reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

witam i ja :)

u mnie nic nowego...

Ewelinka, Mlodam &&&&&&&&&&& za wizyty! Dajcie znać jak będzie już po :)

ide może kawe sobie zapodać...

reklama
monia ale masz agenta psa mój ostatnio wszedł do pokoju i odrazu wsadził nos do kadziedełek i wachał 5 min a potem walnoł sie na plecy kołami do góry - chyba miał odlot :)
no nawet nie wiesz jak sie ciesze że mi sie polepszyło bo moge sobie coś planowac i robic - w miare rozsadku oczywiście i powiem Ci że coraz więcej widze pozytywów z wolnego dzień mam tak zaplanowany że wstaje o 7:30 K idzie po bółki robie mu śniadanko do pracy on wychodzi o 8 to ja sobie robie śniadanko siadam do bb i od 9 biore sie do roboty i tak stopniowo jednego dnia robie porządek w szafkach następnego prasuje a mam do ogarniecia jeszcze cały pokuj - Bartka bo tam taka troche graciarnia była do tej pory i po mału po 2-3 h dziennie odgruzowuje i porządkuje rzeczy potem leze coś do jedzenia robie jem i leze i tak mi dzień zleci a roboty mam jeszcze na jakieś 2 tyg bo w piwnicy musze tez poprzekładac i w kuchni po dziadkach i ich "porządkach" i rządach zrobić poprawke na bardziej cywilizowaną :) w przyszłym tyg mam pierwsze spotkanie w SR to do pracy zajde ponadzorować i powybierac towr i tak mi czas leci i nie czuje sie dzieki temu uwięziona inaczej bym nie wyrobuiła jak bym cały czas tylko leżec miała a tak odpoczywam sporo ale i po troszku sobie coś robie i sie ciesze że już np o nasz pokuj mam mniej roboty
ale sie rozpisałam i w dodatku chyba wyszło masło maslane :(

EWcia dziekowac :)

Maran mam nadzieje że choć troche wyspana i chyba żeczywiście Majcia czeka na babcie - dobra z niej siostra mysli o Ali :)

Marylka- ja zrozumiałam :)

trzeba uciekać od kompa, bo plecy dają znać, że limit na razie się wyczerpał...

Zajrzę później :*

Ewcia miłego odpoczywania ja niedługo tez znikam i postaram sie wpaść wieczorem :), no i dobrze że zrozumiałas bo już sie bałam że będe musiała tłumacza nając :)

acha EWELINA KONIECZNIE DAJ ZNAC PO WIZYCIE I NIE TRZYMAJ NAS W NIEPEWNOŚCI KILKA DNI TRZYMAM MOCNO &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hejka witam się i ja nadal 2w1

Byłam dziś na KTG nic nie wyszło tzn zero skurczy kolejne mam w piątek o 7.30 - lekarz powiedział zebym przyszła wcześniej bo jak miałam rozwarcie na 2 cm to moze coś ruszymy w piątek wiec mam nadzieje ze moze w końcu urodzę - trzymajcie kciuki plisss

Ja trzymam kciuki za wasze wizyty :))

a ja tak sobie pomyślałam o Sorbusia nie ma to może już no ale może do piątku juz nie będziesz 2w1 :) trzymam kciuki za szybkie i szczesliwe roziązanie oczywiście bezbolesne :) takl mocno mocno - wiem jak bardzo tego chcesz :)

Maggy mój mąz sie teraz śmieje ze przynajmniej nie jestem jedyna lekomanka w tym domu:) Bo ja teraz po kilkanaście tabletek dziennie łykam (witaminy, kwasy omega3, magnez, wit c, itp) I że jaka pani taki pies:)
Przyjemnego czekania jutro:)

Sorbuś budulko:( Oby do piątku!!!!

Witam się kochane. Młody mi się rozchorował i rozpieszczam go w domku. Przynajmniej jakieś towarzystwo będę miała.
Śniegu u nas napadało masę. Pół nocy nie spałam po jakoś tak było jasno.Dobra strona taka, ze mały sie kręci najbardziej w nocy i mogłam się rozkoszowac kopniaczkami. Nie wiem tylko jak do niego mówic bo dalej mamy nie wybrane imie.
Ewelinka, mlodam &&&&&&&&&&&&&& za wizytę
Maggy łoj kochana współczuję tego siedzenia w szpitalu, niech pójdzie szybko
sorbus no kochana zostało ci jeszcze 2 dni, pójdzie jak po masle
monia hahah usmiałam się , niezły piesek
Marylka ty z umiarem kobietko z obowiązkami, uwazaj na siebie

Nie mogę się doczekac wypłaty. Zaczynamy kupowanie dla małego od lutego. Decyzja podjęta bo trzeba rozsadnie wydatki rozłozyć. A czeka nas nie tylko kupienie wyprawki, wózka, łózeczka ale tez mebli, żyrandola i dokładnie wszystkiego dla maluch. Nie mamy jeszcze stołu w pokoju i zyrandoli w 3 pomieszczeniach i obrazów i róznych dodatków od firanek począwszy na durmostojkach skonczywszy. Nie mówie o szafie wnękowej do przedpokoju, która chcemy teraz zamówić. Masakra:szok:

reklama
Wisieńka, monia, maryla, Ewcia, ewelinka, monisia, jaewa, maggy - dzień dobry babeczki :-)
jak którąś pominęłam - bić po głowie :-p

Mąż ciapie gipsem ściany we wnęce, dzisiaj będzie też malowane :tak: Więc dzisiaj zaczynam sprzątanie. Będzie tylko jedna półeczka i wieszaki :-p A zaraz chyba sobie po zakupy z dziewczynami pojadę :-p

Do góry