62@liczba jaki rozmiar kombinezonu kupiłaś?
Edit: kosztowal 10 zl
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
62@liczba jaki rozmiar kombinezonu kupiłaś?
Gdzie zamawiałas te pieluszki?Przyszła paczka! Wrzucam fotki. Rożek fajny bo dwustronny pieluchy tetrowe każda innej jakosci, ale mama mówiła że jak je wypiore to będzie ok. W gratisie dostałam badziewna kosmetyczkę i małą pieluszke. Osobno kupiłam jeszcze poduszkę C do karmienia i spania. Upolowalam trochę ciuszkow w lumpie w tamtym tyg, wrzucę osobno co już mam
Cudeńka powiedz z tych białych pieluch tetrowych któreś od tego sprzedawcy wydają Ci się godne polecenia? Będę u niego robić zamówienie koło lutego i nie wiem, czy tetry brać od niego, czy z AuchanPrzyszła paczka! Wrzucam fotki. Rożek fajny bo dwustronny pieluchy tetrowe każda innej jakosci, ale mama mówiła że jak je wypiore to będzie ok. W gratisie dostałam badziewna kosmetyczkę i małą pieluszke. Osobno kupiłam jeszcze poduszkę C do karmienia i spania. Upolowalam trochę ciuszkow w lumpie w tamtym tyg, wrzucę osobno co już mam
Bedxoe czuc roznice w jakosci pieluszel, nawet po praniu. Niektore po prostu satakie rzadkie i po praniu sie będą sttasznie mięły. A inne beda takie, ze bez prasowania wyhladaja okPrzyszła paczka! Wrzucam fotki. Rożek fajny bo dwustronny pieluchy tetrowe każda innej jakosci, ale mama mówiła że jak je wypiore to będzie ok. W gratisie dostałam badziewna kosmetyczkę i małą pieluszke. Osobno kupiłam jeszcze poduszkę C do karmienia i spania. Upolowalam trochę ciuszkow w lumpie w tamtym tyg, wrzucę osobno co już mam
Nie mam pojęcia czy one beda dobre czy nie... wyglądają ok ale mam pierwszy raz styczność z tetrami bede je uzywac jako pomoc przy karmieniu przewijaniu więc nie mam jakiś wygorowanych oczekiwańCudeńka powiedz z tych białych pieluch tetrowych któreś od tego sprzedawcy wydają Ci się godne polecenia? Będę u niego robić zamówienie koło lutego i nie wiem, czy tetry brać od niego, czy z Auchan