reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

Co do gemini to z sąsiadkami zamawiamy na bieżąco. Dostawa wtedy za darmo :p jest taki wirtualny koszyk i każda wkłada co chce ;) I w tej aptece jest wit d, którą łykamy.

reklama
Dziewczyny ktoras z Was wrzucala swoja liste wyprawkowa. Pamietacie mniej wiecej w okolicach jakies strony to moze byc? Bo chicialam sobie ściage zrobic :)

Ja też większe zakupy zamawiam z Gemini żeby była darmowa dostawa. Jeśli jednak muszę kupić niewiele i nie mam z kim się zrzucic to zamawiam internetowo z apteki doz z odbiorem w punkcie aptecznym za darmo. Wychodzi podobnie jak w Gemini cenowo no i oczywiście dużo taniej niż stacjonarnie. A i taka ciekawostka respektuja w doz kartę apteczna z PZU nawet przy zamówieniach internetowych więc jeśli kiedyś któraś będzie taka miała to warto można na prawdę sporo zaoszczędzić.

@Amelka85 kochana nie wiem czy o moją Ci chodziło, ale ja wrzucałam :)

Załączniki

• IMG_20181109_194144.jpg
    IMG_20181109_194144.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 87

Załączniki

• 20181129_140945.jpeg
    20181129_140945.jpeg
    85,6 KB · Wyświetleń: 358
reklama
Do góry