reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Jol ale obozy klubów sa ścisle tematyczne znaczy judo, karate, piłka nożna itp. I w kraju a ja wole młodego w pewna pogode i na poznanie swiata wysłać. Jeździł juz na takie obozy ale bardziej rekkreacyjne. i wracał zadowolony. Na typowo sportowym to z astmą nie da rady i będzie mu głupio, ze chłopaki nie dyszą. Tam tez raczej wszscy się znają bo sa z danego klubu. Przemyślałam to i chyba raczej odpada, chyba, ze faktycznie cos fajnego będzie

Sol to pojechaliście po bandzie
Ide do sprzątania

Wisieńka, o trochę co innego mi chodziło ... np. kluby narciarskie organizują obozy w lecie w fajnych miejscach, gdzie masz np. trochę surfingu, trochę tenisa, siatkę itp ... nie czysto sportowe, ale bardziej nastawione na aktywny wypoczynek niż zwiedzanie ...

Maggy dzięki kochana. Myślałam, ze może byc ciezko. W tamtym roku znalazłam kilka ofert ale raczej szukałam bliżej wakacji.
Dziewuchy czy, któraś z was miała wstręt do mięsa i jak długo się utrzymywał. Ja mam nadal. Zemdliło mnie na sam zapach

maggy - ja latałam za wszystkim z Karolą przy cycku :-p Bo Karola urodziła się 3 kwietnia a 16 byliśmy oglądać mieszkanie z nią w gondolce :-p A potem załatwianie po bankach w kwietniu żeby 1 maja podpisać papiery z bankiem a 24 maja notariusz. 30 czerwca weszliśmy na mieszkanie z młotkami :-D 18 grudnia ekipa od przeprowadzek nas przeniosła :-D A ja latałam i kupowałam wszystko i tylko dostawy materiałów kierowałam na mieszkanie. Do wylewek robiliśmy rozpierdziel sami ze znajomymi - ochotnikami :-p dopiero po wylewkach weszli fachowcy na wykończeniówkę :-) Tak więc mój dzień na budowie wyglądał tak że latałam od mieszkania do teściów - karmiłam małą i wracałam dalej robić - a do tego miałam sesje na uczelni bo przez to że zjazdy miałam co 3 tyg to zajęcia miałam przez 12 miesięcy a nie 10 :sorry: :-p

maggy - lepszy leń niż nerwus jak cholera :-p ja to chyba już ADHD mam i nerwicę natręctw a jakbyś mnie niekiedy w autobusie zobaczyła to byś stwierdziła że mam socjopatię społeczną - szczególnie jak autobus jest pełny ludzi :-p Chwilami chciałabym być leniem a się nie da :-p Marzy mi się wyjazd na tydzień do słonecznego pięknego miejsca gdzie można poleżeć plackiem na słoneczku i ew ponurkować sobie albo popływać w ciepłej wodzie :-D Bez dzieci, bez męża :-D Tylko ja, plaża i zimne drinki :-D Ehh.. rozmarzyłam się :-p

Idę pranie nastawić póki M trzyma małą na rękach :-p Bo cycuś usnął po cycowaniu :-D

maggy - to kole czerwca się mnie spodziewaj w odwiedzinach :-) tylko sobie kaskę odłożę, M każę wziąć urlop żeby się dziewczynkami zajął a ja jadę odpocząć :-p A przy dzieciach nie da się nie zorganizować :-D Ja mam teraz dwójeczkę i więcej czasu dla siebie wygospodarowałam - jeszcze żeby z Karoli taka gaduła nie była to bym z radości skakała :-D

reklama
Witam sie...
Ja juz z pracy, teraz leze przejedzona bo zrobilam za duzo obiadu i razem z Adrianem musielismy upchnac :-D Dzidzia miala wyzerke... :-D Dziewczyny ile apapu moge brac w ciazy na bol glowy?

Do góry