reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

Właśnie robię porządki to tez się pochwale :) pierwszy zestaw jest ze znanego chińskiego portalu, drugi z lidla. Jak widać rozmiarami się na razie nie przejmuje ;)
IMG_6024.JPG
IMG_6025.JPG

Załączniki

• IMG_6024.JPG
    IMG_6024.JPG
    341,6 KB · Wyświetleń: 449
  • IMG_6025.JPG
    IMG_6025.JPG
    332,2 KB · Wyświetleń: 442
reklama
Ja mam wykupiona opcje smart, więc kupujac z takich aukcji nie płacę za przekazy powyżej 40zl.
Mam opcje monitorowania stąd wiem, ze paczka sobie leżała... rozumiem że to do mnie kawał drogi z łodzi na północ wielkopolski, ale bez przesady żeby czekać ponad tydzień... po prostu lepiej wybrać inną opcję dostawy i będzie bajer ;)
Z tym monitoringiem na poczcie to też wsio na słowo honoru. Miałam ostatnio sytuacje że awizo w skrzynce a na stronie się świeci że paczka nadal w Pruszkowie [emoji849][emoji21]

Zazdroszczę wam tych zakupów...
Ja póki co płci nie znam a i na zakupy nie mam jak się wybrać... czas tak szybko leci. Ostatnio w 20tc miałam już wszystkie ciuszki a teraz... nawet 1 ciuszka nie kupiłam dla dzidzi.[emoji17]

ja też [emoji4] Ale mam nadzieję, że już niedługo poznamy płeć, a najlepiej jakby to było już w poniedziałek na wizycie, ale coś czuje że będziemy czekać do połówkowych [emoji4]

Ja mimo ze znam płeć to i tak kupuje głównie takie neutralne. Nie podobają mi się te typowo chłopięce.

reklama
Do góry