reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Ewcia odpoczywa odpoczywaj puki nikt nie płacze :)

Ewelina to że o mnie opowiadałas wybaczam :) ale to że Ewci wrzuciłas kawke a mi lodów nie to już grubszy problem - czuje sie pokrzuwdzona i choć własnie wcinam zupke to i tak tesknie za tymi lodami a tu śnieg za oknem i nawet do spożywczaka obok mi sie tyłka nie chce ruszyć

monisia - ha ha następna kawoszka ja już z rana jedną wypiłam :)

Maryla, o masz Ci los, no nie dogodzisz wszystkim!!!

lody-brzoskwiniowe.jpg

zupa była i znikła :) ide sie legnąć wpadne za godzinke lub dwie :)

edit

Ewelina a jednak własnie mi dogodziłaś :) mmmmmmmmmmmmmm pychotaaaaaaaaa a na podwieczorek chyba zrobie sobie budyń waniliowy i dorzuce jagody ze słoiczka - tak to dobry plan acha żeby nie było to nie ja jestem głodomor tylko Bartek jak zobaczyłam te lody to odrazu mnie kopnoł :) i wczoraj zmuszał mnie do ciągłe jedzenia na szczęście głównie owoców ledwo kończyłam jabułko a już miał ochote na grejfruta i tak w kółko :)

Ostatnia edycja:
MARYLKO - kochana, ze mnie zadna kawoszka....musze miec ochote na kawe i to zazwyczaj taka light - mam ekspres Dolce Gusto wiec jkas cpuccino, albo Machiatto,ewent. rozpuszczalna z jednej łyzeczki z duuuza iloscia mleka hahaha taki ze mnie kawosz - po normalnej mam mdlosci, wiec nie pije nigdy:)

Witajcie poweekendowo kobietki. Ja w koncu sie wyspalam i dzis dobrze sie czuję. Ale kawusi to się nie napiję bo dalej blee.Piekne słoneczko dzis u nas i niewielki mrozik. Umówiłam się właśnie na wizytę na 1 lutego. W styczniu nie było wolnych miejsc nawet na prywatne ubezpieczenie. Jakas masakra po prostu. Teraz umówiłam sie odrazu na 2 wizyty bo mam do 28 L4. Pomalowaliśmy tez pokoik małemu w weekend na słoneczny kolor a na jedną ściane pójdzie tapeta z saffari lub farmą.
Pozdrawiam wszystkie

Witajcie poweekendowo kobietki. Ja w koncu sie wyspalam i dzis dobrze sie czuję. Ale kawusi to się nie napiję bo dalej blee.Piekne słoneczko dzis u nas i niewielki mrozik. Umówiłam się właśnie na wizytę na 1 lutego. W styczniu nie było wolnych miejsc nawet na prywatne ubezpieczenie. Jakas masakra po prostu. Teraz umówiłam sie odrazu na 2 wizyty bo mam do 28 L4. Pomalowaliśmy tez pokoik małemu w weekend na słoneczny kolor a na jedną ściane pójdzie tapeta z saffari lub farmą.
Pozdrawiam wszystkie

WISIENKA - witaj kochana!!!! Fajnie ze sie wyspałas i dobrze sie czujesz :tak:- czujesz juz ruchy????

reklama
Nom, plecki chwilkę odpoczęły i jestem... :)

ale też nie na długo, bo zaraz znów pójdę się położyć:)

obiadku dziś nie robię, bo mam więc cały dzień się obijamy :)

Do góry