reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
maggy - nienawidzę prania dywanów a porządek przy trójce dzieci w domu to pojęcie nad wyraz abstrakcyjne :-p
maran - gratki odstawiania smoka bo zapomniałam :-p
fleur - witaj po tej stronie :-D

A mnie zaczęło kłóć w klatce - płuca bo pył się podniósł :-( gorzej bo leków nie mam swoich :-(

Fleur no ja mam gotowe bo wszystko po za kosmetykami i pieluchami to mam po Ali
sol kurcze no to mąz misi Ci zalatwic teraz leki...

musze do sklepu jeszcze dzis pojechac bo nie mam mleka oleju i innych bzdur a już raz dziś byłam... kurna skleroza jakas czy co wrrrrrr...

Dzieki za przyjecie :-)
Sol wspolczuje remontu , ale juz moze jest bliżej ku koncowi?
Maggy witaj
Dziewczyny powiedzcie jak to jest z no -spą bo niby można ja brać ale jak czytałam ulotke to pisze ,ze jakas substancja przenika do łożyska , wiec jak to jest z tym ?

fleur - jak jest potrzeba to brać i się nie martwić :tak: a remont rozpoczęty wczoraj a jutro się skończy :-p

maggy, maran - niestety leki miałam od pulmonologa a do tego się prędko nie dostanę a leki tylko na receptę :-( bo ja astmatyczka :-p

Emi udaje że usypia mi na rękach :-p

witam:-)

Cały dzionek poza domem i dlatego mnie nie było...
Byłam w sklepikach kupić cosik dla Krzysia, a potem u Mamy czekałam na K.:-)
Wróciliśmy przed 19, zjedliśmy obiado-kolacyjkę i na chwilkę wpadłam do Was:tak:
ale niestety nie nadrobię:sorry2:

Oj, ile to ja się dziś naturlałam:zawstydzona/y:
dużo nie przeszłam, ale nóg nie czułam:szok:
myślałam, że nie dojdę do Mamy:sorry2: ale dałam radę- innego wyjścia nie było:-p

No i w końcu ja kupiłam dla Krzysia co nie co:tak:
ręczniczek, body, czapeczkę i na wyjście ze szpitala bodziaki, kaftanik i śpioszki
kurcze ile tych słodkich rzeczy jest w sklepach- masakra:-p
mam na oku pajacyka jednego, ale to następnym razem:-p
może pod koniec tyg. się wybiorę:confused: ale jak coś, to już autkiem:tak:
dziś nie mogłam, bo K. wziął do pracy

Buziaki

Jestem, bylam u przyjaciółki z synkiem wlasnie wrocilam. Kurcze jakos ostatnio nie moge sie wbic do was w rozmowe...

Fleur witaj:) milego pisania z nami:):)

reklama
Maggy moze trzecia lekcja będzie lepsza :)

Fleur ja też Ciebie kojarze choc już dawnooo mnie na staraczkach nie było i ogromne gratulacje :)

Musia czasem tak jest :)

Ewcia czesć i czołem kobitko :) wieze że humorek poprawiony po zakupach ja w ta sobote wymieniałam wszystkie różowe i w kwiatki ciuszki na chłopięce :) - ach ta moja mama

spac coś mi sie nie chce i wszystko jest dla mnie nie doprawione nawet chipsy - masakra i tak mi sie chciało gazowanego otwieram puszke i co dupa gazu nie czuje - jakoś mało w kazdym bądź razie oj warjuje mój zmysł smaku :)

Do góry