monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
monisia
Szczepienia.pl
Ja jestem z tych dociekliwych po za tym w szpitalu dostałam pełno ulotek i info o szczepieniach na odchodneA na wizycie położna środowiskowa przy Karoli pytała jakie szczepionki będziemy chcieli dla małej, co miasto funduje i tym podobne pierdoły
a dzisiaj na szczepieniu pielęgniarka mnie pytała czy wiemy o szczepionkach skojarzonych i zalecanych i czy i jakimi chcemy szczepić :-) ja na rota byłam zdecydowana jeszcze w ciąży i M mnie poparł :-)
Sorbuś racja - po pierwszym roku - datę ma 2009 ale mi się lata pierdzieląa co do urlopu to prawo pracy mówi:
Jego wymiar uzależniony jest od kilku czynników, jednak nigdy nie może być krótszy niż 8 tygodni, które zdaniem ustawodawcy są niezbędne dla powrotu do sił kobiety.
Jakby mu walnęli kontrolę i byś była w pracy to by się nie wypłacił facetBo łamie prawo ściągając cię tak wcześnie
![]()
Ja tez chciałam Zuzu zaszczepic, ale tak jak mówie zero informacji!!!!szczepilismy ja skojarzonymi, ale bez rota i pneumo...bo nikt mnie nie poinformowała...A jak to jest bo kiedys wydrukowałam z linku od Ciebie, z tym programem na 6-tke, bo ten mi odpowiada, ale tam jest zaznaczone ze jak sie chce isc tym programem to nie ma szczepienia na wzwb i gruzlice zaraz po urodzeniu... a jak mi ja zaszczepia juz na to w szpitalu, to nie moge juz tym programem, tak????