reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Maggy młody jak mu każe w łóżku lezec to od razu zdrowszy. Wali w gta na kompie.
Obrzydlistwo. Też licze, ze na dłuższą metę to jakoś będzie mniej odczuwalne. Chciałabym młodego wysłac w tym roku na jakis obóz młodziezowy. Może na naukę nurkowania albo serfing. Bo my raczej nigdzie nie pojedziemy:-D a nie chcę żeby cale wakacje siedzial w domu A to tez sporo kosztuje:szok:
Veronica witaj a co nosisz w brzuszku

reklama
maggy - ale tak szczerze - najdłużej trwa rozpierdziel przy remoncie a najkrócej wykończeniówka :tak: my rozwałkę mieliśmy 3 miesiące, miesiąc przestoju i dwa wykończenia do zamieszkania :tak: więc bądź dobrej myśli (mieliśmy skrajną greneralkę z przestawianiem ścian :-p)

Maggy super ja patrze na stronach biur ale jest tego niewiele. Przeważa Grecja i Włochy a Młody juz tam był. Ja jestem za szkołą jezykowa ale chodzi o to, ze tam sa zwłaszcza dziewuchy i szukamy jakiegoś bardziej męskiego obozu. Z drugiej strony nie wiem jak to u niego z nurkowaniem bo ma astmę. Będe grzebac i w weekend uderzę do bur podrózy po katalogi. Jakbys coś znalazła to dawaj znac. Ja ide obrac ziemniaczki i będe zerkac
Sol witaj kochana

Witam kochane!!!!
Przepraszam ale nadrobiłam tylko po łebkach za przeproszeniem;-)
EWELINKA, MŁODAM - &&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte!!!! Czekam na wiesci!!!!:tak:
MARYLKA - tylko sie nie przemeczaj kochana!!!!!Bo inaczej po dupsku....;-)
SOL - dzien dobry Słoneczko!!!!:-)
EWCIA - fajne zakupy zrobiłas...super jest kupowac te slicznosci:-D
A u mnie ogórasowa juz prawie gotowa....mnnniamm...ale bede miała dzis z Rozalka wyzere:-D:-D:-D

Witam ...

monisia, mi się nawet po łebkach nie specjalnie udało nadrobić :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ewela, Ty chyba na 11 miałaś tą wizytę ... chwal się kobieto, bo my tu z ciekawości padniemy !!!
Mlodam, &&&&&&&&& !!!
Wisieńka, jak szukasz fajnego obozu dla młodego, to odpuść sobie biura podróży i przeglądnij oferty klubów sportowych ... większość ma na prawdę fajne, tematyczne obozy :tak:
VM, witaj :-):-):-)

Wisienka fany pomysł z tym obozem:) Napewno się ucieszy:))

Sol dobrze że już remont ma się ku końcowi:)

Maggy a Ty gdzie masz remont bo jakoś nie kojarzę?
A psiak spoko dziś zeżarła tylko witaminy c trochę. Tantum verde i cukierki meliwose to też oddzielnie:) Wiesz musi sobie dawkować przyjemności:)

SOL- pewnie masz racje.. bo u nas rozwalone jest wszystko od pazdziernika.. :) musieli dobudowac pare scian i przerobic :)
podobno do konca tego miesiaca maja sie wyniesc, ale ja tego nie widze, bo jeszcze jest troche rzeczy do zrobienia. POzniej elektryka i kanalizacja.. a wykonczeniowka tez mam nadzieje, ze juz pozniej szybko pojdzie... Wolalabym byc juz na swoim a nie z tesciami :) chociaz ich bardzo lubie ;)

WISIENKA- no jasne, ze dam znac :)

MONIA-witaj! podeslalabys mi tej ogorkowej.... ja wlasnie sprawdzilam lodowke i nie mam na czym zrobic zupy.. a sklep teraz zamkniety... moze wieczorem sobie ugotuje ;)

Podsyłam kochana DHLem:-D SMACZNEGO!!!!!
VM -witaj!!! Rozgosc sie!!!!I pochwal czy bedzie synek, czy córcia:)

WISIENKA-witaj kochana ;) no tak... to czeka Was ogrom wydatkow, ale jak wczesniej zaczniecie, to faktycznie sie to inaczej rozlozy i moze az tak bardzo tego nie odczujecie.. :)

duzo zdrowka dla mlodego :) chociaz dzieki temu, ze jest chory, ma labe :D hehehe ja tam lubilam byc chora, bo nie trzeba bylo do szkoly chodzic ;)

MONIA- tak mowia, ze jaka pani taki pies, wiec cos w tym jest :) mam nadzieje, ze mu nic nie bedzie po takiej mieszance :D ahaha

witaj VERONICAMELANIA- gratuluje i rozgosc sie u nas ;)

dziekuje :)

Maggy młody jak mu każe w łóżku lezec to od razu zdrowszy. Wali w gta na kompie.
Obrzydlistwo. Też licze, ze na dłuższą metę to jakoś będzie mniej odczuwalne. Chciałabym młodego wysłac w tym roku na jakis obóz młodziezowy. Może na naukę nurkowania albo serfing. Bo my raczej nigdzie nie pojedziemy:-D a nie chcę żeby cale wakacje siedzial w domu A to tez sporo kosztuje:szok:
Veronica witaj a co nosisz w brzuszku

a synka bede miala :)) jejku juz sie doczekac nie moge...chociaz nadal pamietam jaki to byl dla mnie szok jak sie o ciazy dowiedzailam :)

reklama
maggy - my prócz wywalenia wszystkiego co było to: kładliśmy elektrykę, hydraulikę, robiliśmy nowe wylewki, przenosiliśmy dwie ściany, kładliśmy nowe tynki, płytki w kuchni i łazience, panele w mieszkaniu i takie tam :-p administracja wywiozła 20 ton gruzu :-D A my wrzuciliśmy ok 10 ton w materiałach :-D ogólnie odciążyliśmy mieszkanie :-D

Do góry