reklama
M
musia05
Gość
jsorbek dzieki )
Sol kazde dziecko to gadula, a to przynajmniej pocieszne jest ;-)
Sol kazde dziecko to gadula, a to przynajmniej pocieszne jest ;-)
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Sol witaj w klubie - mojej Majce się gębulka nie zamyka - nie raz to marze o pilocie żeby zrobić "MUTE" i troche ciszy było
Witaj Veronika - kojarze cię chyba z lutówek ;-)
Maggy ale ci zazdroszcze tej Malty - chciałabym choć raz zobaczyć a co dopiero tam mieszkać :-)
Marylka a ty w domciu już siedzisz tak i cię do sklepu ciągnie ?? Poczekaj kochana jeszcze troszkę i juz przestanie - ja jak posiedze troche to zaraz mnie tak żebra bolą ze mi się odechciewa - choć i tak do pracy chodzę 2-3 razy w tyg od zeszłęgo poniedziałku a wcześniej normalnie chodziłam - jutro ide ostatni raz przed porodem - nawet jak nie urodze jeszcze to w przyszłym tyg juz nie ide piernicze
Ewela, mlodam - jak tam wizyty ??
Maran masz jakieś objawy ??
Witaj Veronika - kojarze cię chyba z lutówek ;-)
Maggy ale ci zazdroszcze tej Malty - chciałabym choć raz zobaczyć a co dopiero tam mieszkać :-)
Marylka a ty w domciu już siedzisz tak i cię do sklepu ciągnie ?? Poczekaj kochana jeszcze troszkę i juz przestanie - ja jak posiedze troche to zaraz mnie tak żebra bolą ze mi się odechciewa - choć i tak do pracy chodzę 2-3 razy w tyg od zeszłęgo poniedziałku a wcześniej normalnie chodziłam - jutro ide ostatni raz przed porodem - nawet jak nie urodze jeszcze to w przyszłym tyg juz nie ide piernicze
Ewela, mlodam - jak tam wizyty ??
Maran masz jakieś objawy ??
M
musia05
Gość
jsorbek a ty tuz tuz i jeszcze do pracy chodzisz? ) podziwiam.
Sol Jak dziewczynki?
maran a ty jak tam?
Veronica witaj )
Sol Jak dziewczynki?
maran a ty jak tam?
Veronica witaj )
S
Sol
Gość
sorbuś - a kysz na porodówkę babo
musia - max 2 g na dobę czyli 4 tabletki a max 2 tab na raz
No to... remont do dokończenia zostaje dla mnie bo gips po hu... a wyschnąć nie chce i wieczorem M zatrze go na lekko mokro i zagruntuje i wywierci dziurki pod zabudowę a malowanie i powieszenie zostaje dla mnie na... jak wyschnie Tyle dobrego że po zatarciu będę mogła spokojnie posprzątać dzisiaj mieszkanie
musia - max 2 g na dobę czyli 4 tabletki a max 2 tab na raz
No to... remont do dokończenia zostaje dla mnie bo gips po hu... a wyschnąć nie chce i wieczorem M zatrze go na lekko mokro i zagruntuje i wywierci dziurki pod zabudowę a malowanie i powieszenie zostaje dla mnie na... jak wyschnie Tyle dobrego że po zatarciu będę mogła spokojnie posprzątać dzisiaj mieszkanie
M
musia05
Gość
Sol dzieki ) Wspolczuje remontu, wiem co to za bol... Ale cos za cos ;-)
M
musia05
Gość
Maggy my kiedys mielismy poleciec na Malte, ale ostatecznie wyszlo ze bylismy w Egipcie. Ale na Malte obowiazkowo kiedys polecimy!! Szkoda ze to narazie tylko moje marzenia...
M
musia05
Gość
Maggy no ja tez sie nie rusze, dlatego w tym roku nigdzie nie jedziemy. A hiszpanie tez chcialabym zwiedzic. Kiedys mialam faze na hiszpanski i nawet planowalam sie go nauczyc, ale stanelo na yo soy, tu eres .... i to wszystko
S
Sol
Gość
A ja w Hiszpanii byłam - polecam szczególnie południowe wybrzeże Costa Brava
Wściekła jestem o to schnięcie
Wściekła jestem o to schnięcie
reklama
M
musia05
Gość
Sol szczesciara ;-) my moze pojedziemy za 2 lata Bo w tym roku ze wzgledu na dzieco na pewno nie