reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Magyy Ty już na samym początku miałaś spory :-) to teraz nie może być inaczej :-)
Maran Majce chyba zbyt dobrze u mamusi, ze się nie pcha na ten świat ;-) cierpliwosci życzę

a wiecie, że ja wczoraj to wazyłam mniej niż zwykle? szok. nie to że bym tęskniła za kilogramami i że jeszcze nie przytyłam hihihi

maggy - no to za 3-4 tygodnie CC jak tak będzie rósł :sorry: Ale najważniejsze żeby zdrowy był :tak:
mloda - obie wykąpane i ubrane, Karola już po śniadaniu, Emi w trakcie a ja czekam na M :-p
majqa - za chwilę bo muszę prawą rękę odzyskać :-p gratki synka :-)
maran - a spróbuj dla odmiany się położyć i odpocząć :sorry:

Ubrałam Emi w taki fajny komplecik - wygląda jak mały hipek :-D Za to Karoli rano włosy zakręciłam prostownicą - bosko jej w loczkach :-D

ja sama sobie wałki zakładałam ale to było..... omg dawno i nieprawda :-p :-D a potem jak chciałam loczki to sobie trwałą robiłam :-p

Witam kochane!!!!
MAJECZKA -GRATULUJE SYNECZKA!!!!!
MAGGY - oby sie obyło bez cc!!!!!
A no i trwała tez zrobiłam na włosy do pasa - w I klasie LO :szok::wściekła/y:Glupota ludzka nie zna granic....:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witam sie z "ranca"

Majqa gratuluje chlopaka;-D
Takie dobre wiesci ciesza:-)

Krakowianka ja jak weszlam w 12 tydzien to przestalam sie w zasadzie zle czuc, tylko jakos tak wczoraj...
Mam nadzieje ze to jednorazowe wydanie;-)

Monia przyjemnego sprzatania:*

Maggy trzymaj sie dzielnie w tych bolach, bo w takiej sytuacji to pewnie niestety sie powtorza..:*
No i kciuki caly czas mocno zaciskam zeby Synus szybko sie do Was rwal:-)

Maran ja codzien ma nadzieje ze z ranca tutaj wiadomosci od Cirebie beda &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mlodam ciesz sie ze jeszcze nie przytylas, napewno potem cosik nadrobisz:-)
Ja na pocxzatku schudlam i teraz stoje w miejscu.

Sol Ty sie fryzurami i ubrankami nie chwal tylko dawaj foty:-D
O i doczytalam ze juz wyprostowane:p

Ja dzisiaj pol nocy nie spalam z racji pogody, za to nadrobilam teraz bo wstalam kolo 11:-)

reklama
Witam po śniadanku :happy2:

Maggy &&& kciuki aby mały przystopował z tym przybieraniem na wadzę:happy2::happy2: ale najważniejsze, że jest zdrowy :-)

Ja dzisiaj leniu****ę, potem przywożą nam łóżko i kanapę bo na tym tutaj to już się nie da spać:no:

Życzę Miłego dnia:happy2:

Do góry