reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Poleżałam, dokończyłam tłumaczenie, obejrzałam film i dalej dupa:(( Boli mnie głowa, pół szyi i ciągle mam posmk antybiotyku w ustach:(( No to siię wyżaliłam...

Wisienka cieszę się że lepiej już się czujesz:) I oby tak zostało.

Monisia my się śmiejemy że mąż z psem będzie spał w dużym pokoju a ja z dzidzią w sypialni:))

Wiecie co? Tak piszecie o tych ruchach i ja wiem że to każdy indywidualnie ale kurcze ja czasem czuję takie dziwne rzeczy i mi się wydaje że to dzidzia ale na tyle delikatnie że nie umiem jasno określić,... skąd wiecie że to to??

edit
idę jednak dalej spać... pozycja siedząca dziś jest ponad moje siły:(

Ostatnia edycja:
reklama
Poleżałam, dokończyłam tłumaczenie, obejrzałam film i dalej dupa:(( Boli mnie głowa, pół szyi i ciągle mam posmk antybiotyku w ustach:(( No to siię wyżaliłam...

Wisienka cieszę się że lepiej już się czujesz:) I oby tak zostało.

Monisia y się śmiejemy że mąż z psem będzie spał w dużym pokoju a ja z dzidzią w sypialni:))

Wiecie co? Tak piszecie o tych ruchach i ja wiem że to każdy indywidualnie ale kurcze ja czasem czuję takie dziwne rzeczy i mi się wydaje że to dzidzia ale na tyle delikatnie że nie umiem jasno określić,... skąd wecie że to to??

edit
idę jednak dalej spać... pozycja siedżca dziś jest ponad moje siły:(

Podejrzewam ze to co czujesz to na pewno ruchy - w końcu to 19tc:):tak:

Marylka Taka 3d z allegro? Jak tak to chłopaki będa miec takie same pokoiki.)))Tez czekam z utęsknieniem na takie wyraźne ruchy.
Umówiłam się na wizyte 1 lutego.
tak dokładnie taka :) a reszta ścian miała byc słoneczna ale będzie taki ciepły bez - bo zostało dużo z naszego pokoju ale taki ciepły przyjemny odcień :)

Monia ja też z początku nie wiedziałam czy to jakas rewolucja w brzuchu czy dzidzia ale z perspektywy wiem że to była dzidzia a poza tym miałam na początku tak że czułam a potem np 2-3 dni ni i wtedy to myślałam że zgłupieje bo już myslałam że sobie wkręcam ale nie :) a teraz czuje codziennie a od tygodnia to to przynajmniej 3 razy dziennie i to już fika sobie moja pierdzidupa - tak pieszczotliwie mówie na syna :)

Maryla, to superowo. Mój Kruszek to urzęduje po całym brzuchu, początkowo kopał tylko pęcherz, później lewą stronę brzucha, a teraz...fika gdzie popadnie, a brzuch przybiera niezłe fale :-D

Monia, ja początkowo też nie byłam pewna, czy to ruchy, ale kiedy opisałam dokładnie to co czuję gince, to ze śmiechem na ustach powiedziała mi, że to na bank ruchy! Na początku były to tylko bulgotki, takie jakby przelewanie w brzuchu...później lekkie puknięcia, tak jakby, pulsowanie brzucha tylko ciut mocniejsze, no i następne to już mega kopy - nie da się z niczym innym pomylić ;))

Marylka my całe mieszkanie mamy w ciepłych beżach, ecri, melonkach . Młody miał miec niebieski ale słoneczny kolor po prostu przyjemniejszy.
Uciekam na trochę do kuchni. Do potem kochane

My własnie zjadlysmy obiadek - dzis spagetti :)
Kurcze cos ostatnio mnie zgaga dopada - raz wziełam Renie i pomogło, chyba zaraz skocze je wziac bo po tym obiedzie mam zgage na maksa:(((

reklama
Monisia, Rennie tylko doraźnie, jak długo się zgaga będzie utrzymywać to pomyśl o zmianie diety ;)

Ja zgagi w zyciu nie miałam dopóki nie zaszłam z Zuzia w ciaze...teraz to czesto mi sie zdarza, a na ulotce Rennie jest napisane ze kobiety w ciazy moga wg tego co napisane w ulotce - ja dopiero druga tabletke w ciazy wziełam, wiec mysle ze ok - zazwyczaj mlekiem zapijam:)

Do góry