reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

reklama
Ja na szczęście nie miałam problemu z nieszczelnymi zaworkami i może tylko że 3 razy podczas problemów z zapaleniem piersi coś mi pocieklo a tak to nigdy nie używałam wkładek laktacyjnych, mam nowe nie ruszone opakowanie [emoji14]
A co do biustonoszy to miałam jeden taki porządny twardy na większe wyjścia (ale kupiłam go za szybko po porodzie i później okazał się trochę za duży, więc polecam jednak kupować taki lepszy jak laktacja się ustabilizuje) a tak w domu i w nocy nosiłam takie miękkie ala sportowe z hm i teraz też na pewno się w nie zaopatrze bo się super sprawdziły.

@MartynaXI ta apteka jest internetowa, dobrze kojarzę?? :)
jakie zakupy masz w planach z kosmetykow/pielęgnacji?
Podkłady porodowe, higieniczne, majtki z siatki/gazy :p , witaminę D w kapsułkach, waciki, bepanthen, Maltan, jeśli apteka posiada to smoczki lovi, sól fizjologiczna, octanisept, jeśli będą mieli to zel do mycia z Hipp, nożyczki do pazurków, szczotke do włosów, i reszty nie pamietam bo mam na liscie :p

Miałam nie kupować nic do promocji na swieta dla dziecka... Ale ta promocja w 5.10.15... to jest jak nałóg, 150zl pryslo lekka ręka :D koleżanka mi poradziła medyczne, higieniczne zakupy zrobić jedne duże w aptece gemini, ktoś popiera?
Moja siostra cioteczna z koleżankami co jakiś czas robią tam wielkie zakupy ;) mi też czasem coś zamawia. Sprawdzone miejsce bo nawet reklamacje jej uznali na uszkodzone opakowanie.

To ja poczyniłam całkiem przypadkiem
DSC_0001.JPG
DSC_0002.JPG
takie oto zakupki w pepco

Załączniki

• DSC_0001.JPG
    DSC_0001.JPG
    419,3 KB · Wyświetleń: 334
  • DSC_0002.JPG
    DSC_0002.JPG
    417,7 KB · Wyświetleń: 331
reklama