reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Ufff...wróciłam -szafa odgruzowana:)
EWELINKA, WISIENKA i wszystkie które pominełam -witajcie!!!!
EWELINKA - mój mąż tez tak zawsze wszystkim odpowiada;) I &&&&&&&&&&&&&&& za wizyte kochana!!!!!
SOL - współczuje bałaganu:((((
MAGGY - ja własnie miałam do porodu ciemnogranatowa i sie do niczego nie nadawała.....wydaje mi sie ze to nie ma znaczenia jaki kolor i tak bedzie pobrudzona;) A no i SORBUS ma racje - lepsza bedzie jednak koszula niz pizama - przynajmniej do szpitala i na poczatek:tak:
Jejku jaka jestem mega głodna po tych porzadkach w szafie....

reklama
hejka babeczki,

wisieneczka, miło cię widzieć :) u mnie też mielone, ale ze szpinakiem i ziemniaczkami. F kupił ponad kg mięsa, więc jutro klopsy w sosie koperkowym.

Uważaj na siebie proszę.

sol, no ja wiem co to znaczy, bo tydzień przed porodem zakończyliśmy remont sypialni. O wiele dłuższy bo zaprawy nie schły.
Maran, zazdroszczę oduczania od smoka. U nas nie wypali, bo Kamiś ma smoczka, więc Karol musi mieć dwa ! nie ma opcji, aby teraz go oduczyć.
A widzę, że i u Ali piątki wychodzą i u Poldusia. U nas na razie jedna górna wyszła, a już tyle ryku i much w nosie. Od dwóch nocy też podajemy nurofen, bo się budził co chwilę.

Marylka, no mnie też twardniał bardzo brzuch i od 20 tyg jechałam na nospie i Magne b6 już do końca ciąży. Trzeba się oszczędzać i odpoczywać jak najczęściej (i kto to mówi hehe...)
Marcepanek ma ślub 29 i pewnie dopina wszystko na ostatni guzik. Mam nadzieję, że z maleństwem wszystko ok.
jol, numeracja niestety nie trzyma się prawdy. Ja dużo dostaję dla Karola i mam problem z głowy.

co to ja miałam jeszcze napisać...

Marta ja miałam takie skurcze jakby mi ktoś pięść od środka zaciskał i one były stosunkowo krutkie ale miałam je w bardzo małych odstępach bo na koniec miałam nawet 3 w ciągu 5 min bo samego twardnienia tak to nie muiałam ale już jest lepiej i sie oszczędzam
właśnie zamówiłam rolety rzymskie takie ale firanki z cienkiego materiału - zamiast własnie firanek do nas i karnisz i do Bartka tylko do niego jeszcze karnisz musimy dokupic ale to już na miejscu :) ale jestem mega zadowolona choc 360 zł poszło...

Monisia no ja sie szybko uporałam z porządkiem w szafie i upiekłam już placki ziemniaczane więc zapraszam jeszcze troche zostało :)

Ewelina kciuki zaciśnięte

Sol podziwiam ja bym sie chyba nie zdecydowała na remont przy tak małym dziecku

Wisienka koniec z noszeniem zakupów :)

a teraz ide polezec :)

zapmarta no ja nie wiem co bedzie jak Maji trzeba będzie dać smoka, może Ala wówczas też będzie sie darła, ze chce...?? Ale to sie zobaczy w praktyce, narazie jeszcze sie o to nie martwie... no i u nas zęby Ali mnie już doprowadzaja do szału... i do tego taka płaczliwa sie zrobiła, że cały czas jak coś nie po jej mysli to w ryk... i chce wymuszać, wczesniej też wymuszała, ale nie takim płaczem, ja tam jestem w miare twarda, ale Adam... psuje mi dziecko bo częściej ulega wrrrrr... ale wiadomo ja caly czas z dzieckiem jestem wiec juz nie mam tyle cierpliwości a on... on po 2-3 godzinach z Ala też juz nie ma hehehe... W nastepnym tygodniu babcia przylatuje to zobaczymy co ona za madrosci bedzie wprowadzać hehehe bo plany ma ambitne ;) ja to już wyluzowałam bo teraz to nie mam cierpliwosci i nerwowa jestem jakas wiec nie chce dziecka stresowac i sobie nerwów psuć...
Ewelinka kciuki za jutrzejszą wizyte trzymam :*

sol współczuje teraz tego remontu, ale musicie jakoś przetrwać...

u nas też dzis mielone na obiad były wiec to chyba jakiś dzień mielonego dzis ;)

nie wiem... zapomnialam o czymś czy mam tylko takie wrazenie...?

Dzięki dziewczyny :-) Ale nie ma tragedii - tylko ten pył mnie wkurzył bo tak to dwa pokoje miałam zamknięte i spoko luzik, Emila przespała cale tłuczenie się - lała na hałasy :-p Najbardziej mnie drażni że M w buciorach do salonu właził i mnie pranie dywanu czeka :wściekła/y: A teraz zaczął kombinować :dry: Ehhh...

reklama
Witam sie i ja nie wiem czy mnie pamietacie ;-) ale ja was tak udzielałam sie na staraczkach 2011 i chcę teraz dołączyc teraz do Was :tak: Wy tu juz bliżej przy koncówce a u mnie dopiero poczatek .

Do góry