reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Sol witaj w klubie - mojej Majce się gębulka nie zamyka - nie raz to marze o pilocie żeby zrobić "MUTE" i troche ciszy było :-D:-D:-D

Witaj Veronika - kojarze cię chyba z lutówek ;-)

Maggy ale ci zazdroszcze tej Malty - chciałabym choć raz zobaczyć a co dopiero tam mieszkać :zawstydzona/y::tak::tak::tak::-)

Marylka a ty w domciu już siedzisz tak i cię do sklepu ciągnie ?? Poczekaj kochana jeszcze troszkę i juz przestanie - ja jak posiedze troche to zaraz mnie tak żebra bolą ze mi się odechciewa - choć i tak do pracy chodzę 2-3 razy w tyg od zeszłęgo poniedziałku a wcześniej normalnie chodziłam - jutro ide ostatni raz przed porodem - nawet jak nie urodze jeszcze to w przyszłym tyg juz nie ide piernicze :-p

Ewela, mlodam
- jak tam wizyty ??

Maran masz jakieś objawy ??

sorbuś - a kysz na porodówkę babo :-D
musia - max 2 g na dobę czyli 4 tabletki a max 2 tab na raz :tak:

No to... remont do dokończenia zostaje dla mnie :dry: bo gips po hu... a wyschnąć nie chce i wieczorem M zatrze go na lekko mokro i zagruntuje i wywierci dziurki pod zabudowę a malowanie i powieszenie zostaje dla mnie na... jak wyschnie :wściekła/y: Tyle dobrego że po zatarciu będę mogła spokojnie posprzątać dzisiaj mieszkanie :dry:

Maggy my kiedys mielismy poleciec na Malte, ale ostatecznie wyszlo ze bylismy w Egipcie. Ale na Malte obowiazkowo kiedys polecimy!!:-D Szkoda ze to narazie tylko moje marzenia...

Maggy no ja tez sie nie rusze, dlatego w tym roku nigdzie nie jedziemy. A hiszpanie tez chcialabym zwiedzic. Kiedys mialam faze na hiszpanski i nawet planowalam sie go nauczyc, ale stanelo na yo soy, tu eres .... i to wszystko:-D

reklama
Do góry