reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

EWCIA, MARYLKA - jesli chodzi o imie, to moja mama i tata sie uparli ze na Rozalke trzeba mówic Rózia, a im sie to nie podoba, bo kiedys tak mówili:sorry:To ja im powiedziałam ze Rózia to kiedys sie mówiło, a teraz to Róża chyba bardziej, albo Rozalka własnie, a z reszta Rózia tez mi nie przeszkadza....Zuzia mówi Rozalka albo Różyczka:laugh2:
SOL - Zuze w pazdzierniku wynosiłam w gondoli, a fakt ze w foteliku od razu mozna...nie pomyslałam:sorry:Blondynka....:-D A jesli chodzi o noszenie noworodka bez rozka czy otulaczka, to w szpitalu tak mówily ze kregoslupik dziecka jest jeszcze delikatny i trzeba uwazac...choc oczywiscie do karmienia bez, a poza tym jak ktos przyjdzie w odwiedziny to na pewno nie dam nikomu dziecka bez rozka, poza tym kazdy zazwyczaj sie boi bez rozka dzieciatko brac, ale mysle ze ja juz przy drugim to bez problemu i stresu sobie poradze bez:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Sol ja sie z koleii nie moge doczekac remontu - tzn chodzi w sumie o pierdoły ale musze jeszcze poczekac nam zostało jeszcze tylko pomalowanie + tapeta na jednej ścianie w pokoju Bartka i kupić tam nowy karnisz i jakieś kolorowe firanki i będzie skończone :) no i odmalowac korytaż i łazienke ale to pikuś już jest :) no i nie zazdroszcze Ci remontu przy małym dziecku :( ale im szybciej zaczna tym szybciej skończą :)

Ewcia no ja tez bym tak wynosiła jak Ty mówisz ze od razu w nosidełku i tylko przykryć :), jakoś mi sie wydaje że tak wygodniej ale mówie to jak kto woli :)

Monia moja mam chodzi po mieście i mówi tak : a my będziemy mieć chłopaka Bartka :) - albo mówi tak u nas będzie syn :) - hahahaha jak by robiła go z nami :):):)):):):) mi też sie bardziej Rozalka podoba niż Rózia :)

Wpadłam do Was na kawkę...
Z miasta wróciłam z bólem głowy...nie kupiłam prawie nic, jedynie kilka bzdetów...w roletach za duży wybór mają i nie mogłam się zdecydować, aż pan sprzedawca wiercił się z nogi na nogę, a gdy mu powiedziałam "na razie dziękuję", to z wściekłości zrobił się purpurowy :zawstydzona/y::-D:-D No, ale co ja zrobię, że jestem wybredna i szukam konkretów...:-D Po drodze zahaczyłyśmy z fumfelą o kawiarenkę i zamówiłam mega porcję lodów waniliowych z posypką orzechową i z brzoskwiniami - obżarłam się jak bąk :-D Teraz powolutku zabieram się za obiad, bo chłopaki już wypytują "co na obiad i na deser" - tak się rozbestwili :-D I znów z dwóch dań, coby się najedli i ja spokój miała ;-)

Monisia, Rozalia to Róża??? No pierwsze słyszę, toż to dwa różne imiona są :-D

Wpadłam do Was na kawkę...
Z miasta wróciłam z bólem głowy...nie kupiłam prawie nic, jedynie kilka bzdetów...w roletach za duży wybór mają i nie mogłam się zdecydować, aż pan sprzedawca wiercił się z nogi na nogę, a gdy mu powiedziałam "na razie dziękuję", to z wściekłości zrobił się purpurowy :zawstydzona/y::-D:-D No, ale co ja zrobię, że jestem wybredna i szukam konkretów...:-D Po drodze zahaczyłyśmy z fumfelą o kawiarenkę i zamówiłam mega porcję lodów waniliowych z posypką orzechową i z brzoskwiniami - obżarłam się jak bąk :-D Teraz powolutku zabieram się za obiad, bo chłopaki już wypytują "co na obiad i na deser" - tak się rozbestwili :-D I znów z dwóch dań, coby się najedli i ja spokój miała ;-)

Monisia, Rozalia to Róża??? No pierwsze słyszę, toż to dwa różne imiona są :-D

Jest imie Rozalia i Róża, ale Rozalia to połaczenie Róży i Lilii, wiec Róża to zdrobnienie po prostu:tak:

Monisia- no raczej Rozalka niż Rózia :))

Marylka-
:)

Ewelinka-
witam z powrotem :*
zrobiłaś mi ochotę na kawkę :))

a ja mam ograniczać się ze słodyczami, ale nie potrafię:zawstydzona/y:
od środy do wczoraj nic nie ruszyłam...
no, ale wczoraj hm...:sorry:
zjadłam kilka żelków, jakieś ciasto:zawstydzona/y:
no co ja poradzę na to, że miałam ochotę:sorry:
a ten cukier, to raczej za bardzo podwyższony nie był...

Ewelina ale mi narobiłaś ochoty na lodyyy mmmmmmmmmmmmm tylko że ja mam ochote na truskawkowe ale w sumie waniliowe z brzoskwinka tez bym wciągła - ja nie z tych co wybrzydzają :)
uffff musze troche odpocząc bo robiłam porządki w kamila szafkach - boże co za bajzel połowa żeczy do prasowania bo mój luby nie składa a wrzuca ubrania ehhhh ale już sie z tym uporałam teraz podgrzeje sobie zupke brokułowa i wtrząchne i chwile odpoczne co by nie szaleć za mocno :) - wszystko z umiarem trza no nie :)

Ewcia, cześć słoneczko*
Oj tam, raz na ruski rok jak zjesz coś słodkiego to tragedii nie będzie ;))
Już kochana lecę z kawką dla Ciebie, z mleczkiem czy bez????

Maryla
, jak jadłyśmy te lody, to opowiadałam o Tobie swojej fumfeli, jaki z Ciebie głodomór :-D Wybaczysz mam nadzieję, no i fumfela nabrała ochoty by wleźć na bb :-D

Marylka- pewnie, że wsio z umiarem :))

Ewelina- z mleczkiem proszę :)

lecę wstawić wodę na kawkę i chwilkę dać odpocząć plecom, bo mam niewygodnie krzesełko przy kompie... :/

za niedługo jestem :*

reklama
Ewcia, a proszę Cię bardzo...

kawa.jpg

Do góry