reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
mloda - to fajnie :-D

A ja raczej sobie nie odpocznę bo teraz się wściekam ze wczoraj małża posłuchałam - mówi - wstrzymaj się do jutra z zamawianiem (sterylizator z 4 butelkami za śmieszną cenę - nowy komplet) to się wstrzymałam - wczoraj wszystkie wykupili - szlag :wściekła/y: Idę karmić Emi :-p

hej:)
Co tam u Was słychac?
Tyle piszecie, ze nawet nie da się was nadrobić :p
U mnie w porządku, od 3 dni mam dziwnie, mój Maluch codziennie o 8.30 budzi mnie takimi kopniakami, ze muszę wstać, zjeść coś i dopiero mogę znowu się położyć :D Uparciuszek..
Chcemy dać mu na imię Oskar, w sumie na 100% tak zostanie:) Ważne, że nam się podoba..
Ja przytyłam może 5 kg.. mało, no i nie mam wcale duzego brzucha:p

Jestem znowu;-)

Mlodam na temat walentynek masz calkowita racje;-)
Zreszta mam takie same zdanie. Moj M oswiadczyl mi sie 12 lutego, kazdy sie dziwil ze do walentynek nie poczekal:-)

Maran ja ciagle kciukasy zaciskam na wiadomosc z porodowki od Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&

Sorbus no to widze ze nas tatuowanych coraz wiecej;-)

Marcepanek kciukasy z calych sil zaciesnie &&&&&&&&&&&&&7 Bedzie dobrze:-)

Maggy to widze dobry dzien dzisiaj skoro wolne:*

Ja dopiero do domu wrocilam. Bylam u unternisty. Poslychal, popadal, zmierzyl cisnienie i jeszcze ekg zrobil.
No i wpis w karcie ciazy jest:-)

Młodam - dziewczynki superowe są - Maja mogłaby ciągle tulić i całowac Pati - musze ją pilnować bo czasem robi to ciut za mocno :)

SOl - ty pracusiu mnie się ledwo chce zupę czy obiad jakiś zrobić hehe

Maggy - ja piłam dwa razy z 2 lyzeczek - mnie pomogło wiesz jaki był ekspres mam nadzieje ze i tobie pomoże &&&&&

Marcepanek trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&& - wszystko będzie dobrze na pewno :))

Maran &&&&& za dzisiejszy wyjazd na porodówkę - a najpóźniej jutro z rana bo wody lubią rano odchodzić :))

Boże dziewczyny jak ja bym chciała już na ta porodówke jechać... tak bym sobie zyczyla by wszystko dzis w nocy najpóźniej jutro rano sie zaczęlo... ale to nie ode mnie zależy niestety :( dziś sobie 3 kwiaty przesadzilam i kupiłam takie jakby drzewko? Trawe? cos takiego nie wiem jak opisać... ale juz nic mi humoru nie poprawia...

Późnonocne, ciepłe pozdrowienia dla Was wszystkich. :)

Marcepanku
- stada ciepłych myśli! Będzie dobrze! :)

Maran
- już niebawem się doczekasz swojego Skarbu, więc głowa do góry. :) Choć rozumiem, że musi Ci już być potwornie ciężko... Trzymaj się!

witam serdecznie :)
melduje że nie nadrobie - weny brak
i od rana słuchamy muzyki - Bartek to uwielbia albo bedzie tancerz albo śpiewak bo fikołki robi co chwile :)

reklama
Witam się porannie:)
U mnie też dziś weny brak:( Wczoraj było tak pięknie na dworze że aż chciało się coś porobić a dziś szaro i ponuro i śnieg pada... I jak na złośc muszę dziś wyjśc....

Marcepanek &&&&&&&&&&&&&& zeby z Nikolcię było wszystko dobrze. To już ten etap że powiina być bezpieczna:)

Maran bidulko, normalne że nic humoru nie poprawia jak się na coś czeka i nie ma się wpływu a jak na złośc nic się nie dzieje.... Oby sie wkońcu ruszyło!

Sol skąd Ty masz tyle energii co??

Pralinka no i internista z głowy:) Ja nie mam na niego miejsca w karcie...

Maggy fajnie że sobie odpoczełaś:)

I nei wiem co jeszcze miałam napisać...

Marylka za Twoją radą też włączyłąm piosenki i moja też zaczęła kopać:)) Jak narazie Majkę Jeżowską lubi:)) Uwielbiam tak siedzieć i czuć kopniaczki... Zwłaszcza że przestała kopać pęcherz:)

Ostatnia edycja:
Do góry