reklama
kitty89
Fanka BB :)
Przypomnij prosze jaka to witamina?Co do gemini to z sąsiadkami zamawiamy na bieżąco. Dostawa wtedy za darmo [emoji14] jest taki wirtualny koszyk i każda wkłada co chce I w tej aptece jest wit d, którą łykamy.
kitty89
Ja też większe zakupy zamawiam z Gemini żeby była darmowa dostawa. Jeśli jednak muszę kupić niewiele i nie mam z kim się zrzucic to zamawiam internetowo z apteki doz z odbiorem w punkcie aptecznym za darmo. Wychodzi podobnie jak w Gemini cenowo no i oczywiście dużo taniej niż stacjonarnie. A i taka ciekawostka respektuja w doz kartę apteczna z PZU nawet przy zamówieniach internetowych więc jeśli kiedyś któraś będzie taka miała to warto można na prawdę sporo zaoszczędzić.
CoffeS
Ahh to pepco. Mnie też dziś wciagnęło A weszłam z podejściem że idę tylko zobaczyć i nic nie kupuje..taa [emoji23]To ja poczyniłam całkiem przypadkiem Zobacz załącznik 920559 Zobacz załącznik 920560 takie oto zakupki w pepco
Było przecenione na 9,99 to żal było nie wziąć [emoji23]
Załączniki
Dr jacobs.Przypomnij prosze jaka to witamina?
reklama
@Sylwiakp dziekuje Coprawda cos mi sie majaczy, że byla jakas dłuugasna, ale Twoja jest tez bardzo pomocna Lubie takie zwięzłe i na temat
też była taka lista, ale ona była chyba z ciuszkami samymi