reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

Też śliczne. Masz jakieś preferencje do płci? [emoji3]
Raczej nie, wszyscy wkoło mówią ze przydalaby sie teraz dziewczynka bo mamy chłopczyka ale ja nie mam ciśnienia na parke:p będzie chłopczyk to tez sie będę cieszyć, w sumie do malenstwa czesciej sie zwracam w osobie męskiej:D albo bezosobowo, ale jako do dziewczynki to jeszcze mi sie nie zdazylo. Ale rzeczy oglądam zawsze dla chłopczyka i dziewczynki, później tylko z koszyka pousuwam:p

reklama
Raczej nie, wszyscy wkoło mówią ze przydalaby sie teraz dziewczynka bo mamy chłopczyka ale ja nie mam ciśnienia na parke:p będzie chłopczyk to tez sie będę cieszyć, w sumie do malenstwa czesciej sie zwracam w osobie męskiej:D albo bezosobowo, ale jako do dziewczynki to jeszcze mi sie nie zdazylo. Ale rzeczy oglądam zawsze dla chłopczyka i dziewczynki, później tylko z koszyka pousuwam:p
Ja w pierwszej ciąży ciągle myślałam że będzie dziewczynka. Wszystkim tak mówiłam. W 18tc usg pokazało chłopca i tak zostało. Teraz ciągle opowiadałam,ze będzie chłopiec, żeby zaczarować, bo bardzo chciałam dziewczynkę. No i mimo tych podejrzeń w 13tc że to rzeczywiście chłopiec, to jednak po połówkowych okazało się, że dobrze czarowałam, bo będzie córka. [emoji3]

Mnie zawsze było wszystko jedno. U mnie w otoczeniu jak ktoś chce konkretną płeć to nie wychodzi ;) moja koleżanka całe życie chciała córkę. Pierwszy syn. Druga ciąża to, oby dziewczynka i znowu chłopak. Po kilku lat zdecydowała się na trzecie z nadzieją na dziewczynkę i kolejny chłopak :p Sąsiadka miała identyczną sytuację. Jakby ktoś kazał mi teraz wybrać płeć to bym nie potrafiła.

Ja w pierwszej ciąży ciągle myślałam że będzie dziewczynka. Wszystkim tak mówiłam. W 18tc usg pokazało chłopca i tak zostało. Teraz ciągle opowiadałam,ze będzie chłopiec, żeby zaczarować, bo bardzo chciałam dziewczynkę. No i mimo tych podejrzeń w 13tc że to rzeczywiście chłopiec, to jednak po połówkowych okazało się, że dobrze czarowałam, bo będzie córka. [emoji3]
Haha czarownica:p no to moze u mnie tez to tak zadziała. Tak samo pierwszy maluszek miał być dziewczynką, takie nasze marzenie jakoś było a okazał sie chlopczykiem, no i wiadomo, na żadną dziewczynke bym nie zamieniła, jeszcze tylko 3 dni i sie dowiemy jeśli nie zrobi psikusa:)

Tez tak probowalam! Ale chyba moj chlopiec pozostanie chlopcem.

Ubranka juz mam wszystkie kupione. Wiele nowych, ale w szmatrixach to sa piekne cuda. Ma byc dziewczynka, ale jak sie okaze Igorek to bedzie mial piekne suknie i rozowy szlafrok hahah
IMG_20181116_125516.jpg

Załączniki

• IMG_20181116_125516.jpg
    IMG_20181116_125516.jpg
    550,3 KB · Wyświetleń: 476
reklama
Do góry