reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

cześć dziewczyny!!!

na początek gratulacje:
Maran gratuluje, szybko dochodź do siebie :-) witam Majkę po tej stronie :-)
Maja gratki II :-)
Wisienka współczuję, że nadal masz taką męczarnię :-( a już myślałam,że Ci przeszło...
Ewelina co do Walentynek mam podobne zdanie ;-)
Pralinka a co sie działo z zębem?

Ja od niedzieli wieczora zaczęłam "umierać" kolejna 8 wspaniałomyślnie postanowiła, że właśnie teraz po raz 1 zacznie sobie rosnąć, dwie noce nie spałam, wczoraj wylądowałam u mojej dentystki, tylko problem taki, ze ja paszczy nie otwieram :-( więc ona nic mi nie pomogła, tzn, nie zrobiła tego co ja myślałam, że zrobi, ze tam coś pogrzebie ;-) a ona ze to tylko antybiotyk, bo inaczej zamknie mi się dziob i go nie otworzę :szok: a ja jej na to, że jestem w ciąży - kobiecie ręce opadły... no to ja do gina pytać, czy mogę wziąść antybiotyk, przedstawiłam sprawę, powiedział, żeby brać. cholera no nie mam wyjścia :-(mam nadzieję, ze to nie zaszkodzi dzidzi...
jak na złość... zawsze coś... ehhh

reklama
mloda - to sobie ósemka przypomniała :sorry: współczuję bólu :sorry: ja się ósemek już pozbyłam :-p

ewelina - to jutro zrobię takie cuda :-D Bo muszę kurczaczka iść wcześniej kupić bo mam deficyt w zamrażalce :-p

Spadam obierać ziemniaczki do kotletów mielonych bo znalazłam w zamrażalce :-D

Hej :-)
Melanie trzymam &&&&&&&& żebyś jak najszybciej Maluszka utulała :happy:
Ewelinka super, że na wizycie ok:happy: i że Mały nadal ma jajka:-D
Jaewa u mnie też zgaga i ból pleców ogromny ale takie uroki tego okresu:happy:
Ważne, że z Maleństwem wszystko ok:-)

Ja tylko jak wstaje z pozycji leżącej to Misiek (jak jest) od razu leci mi pomóc:happy:
Teraz zjadłam śniadanko i Wojtuś podskakuje. Dzisiaj też mnie zmusił do wstania bo co ja na boku to on boks a na plecach jakoś tak nie dobrze:crazy:
Wczoraj podjęliśmy decyzję, że wykupujemy sobie położną. Dostaliśmy dwa numery od Mojego ginka ale zastanawiam się, że zadzwonię gdzieś chyba za 2-3 tygoodnie? Teraz chyba za wcześnie, jak myślicie??
I także postanowiliśmy, że wykupimy sobie sale jednoosobową jeżeli taka będzie wolna akurat kiedy ja będę rodzić:happy: Misiek chcę być ze mną cały czas i powiedział, że musimy mieć taki pokoik:happy:
A rodzimy w Instytucie Matki i Dziecka :happy:

U mnie na obiadek dzisiaj krokiety:happy:

Maran - ogromne gratulacje!! :)

A za Ciebie Veronica kciuki zaciskam. :)

Ja raczej nie w formie - najważniejsze, że u Malucha wszystko dobrze. Mnie się szyjka zaczęła skracać, więc kazali mi więcej odpoczywać. No to odpoczywam - piorąc i sortując ubranka. ;)

Uściski dla Was Dziewczyny. :D

To relaksujące fakt:-) Choć ja jeszcze nie piorę ale układałam:happy:
Dzisiaj sobie jeszcze wszystko przejrzę i spiszę bo chcę wiedzieć czego z ubranek jeszcze brakuję:happy: Dokupimy czego brakuje i powoli będziemy chyba robić zapasy na większe rozmiary, ale najpierw wózeczek jeszcze przed tym i materacyk do łóżeczka.
Z akcesoriów zostało mi jeszcze buteleczki i smoczki no i do kąpieli wszystko:happy:

Krakowianka a Ty już masz wszystko??? :happy:

hej wszystkim mamuśkom,

Maran, wielkie gratulacje dla ciebie. Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że u Ciebie początki będą lepsze.

U nas w porządku, Karol się przyzwyczaja do Kamisia i życie zaczyna normalnieć :)

najgorzej spacery, pogoda u nas do dupy. Jak jest słonko i tempka w porządku, to wieje jak w ... (sol wie o co chodzi :)))

Karol znów coś niewyraźny i ręce mi opadają. Nie chorował dwa lata, a jak maluszek na świecie to ten nie wychodzi z infekcji.

Widzę, że temat szczepień na tapecie. My szczepimy 5 w 1 i rota na pierwszej wizycie. Pneumo 4 dawki i jedną dawkę Meningo.
Sorbuś, wiedziałam, że będzie ci ciężko wracać do pracy, ale takie życie i wiem że musisz.

buziam wszystkie i jak tylko będę mogła wstawię fotki.

I jestem znowu;-)

Mlodam
No wlasnie bez sensu z tym zebolem bo na wiosne mialam wszystko si, a teraz poszlam na kontrole i okazalo sie ze w gornej 4ce mam niby mala dziurke.. Mala dziurka ale leczenie kanalowe:eek:
A wlasnie spesjalnie chcialam przed ciaza zrobic porzadek z zebami i nawet 8ki sobie powyrywalam...
Ale jak widze i w Twoim przypadku zawsze cos wyskoczy w najmniej oczekiwanym momencie:-(
Mam nadzieje ze troszke podrosnie 8ka i da Ci spokoj.

Widze u Was smacznie dzisia;-)

Marta, Misia,Krakowianka, Sol, Ewelinka :*

marta - wiem - jak u mnie :-D To dobrze że zaczyna wszystko wracać do normy i zdrówka życzę dla Karolka :tak:

Nie mówcie o zębach, mi się znowu w ciąży posypały :dry: w poniedziałek zaczynam leczyć co się popsuło i wcale nie mam ochoty iść :no: a bez znieczulenia nie dam się dotknąć :-p

Sol nie taki diabel straszny;-)
Ja w zyciu nie bralam znieczulenia, dopiero jak mi 8ki rwali chirurgicznie to wtedy. I chyba sie rozbestwilam bo wlasnie przez to znieczulenie ostatnio sie balam isc do zebola... Ale nie bylo zle;-)
Mam przesympatyczna Pania Stomatolog ktora do kazdego zwraca sie jak do dziecka.
Moze glupio to brzmi ale naprawde u Niej na fotelu to moge zasnac;-)

Maz juz jedzie do domu po komisji lekarskiej z ubezpieczalni.
2,5 miesiaca siedzial w domu bo kostke skrecil niefortunnie.
Na szczescie na komisji szybko poszlo, teraz dwa tygodnie czekac na decyzje

Edit:
Sol widze ze nowy link dodalas;-)
Az sie nie moge doczekac jak cosik wiecej bedzie na tej stronce;-)

reklama
pralinka - ano dodałam i powoli piszę - a o czym byś chciała poczytać? pok mi pomaga, zajmie się obserwacją cyklu i testami owu :-p
A ja mam uraz do dentystów i stąd znieczulenia :tak: A też mam teraz świetną dentystkę ale nadal to dentysta sadysta :-p

Do góry