reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

Właśnie robię porządki to tez się pochwale :) pierwszy zestaw jest ze znanego chińskiego portalu, drugi z lidla. Jak widać rozmiarami się na razie nie przejmuje ;)
IMG_6024.JPG
IMG_6025.JPG

Załączniki

• IMG_6024.JPG
    IMG_6024.JPG
    341,6 KB · Wyświetleń: 456
  • IMG_6025.JPG
    IMG_6025.JPG
    332,2 KB · Wyświetleń: 450
reklama
Ja mam wykupiona opcje smart, więc kupujac z takich aukcji nie płacę za przekazy powyżej 40zl.
Mam opcje monitorowania stąd wiem, ze paczka sobie leżała... rozumiem że to do mnie kawał drogi z łodzi na północ wielkopolski, ale bez przesady żeby czekać ponad tydzień... po prostu lepiej wybrać inną opcję dostawy i będzie bajer ;)
Z tym monitoringiem na poczcie to też wsio na słowo honoru. Miałam ostatnio sytuacje że awizo w skrzynce a na stronie się świeci że paczka nadal w Pruszkowie [emoji849][emoji21]

Zazdroszczę wam tych zakupów...
Ja póki co płci nie znam a i na zakupy nie mam jak się wybrać... czas tak szybko leci. Ostatnio w 20tc miałam już wszystkie ciuszki a teraz... nawet 1 ciuszka nie kupiłam dla dzidzi.[emoji17]

ja też [emoji4] Ale mam nadzieję, że już niedługo poznamy płeć, a najlepiej jakby to było już w poniedziałek na wizycie, ale coś czuje że będziemy czekać do połówkowych [emoji4]

Ja mimo ze znam płeć to i tak kupuje głównie takie neutralne. Nie podobają mi się te typowo chłopięce.

reklama
Do góry