reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

~monisia juz w tamtym tygodniu jakies bulgotki się zdarzaly a w weekend bylo kilka razy tak, ze to na pewno mały. Nie sa oczywiście jeszcze mocne ale licze, że będzie coraz częściej pukac do mamusi. Czuje się w miarę dobrze. Jestem dalej osłabiona ale nie tak jak byłam. Pewnie organizm się regeneruje po wymiotach ale wolniej bo jest mały podjadacz. Najgorzej jest jak nie położe sie o swojej godzinie i nie wyspie porządnie, na drugi dzień dopada mnie jakieś zmęczenie i zawroty głowy.
Gratuluję córci))))

reklama
Dorota- ja pewność, że Maluch mnie pyka miałam gdzieś przy skończonym 16 tygodniu, w 15 zaczęłam już czuć, ale wolałam nabrać tygodniowej pewności :)
a to przeczucie masz na Synka? :)

my pokoiku na razie nie ruszamy, weźmiemy się dopiero za niego jak Krzyś będzie miał przejść od nas do siebie... :)

Wisieńko - gratuluję :-D i cieszę się że lepiej się czujesz :tak:

M się tłucze młotkiem tak że trupa by obudził bo musi ścianę wyrównać do pionu bo kiedyś budowali po pijoku tak że jedna cegła wystaje 2cm poza pion i musi jś skuć a Emila w najlepsze sobie śpi najedzona i nic sobie z hałasu nie robi :-p U mamy na rączkach to ma wszystko gdzieś :-p

Moja córcia z mezem ustalili ze jak Rozalka sie urodzi to oni zostaja w sypialni a my bedziemy spac w salonie, bo niby wygodniej, wiecej miejsca itd hahaha a oni po prostu chca sobie telewizje poogladac w spokoju i sie wyspac cwaniaki :-D Ja musze sobie jeszcze jakies wygodne łozko do salonu zakupic bo narazie to tylko nierozkładana sofe mamy, wiec nie widze tego:sorry: A poza tym w naszej sypialni to za bardzo by nie bylo miejsca nawet na kołyske i przechodzenie po calym łózku do płaczacego dziecka tez mi sie nie widzi szczególnie zaraz po porodzie....
WISIENKO - w takim razie GRATULUJE SYNECZKA!!!!!

Dzieki wszystkim bardzo.Jakoś tak od poczatku myslałam, ze to mały Wiśniowy. I nawet jak się snił mi to w dżinsach i koszuli w kratkę. No i potwierdziło się. Mam nadzieje, ze się nie zmieni
Ewcia miłego wypoczynku

Wisienka ja tez czułam syna od poczatku i co prawda nie w koszuli ale zawsze mi sie syn snił :) i tez planuje jedną ściane wytapetowac i tak jak Ty zastanawiam sie własnie mędzy safari a farma :)

Ewelina tak tak ja już czuje wyraźne ruchy i kopniaki :) czasem to mi tak brzuch podskoczy że nie wiem :) a ostatnio Bartek znalazł sobie niezłą zabawe przez 5 min kopał dookoła mojego pępka :)

reklama
Do góry