reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Maggy zabraklo mi motywacji :-D no i len tez zrobil swoje ... Jedyny jezyk ktorego sie dobrze nauczylam to angielski, ale to z racji studiow..;-)

reklama
hej babki

sorbuś, miałam eska pisać, czy w szpitalu już się męczysz ? a tu cisza widzę i jeszcze dwupaczek z ciebie.

sol, no u mnie schło, schło, schło itd. mam nadzieję, że u ciebie remont szybciej się zakończy.

Maggy dlatego m.in. wybralam go do uczenia sie, poza oczywiscie moim zdaniem pieknym brzmieniem tego jezyka :)

Dziewczyny tak teraz poczulam ze chyba czeka mnie dziewczynka, to mozliwe tak nagle to poczuc czy mi sie na psyche rzucilo?
e040.gif
e040.gif
e040.gif

zapmarta czesc :) jak dzieci?

Czytam Was tak sobie na zmianę z tłumaczniem (poza tymi egzaminacyjnymi które już zrobiłąm, na stronie znalazłam jeszcze kilka mniej ważnych jako praca domowa na zajęcia za tydzień i z nudów robię)
no więc czytam ale jakoś nei mam weny do pisania...

Mi się zawsze marzyło żeby się jakiegoś egzotycznego nauczyc... przez chwilę było to koreański bo miałam szefową koreankę. Ale teraz jeden wielki LEŃ:-( Moze kiedyś...

Musia mi się zmieniają odczucia co kilka dni... Obecnie obstawiam u siebie chłopaka, ale to chyba dlatego że strasznie chcę dziewczynkę i boję się że jak się nie nastawię odpowiednio to będzie mi przykro że chłopak...

SOl baaaardzo chętnie :)

Zapmarta - no niestety jeszcze 2w1 mam nadzieje ze już niedługo

Maggy - mój mąż zawsze mówi ze jak wygra w totka to się wyprowadzimy na jakąś małą wyspę - ja wcale nie musze życ a wręcz nie chce w jakiś wielkich miastach - zdecydowanie wolałabym Malte niż UK - nawet nie ma co porównywać

monia - ja też tak robiłam ale okazało się ze jednak dziewczynka :) wiec i tobie zyczę dziewczynki z całego serca - ale jak zobaczysz dzidziusia to i tak by ci przykro nie było gdyby to był chłopczyk - zapytaj mam chłopczyków :)))

No właśnie Marta ja też jestem ciekawa jak to jest... Przez ile czasu człowiek się czuje źle?
I wogóle jak tak Karol? Lepiej coś?

A poza tym powiedzcie mi jeszcze doświadczone mamusie jakto faktycznie jest z karmieniem piersią. Chodzi mi o dietę. Bo tego się najbardziej boję... Mam trochę problemów i nie wiem czy dam radę. Faktycznie mało co wolno jeśc przy takim maluchu?

Sorbuś dzięki:)) Jakby co to dla chłopaka mamy wybrane już nawet imię:)

Maggy i właśnie ta myślą się pocieszam, ze zawsze mogę sie zacząc uczyć:))

No i dupa:( Miałam ochotę na miły wieczór z mężem (psiak już od pól godz pod drzwiami) a on włąśnie zadzwonił że samochód im nawalił i będzie sporo później:(( buuuuu

Ostatnia edycja:
monia najwazniejsze zeby zdrowe bylo :) Ja chcialabym dziewczynke, bo by parka byla :) Przy karmieniue wazne, aby nie jest ostrych rzeczy :tak:

Maggy haha wyobrazam sobie to :-D

reklama
Sorbuś - to teraz
3_11_6v.gif
i
3_13_2.gif
potem
3_13_3.gif
,
3_13_1.gif
i
3_13_12.gif
do tego
3_13_5.gif
3_13_11.gif
3_13_7.gif
a jak skurcze złapią to mężowi i córce
3_13_8.gif
a potem telefon i jazda
3_12_16v.gif
:tak:

marta - no właśnie jakoś zimą to schnąc nie chce, ciekawe czemu :-p

maggy - u mnie ciepło i powietrze stoi wilgotne :dry: dlatego w przedpokoju od wczorajszej nocy wiatrak chodzi żeby wymusić ruch powietrza :dry:

musia - ja się japońskiego uczę i choć mówienie mi ciężko idzie to zrozumieć zrozumiem już proste zdania :-D

Spadam wyciągnąć Karolę z kąpieli, dać Emilii cyca i sama spadam pod prysznic bo już odkurzyłam i pozmywałam częściowo podłogi - przynajmniej się w tynku nie chodzi :dry: Brodzik też umyłam bo był zasyfiony w tynku :dry:

Do góry