reklama
Heda
Fanka BB :)
Z tym monitoringiem na poczcie to też wsio na słowo honoru. Miałam ostatnio sytuacje że awizo w skrzynce a na stronie się świeci że paczka nadal w Pruszkowie [emoji849][emoji21]Ja mam wykupiona opcje smart, więc kupujac z takich aukcji nie płacę za przekazy powyżej 40zl.
Mam opcje monitorowania stąd wiem, ze paczka sobie leżała... rozumiem że to do mnie kawał drogi z łodzi na północ wielkopolski, ale bez przesady żeby czekać ponad tydzień... po prostu lepiej wybrać inną opcję dostawy i będzie bajer
Spoko, ja też. Nic a nicZazdroszczę wam tych zakupów...
Ja póki co płci nie znam a i na zakupy nie mam jak się wybrać... czas tak szybko leci. Ostatnio w 20tc miałam już wszystkie ciuszki a teraz... nawet 1 ciuszka nie kupiłam dla dzidzi.[emoji17]
Olciakkk
ja też [emoji4] Ale mam nadzieję, że już niedługo poznamy płeć, a najlepiej jakby to było już w poniedziałek na wizycie, ale coś czuje że będziemy czekać do połówkowych [emoji4]Spoko, ja też. Nic a nic
ja też [emoji4] Ale mam nadzieję, że już niedługo poznamy płeć, a najlepiej jakby to było już w poniedziałek na wizycie, ale coś czuje że będziemy czekać do połówkowych [emoji4]
Ja mimo ze znam płeć to i tak kupuje głównie takie neutralne. Nie podobają mi się te typowo chłopięce.
N
Natuś_ka
Gość
Śliczne Mam na oku cos podobnego ale z Aventa, tylko czekam na płeć bo są dwie wersje na szczęścieA ja dokonałam dziś pierwszego zakupu. [emoji6]Zobacz załącznik 917411Zobacz załącznik 917413
Załączniki
reklama
Joannaa24
Też śliczne. Masz jakieś preferencje do płci? [emoji3]Śliczne Mam na oku cos podobnego ale z Aventa, tylko czekam na płeć bo są dwie wersje na szczęście