reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

no moja mam stwierdziła że ona wnuczke zamawiała i pod wnuczke cześć kupowała a cześć unisex :) ale ostatnio ją jakas babka uświadomiła że to nie supermarket a ona no nie ale ja zamawiałam dużo wczesniej :) ale następna będzie wnuczka zresztą wnuka tez przecuiągne na swoją strone - agentka co :)
a jak w soboty mnie w sklepie zaczepia to do każdej klientki a pani w którym m-cu a bo moja córka to rodzi 31 maja syna nam urodzi - haha tak gada :)
no i superowo że ta położna taka miła i że nawet po porodzie możesz po nią dzwonić :) ciekawe jak u mnie będzie już sie nie moge doczekac w przyszłym tyg pierwsze organizacyjne spotkanie :)

reklama
no mama to agentka- bond przy niej wymięka :) cieszy sie cieszy :) a ja jej od razu mówiłam że to Kamila nasienie to po na przekór jej będzie syn :)- haha i miałam racje no i jakoś mi sie tak na syna zdawało :)

no według tego co na ogłoszeniu to ma być tak: połozna która szkołe prowadzi spotkanie z 2-ma ginami, psychologiem, logopedom i jeszcze jakimś specjalista ale nie pamiętam, babka przez tel mówiła że pokazą jak ćwiczyć jak sie opiekowac dzieckiem i że będzie wycieczka po porodówce - no ale wyjdzie w praniu jak coś to będe składac relacje może jeszcze zdaże cos porzytecznego podpowiedzieć :)
a co do porodu to ostatnio stwierdziłam ze nie wiadomo co gorsze czy jak potną brzuch czy cipuche :) i co ma być to będzie i staram sie jakoś nie myśleć jak to bedzie wyglądac ale może to dlatego że jeszcze mam troche czasu :) no jak ktoś sie mnie zapytał czy boje sie porodu i odpowiedziałam że jakoś o tym jeszcze nie myśle i na razie sie nie boje to moja mama sie śmiała i powiedziała że to dlatego że nie wiem co mnie czeka - nie no wiek jak podnieśc człowieka na duchu ja sobie w kazdym razie wukabinowałam że jak zaczne rodzić to zadzwonie do K i sie najprawdopodobniej wydre że rodze i albo on albo mama mają sie natychmiast stawić w szpitalu bez różnicy i że mają 5 min - taki mam plan

nic mi nie mów ja na razie marze o wiośnie bo już mi sie rzygać chce tym sniegiem ale już coraz bliżej :)

nie no lepiej chyba wiedziec zresztą co przed porodem nie uciekne :) jakoś to będzie jak mam watpliwości to mówie sobie że tyle urodziło babeczek i żyją to i ja dam rade bo niby czemu miało by byc inaczej po prostu nie myśle o szczegułach no i nie powiem mam nadzieje że jakoś to u mnie szybko i w miare bezbolesnie pójdzie :)

no to do juterka :)

Witam WSZYSTKIE jak ostatnio... z rańca :tak:;-) wieczora pewno znów nie doczekam :-p
Ewelina powodzenia na wizycie, koniecznie pisz jak było:tak:
Wisienka ja dziś mam ogórkową, coś my tu podobne smaki laski mamy ;-) ciekaweeee czemu hihihih
Maran po zakupy swojego wysyłaj ;-) nam nie wolno dzwigać! a Wisienka nie przesadzaj z kilogramami, mi moja powiedziała max 4 kg.
Marylka ale CI dobrze, ty już po poołowie. Też by ja tak chciała. A pamiętam jak niedawno wyszły Ci 2 kreski ;-)
Fleur witaj
Magyy znowu zakupki dzieciaczkowe?
SOL kciuki za szybkie skończenie remonciku
ja jutro na 9:30 mam wizytę, trzymajcie kciuki, aby wszystko było w porządku!

młodam no ja tez pamietam jak mi niedawno 2 kreski wyszły :) a tu coraz bliżej końca już :) u Ciebie tez tak zleci :):) zobaczysz :)

Ewelinka oczywiście trzymam mocno kciukasy

melduje że mnie dziś mało będzie bo własnie jestem w trakcie sniadanka potem szybko ogarnac sypialnie i kuchnie potem kąpu kapu no i trza sie jakoś ubrac i umalowac jak człowiek bo o 12 do sklepu ide i wróce pewno dopiero po 16 potem jakies jedzonko i jak będe miała siły to wieczorem wpadne

młodam faktycznie :) uda sie zobaczysz ten rok po prostu musi byc lepszy :) - wyjścia innego nie ma i nie przyjmuje do wiadomości :)

ale tu dziś cicho

Ewelinka, Mlodam &&&&&&&&&&&7 za wizyty! Dajcie znać jak tam:)
Ja mam w piątek, ale zapomniałam o której:(( DObrze że to rezerwacja komputerowa to mam gdzieś na meilu potwierdzenie:))

Marylka pracusiu Ty!! ale fajnei że masz taki emiejsca gdzie mozesz sobie pójśc i chociaż poudawać ze dalej jesteś aktywna:-p Mnie już szlag trafia w domu i chyba jutro pójdę na spacer gdzieś...
A co do porodu to narazie myśle tak samo jak Ty.. że to jeszcze kilka miesięcy i bać się będe później:) ALe obejrzałam ze 2 filmiki i jakieś takie spokojne były... mężuś też w ramach podejmowania decyzji pooglądał trochę ale opini nie znam bo nie chciał powiedziec jakie wrażenia...

A i chciałam jeszcze powiedzieć ze mam psa lekomana:tak: Jak biorę leki to włązi mi na kolana i niemal wsadza nos między palce reki w której trzymam leki, a jak coś spadnie to nawet nei mam szans podnieść... A i zeżarła mi całe opakowanie tantum verde jak ostawiłam koło łóżka, cukierki melisowe a teraz właśnei upolowała witaminę c.... nie wiem jak bo położyłam listek na środku biurka... Jakoś go zciągneła i zaciągneła do nas pod łóżko (wszystko tam znosi bo nie możemy dostać żeby wyjać) i zjadła, naszczęście za cicho mi było i posżłam sprawdzić i uratowałam znaczną częśc:crazy:

Miłęgo dnia:)

reklama
Do góry