reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

no własnie ja tez nie wiem czy mi sie chce robic :)
super masz z tą szkoła rodzenia ja już sie nie moge doczekac mam nadzieje że będzie fajnie :)
no i juz sie jutra nie moge doczekac - ide do pracy na troszke :) tzn dziadek mnie zawiezie bo to kilometr od domu zawsze mi sie wydawało że to tylko kawałek :)
i chociaz sobie odpoczniesz w domku troszke bo wiadomo nawet jak obiat robisz to i tak inaczej niż jak jest sie w sklepie :)

reklama
ja sie czuje już dobrze i nic mnie nie boli i juz bez leków jestem tylko witaminki i magnez biore :)
zawsze tak jest że sie na koniec ludzie schodzą i zazwyczaj sie jeszcze ciesza że zdążyli :) - cwaniaki
no i szkoda że tak z ginkiem wyszło i mam nadzieje że jeszcze sie ze swoim spotkasz :)
a mi dalej odbija bo ciągle myśle żeby już torbe pakować do szpitala ale to jeszcze za szybko no i nie mam piżamy

Witam kochane!!!!
SORBUS - jak czop odszedl to juz lada chwila:tak:Czekam na rozwój akcji i trzymam &&&&&&&&&&&& zeby jak najszybciej:tak:
MARYLKA, MAGGY - wy pracusie jedne:-D Apropo pazurków, to ja tez bede robic ale 2 lutego, bo 5go idziemy na bal karnawalowy:-D
Ja swoja torbe spakowałam miesiac przed planowanym nterminem...

fajne te pizamki :) a prałas już je ?? bo słyszałam że te z zakładkami sa fajne ale po praniu sie rozciągaja i cyce na wierzch wychodzą - a tego bym nie chciała ale to pewno zalezy od materiału a ten wyglada na taki lepszy :) ja jeszcze myslałam nad taka ale nie wiem MUZZY KOSZULA Kopertowa DO KARMIENIA M 38 kolory (1411470179) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy a najlepiej chyba jakby była na ramiączka bo wystarczy je zsunąc ale takich ciężko znaleśc ale te co Ty podałaś to fajne sa :)

no własnie monisia fajnie że na bal idziecie :) ty 5 będziesz sie bawic a ja mam wizyte u gina :) a tych panokci to chyba jednak dziś nie zrobie jakoś weny brak przynajmniej na razie :)

Wiecie ja miałam zwykła koszule na guziki i tez była dobra - do tej pory ja nosze:tak:Choc teraz musze cos jeszcze dokupic zeby miec na zmiane, bo po porodzie moja pierwsza koszula była brudna i zaraz ja przebrałam jak tylko wstałam:tak:
Mam dzis plana zrobic porzadek w mojej szafie bo w połowie rzeczy teraz nie chodze, a zanim do nich schudne, to troche czasu minie....poza tym jest kilka rzeczy w których w ogóle nie chodze i tylko miejsce zajmuja...zobaczymy jak mi to pójdzie????

monisia - ja taki remont w szafie raz w m-cu robię :)
sorbuś - &&&&&&&&&& by szybko poszło
marylka - super, że dobrze się czujesz ale oszczędzaj się

tyle nadrobiłam

a tak wogóle Dzień Dobry

Hej:)
Ja się tylko przywitam bo d godziny usiłuję się zabrać za przepisywanie tłumaczenia... Najpierw was doczytałam, potem sprawdzałam pocztę, potem coś tam jeszcze i tak nie mogę się zmobilizować:(( Nie lubię siebie takiej rozlazłej więc wkońcu musze zacząc bo mam jeszcze trochę planów - dziś już się lepiej czuję więc trzeba to wykorzystać:)

Marylka pracusiu ty jeden:)) super że lepiej już się czujesz:) A do sklepu to pewnie jeszcze Cię będzie dłuo ciągnęlo...

Maggy fajnie macie z tą szkołą rodzenia:) Ciekawe jaka moja będzie:))

Maran mojego męża głupia ciotka jak oduczała dziecko smoczka to małej wmówiła że teraz produkują nowe - z ucięta końcówką i nigdzie już nei można kupić takich jak kiedyś. Płakała tylko 1 dzień (ogólnei ciotka jest głupia alkoholiczka ale sam pomysł mi się podobał)

Zapomniałam co jeszcze. A koszulki fajne:) Maggy ta co pokazałaś pierwszą to by mi akurat pasowała bo ja śpię w takich ze spodniami tylko, nienawidzę koszul!! (do porodu 1 mam bo kiedyś teściowej prałam w jak była w szpitalu i zapomniałam oddać:)) - babciowa ale przeciez po porodzie ją wyrzucę:)
A tak wogóle to ja jakoś wcale nie myślę jeszcze o niczym dla dziecka... Jakieś takie mało realne mi się to jeszcze wydaje... Może jak zacznę bardziej czuć (no bo chyba jednak czuję ruchy, bo w trakcie wiem że to Kropek ale nie potrafię tego opisać) i jak już będę na stałe w domu to może jakoś się zabiorę...

Miłego dnia:)

monisia no ja u meza porządki wczoraj zrobiłam ale u siebie weny nie mam ale chyba zaraz muze zarzuce to może mi sie zachce :)

magy no o tym nie pomyslałam że sie może rozejść a jak mówisz że nic sie nie stało po praniu to już sie raczej nic nie stanie :) chyba sobie taka w przyszłym m-cu zamówie - po wypłacie :) i jedną zamówie taką zwykłą tania żeby mi jej szkoda nie było bo to będzie jednorazówka :) bo własnie tak słyszałam że ta po porodzie sie do niczego nie nadaje to czy starczy mi jedna czy musze miec więcej do szpitakla ?? tzn 2 ale jedna na poród a druga na potem trzecia już chyba nie potrzebna co ?? jak myslicie ??
monisia ja mam wrazenie że zanim ja te guziki poodpinam to mi troche to zajmie a tak siu cyc na wierzch :)

reklama
Co do koszul i piżam do odradzam piżamy po porodzie - ze względu na obolałe krocze chyba ze macie planowane CC - przynajmniej na początek do szpitala - tzn ja bym nie dała rady w piżamie na początku

własnie Marcepanek juz dawno sie nie odzywała ciekawe co u niej

Do góry