reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witajcie

zdaję relacje z wizyty

dzidzia zdrowa: nerki pracują prawidłowo, serce też, kręgosłup cały, łożysko wysoko
no i poznałam płeć - jest chłopczyk :):):)

reklama
Majqa - no to witaj w gronie zasynkowanych, gratulacje!! :D

Malapralinka
- pocieszę Cię, że niebawem złe samopoczucie powinno Ci przejść. :)

Miśka
, Ty mnie dobijasz tymi kulinarnymi opisami. :D Jak Ty to robisz, że jesz makarony, lasagne, pizzę, pączki, nutellę i masz TAKĄ figurę, co? :D

Maggy
- mam nadzieję, że się szybko poczujesz lepiej. Ale dobrze, że torbę masz już spakowaną. :) Ja póki co zamówiłam już chyba WSZYSTKO do wyprawki, jakichś totalnych drobiazgów mi brakuje, muszę się tym zająć po weekendzie. Jeszcze torby pakować nie będę, ale chciałabym już te wszystkie rzeczy po prostu w domu MIEĆ. :)

Sol, dzięki za przekazanie wieści od Marcepanka. Oby dotrzymała chociaż do tego 35 tc w dwupaku...

A tak swoją drogą... Dziewczyny, kiedy wziąć się za pranie ubranek dla dziecka? Nie chcę, żeby się od długiego leżenia zakurzyły...

Krakowianka do przesady z tą Moją figurą :happy:
Ja ubranka po piorę i wyprasuję gdzieś w kwietniu i przykryję na półeczce pieluchą albo czymś. Wolę pod koniec kwietnia i w maju mieć już to zrobione :happy:

Cześć:)
Ja dziś się tylko przywitam:) Mam bardzo ambitne plany na dziś> Chciałabym ogarnąć mieszkanie dopuki mam męża w domu. Pewnie będzie to wyglądało tak że pół godz sprzątania i 2 godz leżenia ale już mam dość bo wydaje mi się ze wszędzie są kurze i brudno:wściekła/y: bo cały tydzień leżałam...

Majqa gtatruluję chłopaka:)) Fajnie będziesz miała:))

Maggy bidulko współczuję bólu... Ja raz tak miałąm ale nie jakoś tak strasznie silnie i pojechałam do szpitala po całej nocy bólu i powiedzieli że to może piasek... Mam nadzieję że więcej się nie powtórzy u Ciebie.

Maran kurcze uparte masz te córy!!! Oby jednak samo się ruszyło!

Veronica współczuję rozstępów:( A powiedz smarowałaś się czymś??

Misia śliczny ten twój brzusio:))

monia - to powodzenia w sprzątaniu :-D Ja też dzisiaj muszę dokończyć sprzątać bo wczoraj lenia po zakupach miałam :-p

mloda - u mnie też przecudne słoneczko dzisiaj :-) Ale ja wczoraj byłam sama a dzisiaj Miś wraca :-D

M zaraz wraca więc się wykąpię :-p Karola rano prysznic miała bo miała nocną wpadkę a Emi zaraz się wykąpie bo ulewała wczoraj jeszcze w nocy i brudaska trza wykąpać :-p żeby mi się jeszcze chciało :-p ok zachciało mi się po dwóch jej uśmiechach do cyca :-D

A w ogóle to dzień dobry :-D

maggy - wow duży Kevin skoro aż 4 tyg wyprzedza
sol - poproszę o zmianę koloru suwaczka :):)

dziękuję dziewczyny
jestem bardzo szczęśliwa :)

reklama
Maggy no to naprawde duzy Ludzik Ci sie szykuje skoro o 4 tyg starszy sie wydaje byc... ale najwazniejsze by zdrowy był :)
Majqa alez fajnie, ze Wam sie udał tym razem synuś :) gratuluje serdecznie :)

no a u mnie dziś ból krzyza i taka jakaś ogólna starość... na poród czekam dalej...

Do góry