reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

cześć babeczki
byłam na wizycie i nawet babka badała ginekologicznie... pierwszy raz to miało miejsce w calej tej ciązy wiec byłam z lekka zaskoczona :szok: ale po badaniu powiedziała, że jeszcze nic nie gotowe... wiec nastepna wizyta w nastepny piatek 18.02.2011. i wówczas zabukujemy termin indukcji porodu, ale tak jak przypuszczam pewno będzie to poniedzialek lub wtorek 21/22/02/2011. Ja już przestałam wierzyć, że sama akcja sie rozkreci wiec... musze czekać pewnie na indukcje... :-:)angry::angry::angry:

wow Ci juz termin minal:szok: to ja sie boje co bedzie u mnie !

reklama
krakowianka witaj u ciebie widze tez juz na finiszu ciąża to super !!!
Kochana, Ty mi tu żadnego finiszu nie wykrakuj jeszcze, bo ja w proszku jestem. :p ;)

Sol, bardzo ładny komplecik. :)

Misia, ale masz duży brzusio, wow. :D

Maran, naprawdę głowa do góry, musi się już coś ruszyć!

Jakieś wieści od Marcepanka od czasu wczorajszego posta? Któraś z Was ma z Nią kontakt smsowy?

Veronica dziękuje :happy: Rozstępy mam nie wielkie na boczkach i trochę na pośladkach. Mam nadzieje, że na brzusiu się nie zrobią...

Ja miałam sobie iść zrobić paznokcie i w końcu kupiłam sobie pilniczek i ciuszek dla Wojtusia. Czekam na Miśka i idziemy kupić parę akcesoriów dla Niuńka:happy:

Laseczki ja tylko wpadam zeby powiedziec ze zyje, ale dzisiaj sie zle czuje:-(
Jak wstaje to w glowie mi sie kreci i slabo sie robi. Mam wrazenie ze zemdleje:-(

Milego wieczorku Wam zycze i do jutra:*

na staraczkach mama przekazała że Marcyś zostaje już do końca w szpitalu. Ma 3cm rozwarcia ale dalej nie idzie więc ok. Leży pod kroplówkami bo lekarze chcą ją do 35 tc utrzymać w dwupaku

pralinka - trzymaj się kobito - niestety takie uroki ciąży i pogody :sorry:

misia - ale ładna piłeczka :-D

No i ostatecznie jak zwykle kupiłam co innego :-)
Co by oszukać lustro DWUROZMIAROWE Figi KORYGUJĄCE Mitex AMA Cieliste L (1419948199) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Co by poczuć się ładna i mieć na zmianę bo mam jeden triumph - jest boski ale za drogi żeby na zmianę kupić a ten wygląda bosko i jest czarny dla odmiany :-)
Biustonosz do karmienia 80 Alles CUBANA czarna 80B (1445174059) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Veronica dziękuje :happy: Rozstępy mam nie wielkie na boczkach i trochę na pośladkach. Mam nadzieje, że na brzusiu się nie zrobią...

Ja miałam sobie iść zrobić paznokcie i w końcu kupiłam sobie pilniczek i ciuszek dla Wojtusia. Czekam na Miśka i idziemy kupić parę akcesoriów dla Niuńka:happy:

jejku zazdroszcze ci. ja mam na calym brzuchu az pod piersi i na cyckach tez :-/

maggy - a spróbuj wstać i oprzeć ciężar na prawej nodze i się prawie wyprostować - jeśli ból się zmniejszy poproś męża o masaż krzyża i w dół do samej kości ogonowej albo zrób sobie ciepły kompres - powinno pomóc :-)
Skurcze przepowiadające będą podobne do stawiania się brzucha - czyli: brzuch zrobi się twardy na całości powierzchni - nie boli to ale to właśnie skurcz. Przepowiadające są nieregularne i krótkie, właściwe są regularne, wydłużają się a czas między nimi skraca.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hmm tyle ze mnie to tak boli ze ja chodzic nie moge, z dluzszym staniem tez mam problemy. praktycznie caly dzien leze :((
ja juz na koncowce jestem wiec jeszcze troche i pozbede sie tego ( mam nadzieje ) teraz to tylko wyczekuje porodu :))

Do góry