reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

misia - spokojnie w drugim trymestrze się odbijesz :tak: Choć ja powoli mam już dosyć :-p A mam powera bo w sobotę zobaczę tatę - a widuję go raz na pół roku/rok a siostrę raz na rok/dwa lata - a ostatnio widziałam ją ... prawie 4 lata temu :-( Więc powera mam - a przynajmniej motywację bo siły za grosz, a kręgosłup w sieczce po dzisiejszym :-p A jutro muszę łazienkę wysprzątać i podłogi pozmywać :no: dobrze że wieczorkiem na masaż :-D Jeszcze na biurko porządek i nasze sypialnie - ale to już w sobotę rano :-p

Mąż mi przywalił dzisiaj tekstem - " Jak będzie trzeba Karoli kupić kij do bilarda - ja wybiorę, ty wybieraj wózek" Chyba już ma mnie dosyć :-D

Jeny - 7 miesiąc zaczęłam :szok:

reklama
Cześć:)
Pochwaliłam się już na staraczkach ale napisze jeszcze Wam

Zrobiłam test.

I mam II...
Dziękuję wszystkim za kciuki
Jestem już po becie i wynik o 16. Mam nadzieję że potwierdzi test bo narazie to się tak cuiesze umiarkowanie...
Zdjęcia nie mam jak wstawić ale jak ktoś może to mogę mmsa wyslać bo mam na telefonie. Niewyraźne bo mi się ręce trzęsly ale widac co trzeba.

Cześć:)
Pochwaliłam się już na staraczkach ale napisze jeszcze Wam

Zrobiłam test.

I mam II...
Dziękuję wszystkim za kciuki
Jestem już po becie i wynik o 16. Mam nadzieję że potwierdzi test bo narazie to się tak cuiesze umiarkowanie...
Zdjęcia nie mam jak wstawić ale jak ktoś może to mogę mmsa wyslać bo mam na telefonie. Niewyraźne bo mi się ręce trzęsly ale widac co trzeba.

nooooooooo w końcuuuuuuuuuuuuuuuuuu tak sie ciesze kochana czekałam tu na Ciebie i trzymałam miejsce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 HIP HIP HURA HURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tez czekalam Kochana :) Pamietasz co mi kiedys pisalas o"swieczkach w oczach"? :p Kiedy powiesz mezusiowi???
OK dziewuszki zmykam po tak poztywnych wiadomosciach robic kolacje :) Do jutra :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć!!!
sol oj leci czas leci jak szalony ,mi jeśli się nie mylę 5miesiąc się za niedługo zacznie :-)
marylko a Ty już 8tydzień i w związku z tym ciężaróweczko jakieś objawy już dokuczają?
jaewa dobrej nocy ;-)
monia Ty już oficjalnie się nam tu zapisuj ,sol zrobi zaraz suwaczek ;-) i będzie ful serwis :-)

Witam sloneczka!!!!
MONIA -juz ci gratulowałam na Staraczkach, ale moge jeszcze raz - GRATULACJE KOCHANA!!!!! MÓWILAM ZE MIEJSCE JUZ CI TU WYGRZAŁAM....
A jak pozostałe mamusie??? jakie dzis samopoczucie????
SOL - mam pytanko b wazne: w sobote mam warsztaty ze stylizacji paznokci i bedziemy tam robic cuda zelem i akrylem, tylko ze akryl b smierdzi i nie wiem czy powinnam jednak????

reklama
hej :))
Jeszcze raz gratuluje - MONIA - i witamy u nas :)
Zrobiłam wreszcie dla Was zdjątka mojego bębena :D
Zaraz Wam dodam :p

A tak poza tym, jak się czujecie?? ;)
i to jest bez śniadania jeszcze :D

x4rsx5.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry