reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Monia to super :) Bartek lubi smerfne hity, wszystkie skoczne i wyginam śmiało ciało dlamnie to mało - na tym kawałku zrobił 3 fikołki pod rząd wczoraj :)

reklama
cześć :-)

Ale mam dziś lenia... nic mi się nie chce, jakoś się zmusiłam by zupe wstawic ;-P K właśnie poleciał do sklepu, a ja zaglądnęłam do Was.
coś koleżanki mały rych w naszym interesie? co tu tak ciiiiicchhhho????????? :-) już już do gadania :-) wracaaaaccccc :-)

ja czekam na kawkę, w ekspresie się robi i będziemy zajadać drożdzóweczkę ;-)

O matko jakie pustki :-D

monia - kradnę innym :-D

A my właśnie wróciłyśmy z zakupów z teściową :-p Młode zostały z moją mamą a my na zakupy :-D No i zapomniałam kilku ważnych rzeczy po które między innymi pojechałam :dry: No i muszę jechać raz jeszcze a pada deszcz i jestem już sama z Emi :dry: Chyba wezmę taxi i pojadę z nią w chuście - tak będzie najszybciej :dry: chociaż wcale mi się nie uśmiecha. Aaaaaaaaaaaaaa.... skleroza nie boli ale nogi tak :dry: A na dodatek pokarm mi zanika :-( Ale możliwe że mam zwyczajnie kryzys - przy Karoli też taki miałam właśnie w tym samym okresie - po miesiącu. Szczepienie już umówione, w przychodni nie wiedzą czemu środowiskowa nie przyszła - "jak to?, nie było jeszcze? do 6 tygodni powinna odwiedzić" spoko - 6 tygodni minęło dzisiaj :dry:
No i nie wiem czy jechać czy sobie odpuścić :-( Może sobie odpuszczę i M pojedzie jak wróci, albo ja w poniedziałek po jego pracy pojadę sobie :-D

Idę sprzątać póki młoda śpi :-D
A taki chce sobie kupić :-D Z figami do kompletu :-p
http://allegro.pl/biustonosz-roxy-do-karmienia-2-kolory-80-b-i1441043496.html

Sol - super ten staniczek taki sexi dla sexi mamy :))) - Ja to mam takie dwa zwykłe ale juz niedługo pewnie bede w swoim chodzić bo pokarmu coraz mniej :((

mlodam - ja tez mam lenia - ale widze ze nie tylko my bo pustki straszne tu dziś

krakowianka witaj u ciebie widze tez juz na finiszu ciąża to super !!!

Ostatnia edycja:
Witam Kochane :happy: Nie miałam internetu i stąd Moja nieobecność przez parę dni:-( U Nas wszystko dobrze:happy: Nie mam żadnej cukrzycy (na całe szczęście):happy: Wojtuś zdrowy waży 1200g i kopię jak szalony:-D
Ja właśnie zjadłam pycha kopytka z sosikiem gulaszowym:-) i zaraz mykam pod prysznic:happy: Czekam na Miśka bo będziemy dzisiaj grać:-) W nowego Test Drive i Toy Story 3:-)

Pochwalę się brzuszkiem sprzed paru dni :happy:
Zobacz załącznik 326458Zobacz załącznik 326459Zobacz załącznik 326460

Marcepanek trzymam &&&& za Nicolę, Ciebie i poród!! Wszystko będzie dobrze:happy:

Maran rzucam abrakadabra na Ciebie żeby ruszyło! Raz dwa na porodówkę!!!

Sol staniczek bardzo ładny:happy:

A ja się zastanawiam czy opłacać opiekę położnej przy porodzie czy nie? Co mi radzicie? Wiecie może jak to wygląda? Rodzić będę w szpitalu w którym pracuje Mój doktorek ale nie wiem co z położną...

cześć babeczki
byłam na wizycie i nawet babka badała ginekologicznie... pierwszy raz to miało miejsce w calej tej ciązy wiec byłam z lekka zaskoczona :szok: ale po badaniu powiedziała, że jeszcze nic nie gotowe... wiec nastepna wizyta w nastepny piatek 18.02.2011. i wówczas zabukujemy termin indukcji porodu, ale tak jak przypuszczam pewno będzie to poniedzialek lub wtorek 21/22/02/2011. Ja już przestałam wierzyć, że sama akcja sie rozkreci wiec... musze czekać pewnie na indukcje... :-:)angry::angry::angry:

maran - faktycznie wiadomość nie podnosi na duchu, ale wiesz to się zmienia z godziny na godzinę i może już w weekend ruszy czego Ci życzę

sol - ładna bielizna :-p

ja zaraz szykuję się i do lekarza na wizytę ... nerwa mam ale nie mogę się już doczekać ... mam nadzieję, że wszystko dobrze :)

reklama
Witam Kochane :happy: Nie miałam internetu i stąd Moja nieobecność przez parę dni:-( U Nas wszystko dobrze:happy: Nie mam żadnej cukrzycy (na całe szczęście):happy: Wojtuś zdrowy waży 1200g i kopię jak szalony:-D
Ja właśnie zjadłam pycha kopytka z sosikiem gulaszowym:-) i zaraz mykam pod prysznic:happy: Czekam na Miśka bo będziemy dzisiaj grać:-) W nowego Test Drive i Toy Story 3:-)

Pochwalę się brzuszkiem sprzed paru dni :happy:
Zobacz załącznik 326458Zobacz załącznik 326459Zobacz załącznik 326460

Marcepanek trzymam &&&& za Nicolę, Ciebie i poród!! Wszystko będzie dobrze:happy:

Maran rzucam abrakadabra na Ciebie żeby ruszyło! Raz dwa na porodówkę!!!

Sol staniczek bardzo ładny:happy:

A ja się zastanawiam czy opłacać opiekę położnej przy porodzie czy nie? Co mi radzicie? Wiecie może jak to wygląda? Rodzić będę w szpitalu w którym pracuje Mój doktorek ale nie wiem co z położną...

masz sliczny brzuszek. Zero rosztepow. zebys ty moj zobaczyla ! masakra! jak czerwone drzewo genealogiczne :-D

Do góry